Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מהמוסך שאני מטפל בו ת האוטו{ לא מרכזי או מוסך אחר}

יש לי בעיה של נזילת מים ומתי שאני עושה סיבוב עם האוטו אני שומע כאילו מים נישפכים { זה בא מקדימה מכיוון מיכנסה המנוע}

היוניט של המים בלוח המחוגים נידלקת ומיתכבת היום המוסכניק שלי אמר שהצינורות שיוצאים מהרדיאטור לכיוון המנוע הוא אומר שהם מקבלים לחץ מוקדם מידיי {מתנפחים כאילו בתוך עצמם} וזה בעיה של ראש מנוע

ביגלל שאתם מבינים בתחום הרכב אז

השאלה שלי היא כזאת איפה אני יכול לקבל עוד חוות דעת מקצועית ואמינה באיזור הרמכז ת"א- רמת גן -פ"ת משהו באיזור

כמה לדעתם עולה ראש מנוע בשברולט לומינה 96 3100 המוסך שלי אומר בסביבות ה-4 אלף

עכשיו יבואו כמה אנשים ויגידו לי חרה אותו תעשה ממנו מחסן לא שווה אוטו כזה ועוד כל מיני סבבה:grin: אין לי ביעה אם זה

אבל אחרי זה אם תוכלו ללת לי תשובה אני ישמח :)

מה אתם אומרים על המחיר?

האם לפי מה שתיארתי פה באמת זה בעיה של ראש מנוע?

ועוד משהו בבקשה האם מישהו פה התנסה עם השירות של אוטו סארף{ נו.. הפירסומת החדשה ברדיו 103FM}

תודה רבה ויום טוב

פורסם

דבר ראשון- אל תפרק שום ראש מנוע.

יש לבדוק ממה נובעת התופעה של קפיצת המיים הזו.

המוסך אומר שיש עודף לחץ במערכת-אוקיי.

אבל,האם הוחלף לאחרונה רדיאטור,מים ירוקים ואם כן האם בוצע ניקוז אוויר ?

בכל מקרה אם אתה מהצפון פנה אלי בפרטי וגם אם הבעיה תהיה ראש מנוע תוכל לקבל הצעה זולה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא ברורה הבעיה !

האם נשפך נוזל קירור מהמנוע (נזילה ) , והאם רואים סימני נזילה.

או , חסר נוזל קירור, עקב פריצת אטם ראש המנוע.

האם יש סימני נוזל קירור, בשמן מנוע.

( עלות שיפוץ הראש היא סבירה, למנוע כזה - להדגיש, כולל הכל )

כדאי להכנס, לעוד דיונים קודמים בפורום, וללמוד איך מזהים, בעיה בראש מנוע.

- ראה בדף הדיון הנוכחי למטה -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם אני פונה לGM למוסך מורשה

ואומר לו

"יש לי בעיה באוטו אני רוצה הצעת מחיר לתיקון"

יש סיכוי שהם יגבו ממני כסף על ההצעת מחיר??

פורסם

אם צריך לבצע ממש בדיקת לחץ הפוך אז זאת עבודה שמשלמים עבורה.

אם הבדיקה תהיה חזותית בלבד לאיתור נזילות צנרת (שאולי מזה הבעיה) או ברדיאטור אז זה מהיר ובדרך כלל ללא תשלום.

תגיד שם לאלי (במוסך GM) שאני הפניתיך ושבקשתי שיסייע לך.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• ספונסר פורום
פורסם

מניסיון עבר עם המנוע שלך וביחוד בגלל שציינת שישנו רעש של זרימת מים שנשמעת בתא הנוסזעים,אני די בטוח שמשאבת המים שלך לא תקינה,משום מה,בדגם הזה כאשר המשאבה לא תקינה נשמעים רעשי זרימת מים בתוך תא הנוסעים.

יש לבדוק את מערכת הקירור,ולבצע בדיקה כימית להמצאות CO במערכת הקרור,ולאחר מכן להחליט על הטיפול המתאים.

אורן

• תוכן חדש...