Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נ.ב

אוראל, התחלת להכנס לענייני האודיו טיפה, הא? :-P

גיא.

תמיד הייתי פה - אתה פשוט לא שמת לב :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רעיון מוכר וידוע העניין של התיבת מגברים.

פותר המון בעיות של נגישות לגלגל רזרבי וכו'.

ברכב של אחי (רנו קנגו) עשינו אותו דבר , ללא "חלונות" אלא רק עם מאוררים כי פשוט הוא מעמיס דברים בבגאז' וצריך פלטה עמידה שאפשר להעמיס עליה.

אני אמצא את התמונות של הבניה והעלה אותם , אולי זה יוסיף לעוד אנשים רעיונות לבניות מסוג זה .

כל הכבוד על העבודה , נקי ומסודר.

רעיון יפה של הבוכנות ,רוני, אני מניח שאתה מתקין את המאוררים מתחת לרשתות נכון?.

אגב, ברכב שלי אני ככל הנראה מתקין את המערכת בצורה דומה , גם בגלל מגבלה שאני חייב את הבאגז' להעמסה(רכב עבודה), וגם בגלל שאני מנתק את המערכת לפני שאני שולח את הרכב לטיפול(רכב ליסינג).

נראה מה יהיה בסוף,כרגע זה רעיון די מוביל.

under construction..

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל חבל לפתוח שרשור לשאלה קטנה.

מאיפה אפשר להשיג בוכנות וגז ומה ההעלות? תודה.

עבודה מצוינת כמו תמיד! רוני קבל ח"ח.

פורסם

בעקרון אפשר להשיג בוכנות בכל נגריה אשר בונה מטבחים

לא צריך לה גז כך היא נקראת :)

אם אתה מאזור המרכז אוכל להפנות אותך .

יום טוב.

סביב ה50 ש"ח לזוג תלוי ביכולת ההרמה שלהם

פורסם

רעיון נחמד ופרקטי בקטע של חסכון במקום כשצריך

אבל מה הקטע עם להכנס ליפו - עבדתי שם שלוש שנים.

מה שהחברה לא רואים, הם לא גונבים.

אלא אם כן מדובר ברכב נחשק ע"י כנופיות הרכב אז זה כבר סיפור אחר. כל עוד לא משאירים פלאפונים (מכה של גניבות פלאפונים ביפו) או דברי ערך שאפשר לראות והמערכת מותקנת ככה שלא רואים אותה גם כן - הרכב ישאר בריא ושלם.

שלוש שנים הרכב שלי היה חונה שם במגרש חול עם המערכת בפנים ושני הסאבים של האינוקס בשמשה האחורית - הרכבים שהיו נפרצים היו תמיד או מאזדה לאנטיס או סובארו ומיצובישי או פיג'ו.

וכל רכב לא משנה איזה היה נפרץ שם אם מישהו היה משאיר תיק או פלאפון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אמנם כך [שזה תופס קצת מקום] , אבל קח בחשבון ,שכל הקופסא הזו שאתה רואה, ניתנת לניתוק תוך פחות מ5 דקות ולהעלות הביתה:) [הקונקטורים קלים לעבודה]

וכך גם ניתנים לגניבה ב- 5 דקות שעלית לקחת משהו מהבית :\

כעקרון רעיון נחמד מאוד, מה שכן חובה להקפיד לפרק את זה כל ערב כי אחרת יום אחד נאחס וזהו..

ביי ביי למערכת. :|

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

לכל המעוניינים לדעת כיצד מתבצע החיבור אז בבקשה .

ובתמונה הראשונה ניתן לראות את המפסק אשר מחובר לריילי אשר תפקידו להפסיק את פעולת המאווירים ולהדליק את התאורה בזמן שהדלת מורמת :)

DSCF0457.jpg

DSCF0468.jpg

DSCF0469.jpg

DSCF0469.jpg

DSCF0468.jpg

DSCF0457.jpg

פורסם

אני מקווה שכשאתם מנתקים את החוטים מהתיבה הזאת, שלא שכחתם מפסק "פחת" על הפיצול הראשי שנכנס לתיבה - חבל שיהיה קצר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

:(

ככה אתה חושב עליי ? לא יפה

הכל נחשב ונלקח בקיצור הכל אוקיי

והאמת שומעים אצלו סוף ועוד שחשבתי שזה לא יצא טוב מאחר ופחדתי מרעשי לוואי או ירידה דרסטית באיכות .

אבל הכל אוקיי

פורסם
וכך גם ניתנים לגניבה ב- 5 דקות שעלית לקחת משהו מהבית :\

כעקרון רעיון נחמד מאוד, מה שכן חובה להקפיד לפרק את זה כל ערב כי אחרת יום אחד נאחס וזהו..

ביי ביי למערכת. :|

היי, כשפרצו לי את האוטו, זה לא לקח להם יותר מ30 שניות מרגע שהדלת נפתחה ועד שהם עקרו את המגבר, הסאב והמגש האחורי, ככה שזה לא ממש חשוב אם יש התקנות שליפה או מגבר מקובע, לפחות לא מבחינת הגנבים, הם לא באמת יושבים עם מברג "בואו נפרק יפה לאט לאט" אם צריך יקחו לך גם את המושב בשביל לא להתעכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...