Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיפה אחת גדולה וזהו, כי אתם לא נוסעים הרבה עם הילדים, נכון? בד"כ זה רק אתה או אשתך ואולי אחד או שניים מהילדים. לכן עדיפה אחת גדולה, גם מפאת החיסכון בכסף, כי שתיים קטנות יעלו יותר מאחת גדולה, ולא תמיד שתיהן יזוזו. אבל מצד שני, יש לגדולה את המנוע הגדול, שכל הנעה שלו, גורמת לבלאי גבוה יותר...

אבל עדיין שווה אחת גדולה. ככה אני חושב. תעשה את החישובים שלך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

למה לא לקנות מכונית משפחתית אחת, ופעם בשלושה שבועות לקחת מונית גדולה? כלכלית זה ישתלם הרבה יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לשני רכבים יש יותר סיכוי להיתקלקל

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

שלומי מהתגובה הקודמת צודק. השאלה של פותח השרשור קצת מצחיקה כי זה די ברור מאליו. זה כמו לשאול, נניח, אם נסיעות מבחן אצל היבואנים עולות כסף...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ובכל זאת לשואל השאלה ששאל ברצינות:

2 מכונית = אגרת רישוי 2X + ירידת ערך 2X + ביטוח חובה 2X + ביטוח צד ג' 2X (+ ביטוח מקיף 2X).

פורסם
ובכל זאת לשואל השאלה ששאל ברצינות:

2 מכונית = אגרת רישוי 2X + ירידת ערך 2X + ביטוח חובה 2X + ביטוח צד ג' 2X (+ ביטוח מקיף 2X).

וזה לא הכול.

זה פעמיים דלק, פעמיים תיקונים, פעמיים טיפולים ופעמיים כאבי ראש.

ותשמע לי, עדיף כאב ראש 1 מאשר 2

יום טוב...

שלומי.

פורסם
וזה לא הכול.

זה פעמיים דלק, פעמיים תיקונים, פעמיים טיפולים ופעמיים כאבי ראש.

ותשמע לי, עדיף כאב ראש 1 מאשר 2

יום טוב...

בכוונה לא הכנסתי את רכיבי ההוצאות השוטפות כי הוא דיבר על מצב שהמכונית השניה בשימוש נדיר.
פורסם

לפי דעתי כדאי לך לקנות רכב אחד גדול .

גם בגלל כל ההוצאות הכפולות ואל תשכח שבכל פעם תצטרך שני נהגים לכל נסיעה....

ומאוד חבל להשאיר רכב אחד במנוחה מפני שאין צורך ורק בכל שבועיים להוציא אותו...מיותר...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני שואלת בגלל שחברים שעשו חישוב טוענים שרכב גדול עולה יותר בדלק ויותר בביטוח ויותר בטסט וכמובן יותר ברכישה וגם בתיקונים אפילו יותר משניים רגילות. אין למישהו תגובה עניינית?

פורסם

את מוזמנת להזמין את החברים שלך לכאן, שיתנו את החישוב. מעניין אותי לדעת. אני חותם לך שמשהו בחישוב שלהם שגוי.

התגובה העניינית פשוטה ביותר - רכב אחד יותר זול לאחזקה, באופן משמעותי. אם הילדים קטנים יחסית ולא תהיה בעיה לשים שניים בשורה השלישית, צריך פשוט ללכת לסוכנויות ולבדוק אילו מבין המיניואנים הקומפקטיים הכי מתאים לכם. מאזדה 5, פיז'ו 307SW, פולקסווגן טוראן, רנו גרנד סניק וכולי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם עשו החברים חישובים הציגי אותם בפנינו על מנת להבין את נקודת המוצא שלהם..

על פניו אחזקה של 2 רכבים תמיד תהיה יקרה יותר מאשר להחזיק רכב אחד ואפילו גדול.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רכב גדול לא עולה בהוצאות הרבה יותר מרכב קטן (חוץ מהדלק וגם זה לא תמיד נכון).

הרי רכב, לפני שנסעת איתו ק"מ אחד עולה לך כ 3500 ביטוח + 1000 טסט + 5000 ירידת ערך + 1000 ערך הכסף.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...