Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב יש לי 2 שאלות.

החימום ברכב די חלש כלומר יוצא אויר חמים אך ממש לא חם. בקיץ ניקיתי מערכת קירור וגם העברתי זרם מים דרך הרדיאטור הפנימי המים זרמו בחופשיות כך שלא נראה לי שיש סתימה.

האם יכול להיות שהמדף הפנימי לא זז מספיק לכיוון הרדיאטור חימום כי למשל אם אני מדליק מזגן והבורר עדיין על חום אז יוצא אויר קר.

או שאולי זה בגלל חום מנוע לפי שעון חום הוא בדרך כלל על 80 מעלות בנסיעה לא משנה באיזה מהירות(טמ"פ פתיחה/סגירה של טרמוסטט מקורי) ומגיעה ל 96(הפעלת מאוורר) רק כאשר הרכב בעמידה .

שאלה שניה האם הפסים האדומים על החלון האחורי להפשרת אדים ניתנים לתיקון. רק 3 עובדים וזה לא מספיק בחורף

אם כן אז מיקום עדיף זה בירושלים ואם לא אז מה ניתן לעשות?

תודה.

פורסם

בהרבה מקרים בפס חימום חלון אחורי שלא פועל יש נתק קטן שאותו ניתן לתקן ע"י דבק מיוחד שמוליך חשמל. אם הפס ממש קרוע ארוכות אז לא ניתן לתקנו ןאם זה כך בכמה פסים אז אין מנוס אלא להחליף את השמשה האחורית.

דבק מוליך חשמל כזה ניתן לרכוש (והוא יקר יחסית) אצל "דבק און" שברח' בוגרשוב 12 ת"א, טל' 03-5285348

ותוכל לברר איתם היכן ניתן לרוכשו בירושלים.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

בדרך כלל אתה לא תראה ממש קרע אלא יש רק נתק קטן בפס ואז ניתן לראותו בהסתכלות מתוך המכונית כלפי חוץ כשהנתק נראה בצבע בהיר יותר. כחשמלאי רכב, לשעבר, אני הייתי מוצא את מיקום הנתק, בכל פס במדויק, בעזרת נורת בקורת ואז מתקן את הנתק במקום הזה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לחבר

אצלי היתה אותה תופעה בחלון האחורי , עבור עם נורית ביקורת ומצא עד לאן מגיע זרם .

אצלי , פרקתי את הפלסטיק האחורי של מכסה תא המטען , וראיתי שהחיבור של החשמל שמוביל לחוטי הברזל שעל החלון , אינו מחובר טוב , מישהו הכניס אותו למחבר בצורה לא תקינה . לאחר הכנסתו למקום , החוטים חזרו לעבוד מצויין .

גם בנושא החימום היתה לי אותה בעיה , הפתרון היה הבורר עצמו , הוא לא עבר במלואו למצב חימום , ולכן החימום היה חלש . בדוק את עבודת הבורר .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לשאלה הראשונה:

החימום ברכב די חלש כלומר יוצא אויר חמים אך ממש לא חם. בקיץ ניקיתי מערכת קירור וגם העברתי זרם מים דרך הרדיאטור הפנימי המים זרמו בחופשיות כך שלא נראה לי שיש סתימה.

האם יכול להיות שהמדף הפנימי לא זז מספיק לכיוון הרדיאטור חימום כי למשל אם אני מדליק מזגן והבורר עדיין על חום אז יוצא אויר קר.

כן, לא רק שזה יכול להיות, סביר מאוד להניח שזאת התקלה.

או שאולי זה בגלל חום מנוע לפי שעון חום הוא בדרך כלל על 80 מעלות בנסיעה לא משנה באיזה מהירות(טמ"פ פתיחה/סגירה של טרמוסטט מקורי) ומגיעה ל 96(הפעלת מאוורר) רק כאשר הרכב בעמידה .

החימום עובד מצויין עם מים ב-80 מעלות שעוברים ברדיאטור חימום, וגם פחות מזה.

• תוכן חדש...