Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. זה לא משהו אישי אלה סתם לידע עתידי ולמחשבה.

אם נגיד נסעתי בתוך עיר בלילה/יום פתאום נכנסתי לשלולית שהתבררה כדי עמוקה למרות שבלילה למשל לא ניתן להבחין בכך.

והרכב נכבה והלך מנוע לדוגמא האם זה ניתן לתבוע עיריות או גופים שאחראים על הכביש.

בסה"כ כנהג אני משלם את כל המיסים שלי וגם כאזרח את מיסי המדינה(כולל היטלי ניקוז) ולכן מבחינה תאורטית מגיעה לי לנסוע על כביש "תקין" , או לפחות להיות מוזהר על ידי העירייה על קטע כביש מסוכן. דברים שבפועל לא קורים.

אז הרי מבחינה הגיונית ניתן לתבוע את הגופים הנ"ל על רשלנות חשבתי שאם כל נהג שנפגע מכך יתבעה את העירייה יהיה להם יותר רווחי בסופו של דבר לתקן את הכביש מאשר לשלם למאות הנהגים שיתבעו אותם, ואולי כך נזכה לתשתית כבישים הולמת קצת יותר.

הרי כאשר דירה מוצפת העירייה כן מפצה את הדיירים מכיוון שההצפה קרתה בגלל תשתית ניקוז לא טובה כלומר באשמתה.

פורסם
לפחות להיות מוזהר על ידי העירייה על קטע כביש מסוכן.

יש באזור התעשייה בן-דור בנשר מנהרה נמוכה, כל חורף המים שם מגיעים לגובה של עד מטר(!).

שם העירייה כן מסמנת: יש שם שנתות של גובה המים.:shock::shock2::shock3:

:roflmao::roflmao::roflmao:

:roflmao::roflmao::roflmao:

:roflmao::roflmao:

:roflmao:

ולמי שתהה- לא אני לא צוחק, זה אמיתי.

אולי בהזדמנות אעלה תמונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ערב טוב. זה לא משהו אישי אלה סתם לידע עתידי ולמחשבה.

אם נגיד נסעתי בתוך עיר בלילה/יום פתאום נכנסתי לשלולית שהתבררה כדי עמוקה למרות שבלילה למשל לא ניתן להבחין בכך.

הרי כאשר דירה מוצפת העירייה כן מפצה את הדיירים מכיוון שההצפה קרתה בגלל תשתית ניקוז לא טובה כלומר באשמתה.

האינטואיציה שלי אומרת כך:

הדירה "חונה" במקומה ולכן אם ישנה הצפה אין הרבה מה לעשות ולכן האזרח יפוצה. הדבר משול לרכב שחנה על הכביש והוצף לכן גם במקרה כזה בעל הרכב יקבל פיצוי.

אם הרכב היה בנסיעה הערייה עלולה לטעון שבעל הרכב לא נהג לפי חובת הזהירות ולכן איננו זכאי לפיצוי.

ממליץ להמתין לחוו"ד של עורכי הדין שבפורום.

פורסם

קודם כל, לדעתי ביטוח מקיף אמור לכסות את זה. לתבוע תמיד אפשר אבל לדעתי צריך לבדוק מה העיריה עשתה בנושא תחזוקת הניקוז. אם העיריה טיפלה כהלכה בניקוז ואם השלולית לא סטנדרטית בגודלה הרי שהעיריה לא היתה יכולה לעשות הרבה בנושא. בקיצור, צריך לדעתי לעשות עבודה רצינית כדי להוכיח שהעיריה התרשלה בתפקידה.

• תוכן חדש...