Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה לא מובנת בפיאט אונו 1.4 (קשור לנוזל רדיאטור)

rami_y_
שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חבר'ה.

לפני כ3 שבועות עשיתי טיפול 10,000 שנלווה עם החלפת מצמד, עוד כמה דברים.. ובעיקר (מה שקשור לבעיה שלי) החלפתי את הפקק לניקוז המים של הקירור שמחליפים אותו אם כבר מגיעים למצב של החלפת המצמד..

כידוע טיפול 10,000 מלווה בהחלפת נוזל הקירור.. השבוע אבא שלי שם לב לטיפות מתחת לרכב ( טיפות ירוקות שללא ספק מעידות על נוזל הקירור) ובאופן מפתיע הטיפות מגיעות מהאיזור השמאלי של המנוע (אם עומדים מול הרכב) כלומר ליד רצועת התזמון.

השאלה: *יכול להיות שהתפוצץ שם איזה צינור? לפי מה שידוע לי יש שם צינורות מתכתיים, האם?

*משאבת המים בלויה?

הערה: בטיפול אני זוכר שהמוסכניק השלים את החוסר במי הקירור במי ברז נוספים.

התקשרתי לחלפים ומחיר משאבה הוא 30 ש"ח

וכמה בערך תעלה העבודה

תודה על העזרה..

(סליחה אם אני חוזר על תוכן שכבר פורסם פשוט לא ידעתי איפה לשלב את הבעיה שלי..:?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רמי שלום רב וברוך בואך לפורום הרכב הטוב ביותר ברשת האינרנט בארץ !

בפורום זה יש מומחים, מהטובים בארץ לראבחוון תקלות, ופתרונם, אך אף אחד מהם אינו בעל מוח אנליטי, וראיה למרחקים.

לא ניתן לאתר את הנזילה , דקך מסך המחשב, מבלי להיות פיזית ליד הרכב, והרכב מוגבה על ליפט.

החשד אכן ממשאבת המים, ולמחירה אתה צריך להוסיף אפס (0) אחד למחיר שציינת!

לגבי מחיר העבודה הוא שולי, ורצוי לאבחן תחילה את הנזילה, לפני שרצים לקנות משאבה.

מה שלא ברור לי, הוא המשפטים שציינת, שמי קירור הם חלק בלתי נפרד בטיפול עשרת אלפים, מי אמר?

שנית לא ברור לי באם ציינת שנוחלפו מי קירור כחלק מהטיפול, מדוע היה צורך להשלים מי קירור, לאחר החלפת הפקק, האם הסדר ההגיוני הוא קודם ריקון מי הקירור, לפני החלפת פקק מים, ואחר כך החלפתם, במי קירור( מומלץ כמובן מי קירור פראפלו, ומדוע יש להשלים אחר כך מי קירור?

לנזילה עכשו, אין קשר להחלפת פקק המים, אם כי תמוה שהנזילה לא התגלתה בעת פירוק הגיר, והחלפת הקלאץ.

בכל מקרה יש לגשת למוסך שטיפלת לא מכבר, לשם אבחון סופי ומדוייק.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

30 שקל למשאבה זה מחיר בדיחה. בדוק שזו לא איזו תוצרת סינית עלובה.

אם הנזילה היא מאיזור הטטימינג כדבריך, יש אפשרות שאכן המשאבה נוזלת. מעבר לכך קשה לנטר את בעייתך (אפשר לנחש עד מחר מהיכן הנזילה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה היתה למשאבת אופניים, לא למשאבת מים.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובנוסף לכל הנאמר עד כה אם אכן מחליפים משאבת מים מומלץ ביותר להחליף את כל הטיימינג (חגורה חובה),מותחנים ומחזירי שמן .

הטיפול מומלץ היות והוא כלול כבר במחיר העבודה של החלפת המשאבה.

וד"א הסיכוי שמשאבת מיים עולה 30 ש"ח שווה לסיכוי שאם תמחק את ה- 3 תגלה משהו מעניין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אני לא יודע..

אין לי מושג כמה עולים החלקים אבל התקשרתי ואמרתי :"משאבת מים של נוזל קירור"

יש עוד משהו שעונה לשם הזה..

כמובן שהמים הוחלפו לאחר החלפת הפקק.. מין הסתם.

הכוונה בהשלמת המים היא- שהוא שם גם מים רגילים חוץ מהמים שמיועדים לקירור (יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסוף במוסך הגיעו למסקנה שזה המשאבה..

יש לי שאלה: המשאלה מגיעה עם בית (שהוא חלק נפרד ממנה) הממוסכניק אמר שכדאי כבר להחליף את שניהם.. כי הבית הוא בטח נשחק או שנהרס.. ואם נפתח מעליו את המשאבה אז כנראה לא נצליח להכניס אחת חדשה.. האם זו אמת?

ועוד שאלה:

יש לי רעש ליד הגלגל השמאלי הקדמי.. מן צליל של פעמון כזה.. בעיקר כשאני עולה על מכסי ביוב או כל מיני מכשולים לא מתוקנים בדרך (בורות וכאלה.) מה זה יכול להיות? האם זה הבולמים?

כשהרכב חנה נתתי כמה מכות בצמיג לדמות את המכה מהכביש וזה אכן עזה את אותו הרעש! מעין פינג כזה..

מה זה לעזאזל יכול להיות וכמה בערך עולה לתקן את הנזק?

בתודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...