Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אזעקה מסוג Guard LS-635, עם גלאי זעזועים מובנה, פלוס גלאי שטח שהוספתי.

הרכב: סיאט לאון 2002.

1. בעבר האזעקה הייתה מתחילה לצפצף ללא סיבה כאשר הייתי חונה במקביל למדרכה. לאחרונה היא מצפצפת ללא סיבה גם בסיטואציות אחרות. היתכן שמקור הבעיה הוא גלאי שטח שאינו מכוון טוב? להיכן הוא אמור להיות מכוון?

2. כאשר אני מנטרל את האזעקה, השלט מסמן לי שיש דלת פתוחה. האם זה נורמלי \ מישהו נתקל בזה?

3. קרה פעם פעמיים שלא סגרתי דלת טוב (האינדיקציה היא שיש נורה דלוקה בתא הנוסעים). האזעקה מגיבה כרגיל כאשר אני לוחץ על כפתור הדריכה, ורק לאחר חצי דקה כאשר היא נדרכת למעשה היא מתחילה לצפצף. זו התנהגות נורמלית? הוא לא אמור להתריע מראש ולסרב לדרוך את האזעקה כאשר יש דלת פתוחה?

---------

עד פה הבעיות, יש לי מספר שאלות נוספות:

4. האם כדאי\כלכלי להוסיף צופר עצמאי עם בטרית גיבוי לאזעקה כזו?

5. המלצה על בעל מקצוע רציני באיזור המרכז עם ידיים טובות וידע בחשמל, שיכול לבצע את העבודות הנ"ל (ואולי אפילו בידוד לדלתות).

6. למי שבקיא באזעקה, אני מעוניין להתכנת את ערוץ 2 ו-3 בשלט

ערוץ 2 - (רק כאשר האזעקה מנוטרלת) פותח חלונות קדמיים וסאנרוף לחלוטין

ערוץ 3 - שולט On/Off על פתיחה\סגירה אלכסונית של הסאנורף

כמו כן אני מעוניין שיסגור את המראות בדריכה ויפתח אותן בניטרול (אלא אם המראות סגורות בלחצן שמתוך הרכב).

יש למישהו הערות \ השגות בנושא?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

היי

כאשר האזעקה מצפצפת ללא סיבה, בדוק בשלט מה הפעיל אותה. בדכ זה אחד מהגלאים או לחצן מכסה מנוע, ולעיתים נדירות, לחצן תא מטען, או בעיה באחד מלחצני הדלתות.

כאשר אתה מנטרל, יתכן ונדלק האור הפנימי, וזה משול לדלת פתוחה, ניתן להתגבר על כך בעוד עבודה.

למיטב זכרוני האזעקה אמורה להתריע בביפיים של הפעלה שונים ,כאשר אחת הדלתות פתוחה בעת דריכה.

לגבי סירנה וסוללת גיבוי, אם הכיס לא לחוץ, אז כן, אבל ממילא שהאזעקה מופעלת וגם אם ינטרלו אותה תוך שנייה, את ההתרעה בשלט כבר קיבלת.

לגבי תוספות של ערוץ 2 ו3 ניתן לעשות בתוספת מתאמים, לגבי הגג, אני אישית מעדיף שלא יחובר, לעיתים גם יש בעיות לחבר, תלוי בסוג הרכב (המע של הגג)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ברשותי אזעקה מסוג Guard LS-635, עם גלאי זעזועים מובנה, פלוס גלאי שטח שהוספתי.

הרכב: סיאט לאון 2002.

1. בעבר האזעקה הייתה מתחילה לצפצף ללא סיבה כאשר הייתי חונה במקביל למדרכה. לאחרונה היא מצפצפת ללא סיבה גם בסיטואציות אחרות. היתכן שמקור הבעיה הוא גלאי שטח שאינו מכוון טוב? להיכן הוא אמור להיות מכוון?רצוי שיהיה במרכז הרכב(גונזולת הילוכים) ויש לכוון אותו בכפתור כיוון.

2. כאשר אני מנטרל את האזעקה, השלט מסמן לי שיש דלת פתוחה. האם זה נורמלי \ מישהו נתקלבזה?-רוב המכוניות הגרמניות מדליקות את האור הפנימי יחד עם פתיחת הנעילה,לכן יש לך את החיווי הזה.

3. קרה פעם פעמיים שלא סגרתי דלת טוב (האינדיקציה היא שיש נורה דלוקה בתא הנוסעים). האזעקה מגיבה כרגיל כאשר אני לוחץ על כפתור הדריכה, ורק לאחר חצי דקה כאשר היא נדרכת למעשה היא מתחילה לצפצף. זו התנהגות נורמלית? הוא לא אמור להתריע מראש ולסרב לדרוך את האזעקה כאשר יש דלת פתוחה?נורמלי לחלוטין.החיווי נמצא לך בשלט.

---------

עד פה הבעיות, יש לי מספר שאלות נוספות:

4. האם כדאי\כלכלי להוסיף צופר עצמאי עם בטרית גיבוי לאזעקה כזו?זה לא גורע,אפשר.

5. המלצה על בעל מקצוע רציני באיזור המרכז עם ידיים טובות וידע בחשמל, שיכול לבצע את העבודות הנ"ל (ואולי אפילו בידוד לדלתות).(אין אדם יעיד על עיסתו)

6. למי שבקיא באזעקה, אני מעוניין להתכנת את ערוץ 2 ו-3 בשלט

ערוץ 2 - (רק כאשר האזעקה מנוטרלת) פותח חלונות קדמיים וסאנרוף לחלוטין

ערוץ 3 - שולט On/Off על פתיחה\סגירה אלכסונית של הסאנורף

כמו כן אני מעוניין שיסגור את המראות בדריכה ויפתח אותן בניטרול (אלא אם המראות סגורות בלחצן שמתוך הרכב).

יש למישהו הערות \ השגות בנושא?

ניתן לעשות זאת עם מתאמים.הבעיה היא בחורף שאם לחצת בטעות אז יש לך בריכת שחיה ברכב.

מקווה שעזרתי אפילו לו במעט.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...