Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש לכל העוזרים אז העינין הוא כך

חבר הביא לי מגבר v12 שהוא טוען שזה של אלפיין הוא רוצה עליו 400 שקל??????????!!!!!!!!!

והוא אמר שהמגבר עבר תיקון ב200 שקל

השאלה שלי האם מישהו מכיר את המגבר ויכול להגיד לי אם זה זיוף או לא?

שמעתי שיש הרבה זיופיים למגבר הנ"ל!!!?

ee.JPG

eee.JPG

eeee.JPG

פורסם

אתה יודע מה ההבדל בין מחזיק יפה ללא יפה ? כנראה שלא ...

אם אתה לא מבין בנושא מסויים , אז הדבר הכי נחות יראה בשבילך כמשהו טוב , כי אתה לא יודע משהו יותר טוב ... מבין ?

להחזיק אותו לא שווה כל כך , אתה יכול למצוא מגבר מונו של ליטנינג אודיו בולט יד שניה באותו הסכום פחות או יותר ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ערב טוב

זה לא אלפין

וזה אפילו לא זיוף

סתם מגבר סיני שעשו לו הדפסת משי עם V-12

זה יותר ניסיון הטעיה מאשר זיוף

בכל אופן אם הוא תקין ונשמע לך טוב לצרכיך כשהוא מחובר לסאב שלך

אז וואלה אולי כן שוה 400 ש"ח

D.C

earthquake sound frik

פורסם

לא שווה. חדש ב400 זה עוד סביר (http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=18292), אבל משומש, ועוד אחרי תיקון - בשום פנים ואופן. תשאיר את ה"אלפיין" הזה לחבר שלך. אם אפשר לקרוא לבן אדם שמשקר לך ודוחף לך זבל חבר. איך אפשר להתבלבל עם אלפיין אם אין אפילו לוגו אחד של אלפיין על המגבר?

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
לא שווה. חדש ב400 זה עוד סביר (http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=18292), אבל משומש, ועוד אחרי תיקון - בשום פנים ואופן. תשאיר את ה"אלפיין" הזה לחבר שלך. אם אפשר לקרוא לבן אדם שמשקר לך ודוחף לך זבל חבר. איך אפשר להתבלבל עם אלפיין אם אין אפילו לוגו אחד של אלפיין על המגבר?

הבחור ענה לך יופי

חומר למחשבה:wink:

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

אם הוא כבר אמר לך שזה אלפיין אז כבר לא הייתי לוקח ממנו. אפילו ב 200 ש"ח. וביכלל לא הייתי לוקח את זה ב 200 ש"ח.

למה ליקנות זבל? חקה עוד חודש לך תעבוד טיפה תרביח עוד איזה 400 ש"ח ואתה מסודר אם מגבר 4 ערוצים של JBL, יד שניה בהרבה יותר טוב וחזק יותר. למה ליזרוק כסף על זבל. זה אפילו נירא לא טוב.

פורסם

קודם כל לV12 האמיתי של אלפיין מסדרת הMRV שלהם היה הדפס כחול של המותג ALPINE - לא ראיתי את זה שם.

דבר שני מתחת להדפס הזה - היה הדפס של שורה אפורה שבה היה רשום את מספר הערוצים של המגבר ואופן הפעולה שלהם וגם היה רשום את הדגם שהתחיל באותיות MRV.

אני לא זוכר שראיתי אף אחד מהסממנים האלה על המגבר הזה.

בנוסף לכך לסדרה המקורית היו זיופים שהיה מאוד מאוד קשה לעלות עליהם - זה לא המקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין ספק שמדובר בזיוף או חיקוי של האלפיין.

בתמונה אפשר לראות איך נראה האלפיין.

DSC05158.jpg

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מבקש להבהיר את עצמי

בתגובתי הקודמת ניסיתי להסביר שהמגבר (כמו שהוא נראה) לא מזייף את המותג "אלפין"

המגבר נקרא V-12 שזה איזיה רעיון טפשי שהגיע דרך יבואנים ישראליים שרכשו מגברים בסין והחליטו שאם המודל V-12 יהיה מודפס על המגבר אפשר יהיה למכור יותר מגברים על ידי הטעיית האנשים ובתקוה שיחשבו שזה אלפין

כל זה קרה כ-10 שנים אחורה ואכן זה תפס ועד היום מביאים כל מיני מגברים עם כל מיני כיתובים מוטרפים כמו V-12,V-15,V-18, ומי יודע עד לאן זה יגיע.

הגדיל לעשות אז "אל שי" ז"ל שהדביק מדבקות עם הלוגו של והמודל (בצבע כחול כמו שציינו שם)

כעיקרון אם היה רשום אלפין על המגבר הייתי ממליץ לך לא לנגוע אפילו בחינם

אני הראשון ש יצא נגד זיופים ויבוא לא חוקי של מוצרים (אציין שגם נפגעתי אישית מיציאות כאלו של "יבואנים" למיניהם)

אבל !

היות ולא רשום על המגבר אלפין

והיות ואין עליו מדבקות כחולות למינהם

ואין אפילו כביכול מספר מודל מסדרת ה-v-12 של אלפין

ובעיקר הרעיון שפותח הנושא ציין שהוא מבסוט מדרך העבודה של הסיני אז למה לא?

400 ש"ח זה לא הרבה כסף למגבר שעושה את מה שהקונה רוצה

ומעבר לזה למה לרוץ ולהסתבך ב-JBL ואו כל מגבר אחר ביד שניה שאין לקונה בדרך כלל שום מושג מה עבר על המגבר ואיך הוא יעבוד אצלו באוטו

ובגדול אמנם המגברים הללו הם סיניים והאיכות שלהם שואפת לאפס

בכל זאת הם מייצרים מספיק כדי להזיז ולהפעיל סאבי כ-"פיוניר" "קנווד" וכל מיני הסאבי הממוצעים למינהם

בהתחשב בכך שלא כולם יכולים להרשות לעצמם לבזבז הון לטובת סאונד קואליטי

אז שוב אסכם אם טוב לך ואתה רוכש מחבר והחבר באמת שיפץ את המגבר אז לך על זה ובהצלחה

D.C

earthquake sound frik

• תוכן חדש...