Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה גיליתי את הפלא שנקרא סלו-פארק (חנייה בת"א בעזרת הסלולרי, ללא כרטיסי חנייה והתשלום לפי החנייה בפועל) וגיליתי שבעצם יוצא לי די הרבה לחנות בכחול-לבן ברחובות העיר.

כבר למדתי על בשרי שצריך לקרוא היטב את ההוראות שעל התמרור שבקצה הרחוב, רק שני דברים עדיין לא ברורים לי לגבי אותו התמרור:

א. האם התמרור תקף עד לצומת הבאה בלבד? כל השתלבות של רחוב ברחוב אחר מאפסת את חוקי החנייה לברירת המחדל?

ב. הערב יצא לי לחנות באחד הרחובות שיוצאים משדרות רוטשילד. בצד אחד של הרחוב היה שלט שמגביל את החנייה משעה 17:00 לתושבי האזור בלבד, בצד השני לא היה שום שלט. חניתי בצד השני וקיוויתי לטוב. האם התמרור הבודד בצד ימין של הכביש תקף לשני הצדדים או שסתם התמזל מזלי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

א) כן. כל צומת מבטל את התמרור שהופיע לפניו, פרט לתמרור שטח בנוי שאינו מבוטל עד להופעת תמרור יציאה משטח עירוני.

ב) אם מדובר על רחוב חד סטרי, אז כן. תמרור בצד ימין תקף לשני הצדדים.

אם מדובר על רחוב דו סטרי, התמרור עבור הצד השני של הרחוב אמור להופיע בתחילת הרחוב (או מקטע הרחוב) של כיוון הנסיעה ההפוך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כבר למדתי על בשרי שצריך לקרוא היטב את ההוראות שעל התמרור שבקצה הרחוב

אני מסיק מכך שנקנסת בגין חניה בכחול לבן בשעות בהן החניה מותרת רק לדיירי הרחוב, אני צודק?

במידה וכן, זה קרה גם לי לפני כחצי שנה והצלחתי לצאת מזה.

חניתי בכחול לבן מהשעה 16:00 ועד 18:30 במקום בו החניה היא לדיירים בלבד החל מהשעה 17:00.

לא שמתי לב לשלט בתחילת הרחוב וזה נעשה בתום לב מוחלט.

שלחתי לעירייה מכתב בו הודיתי כי העבירה אכן בוצעה על ידי והתנצלתי על כך, כמו כן, צירפתי להם את העתק החיוס של סלופרק המאמת כי בין השעות האלו אכן שילמתי עבור החניה... 3 חודשים לאחר מכן קיבלתי מכתב המודיע לי על ביטול הקנס.

אם מצבך דומה ועדיין לא שילמת את הקנס, נסה זאת. לכל היותר תפסיד את עלות הבול.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

תודה לכם על התשובות.

לגבי הדו"ח - כרגע אני מחכה שיגיע אלי בדואר רשום, אחר כך אנסה לשלוח מכתבים. ביינתים אני מקווה שהוא יאבד בדרך. אבל תודה על הטיפ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...