Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

בזמן סיבוב המפתח בסוויץ ההתנעה נשבר הקפיץ שנמצא במהלך האחרון של סיבוב המפתח.

 

כרגע האוטו מניע בדחיפה בלבד (כשהמפתח מסובב מקסימום ימינה)

 

ברצוני לפרק את הצמה שמתחברת לסוויץ ולהוציא זוג חוטים אותם אקצר - תיקון עד שאמצא סוויץ חליפי.

 

מהיכן עלי להוציא את החוטים?

 

אאודי 80 שנת 90

 

תודה על העזרה.

פורסם

קשה לי לכוון אותך בדיוק לחוטים המתאימים, אבל עצתי לך היא לקנות מודול סוויץ' חדש (עניין של 80 שקל)וזהו.

בפירוק לשם הגעת הסוויץ', עד שתאתר את החוטים לקיצור בשביל להתניע אתה כבר תחליף את המודול החשמלי של הסוויץ', זה לא מסובך.

 

מה תעשה לאחר שתתניע? המודול החשמלי אחראי לחיבור עוד כמה חוטים לאחר ההנעה, תחבר גם אותם ע"י קיצור? לא בריא.

הסוויץ' מנתק את הכל ונותן חיבור רק לסטרטר, מכיוון שהסטרטר דורש הרבה זרם.

מהיכן אתה בארץ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

או, שאפשר לעשות מה שעשו אצלי (ובסוף התברר כדבר מיותר לחלוטין).

להשתמש בסוויץ עבור 2 המהלכים הראשונים (או שזה אחד- האוטו יותר מדיי זמן בשיפוץ), ועבור המהלך האחרון, פשוט להרכיב לחצן מסוג NORMALY OPEN, ואז כשאתה לוחץ עליו, אתה סוגר מעגל, מקצר את המתנע, וכך מניע את האוטו.

אני לא יודע אם הדבר בריא למערכת החשמל, אך הדבר נעשה במוסך שמתחמחה ברכבי הקונצרן.

פורסם

צבע החוט לסטרטר הוא אדום עם פס שחור .צבע החוט לאחר פתיחת שלב ראשון הוא שחור .חבר לשתי אלה חוטים ללא ניתוקם.וחבר בינהם מתג לחצן להפעלת הסטרטר ...ניניו

פורסם

תודה לכולם על העזרה!

 

לאחר שחשמלאי רכב ביקש להחליף את היחידה קומפלט כולל המפתח, קפצתי למוסך רון שם הצליחו להחליף את היחידה הפגומה (מכאני+אלק') ולשמר את המפתח הקיים.

×
×
  • תוכן חדש...