Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיזו 306 שנת 97 מנוע 1400 ידני.....

שמתי אגזוז זרימה חופשית של אנסה ,פילטר של סימוטה וזהו לבינתיים......

השאלה שלי היא מה עוד אני יכול להשים במנוע שיוסיף לי כ"ס, מהירות וכאלה....

אם אפשר להביא(להביא? אולי התכוונת ללתת או להציע?)לי מקומות שאפשר ללכת, את השמות הספציפים של החלקים ואת תווך המחירים......

תודה מראש....

פורסם

בתור אסטרופלנטרולוג אני יכול להעיד שאנשים שמסיימים משפט עם נקודות זה אומר שהם מצפים שמשהו יקרה ללא מאמץ מהם.

שים לב לאשכול אחד עשרה הדיברות למשפרניק, הוא יתן לך את התשובות שמסתתרות מאחורי הנקודות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
להשים במנוע.

שמישהו פעם אחת ולתמיד יסביר לי מה זאת המילה הזאת.

היא פשוט מופיעה בכל שרשור, ואני ממש מתקשה להבין מאיפה נובעת האות "ה" באמצע מילה שכזאת.

איפה המורים שלכם היו כשהייתם בבית ספר?! מילא שגיאות קטנות, אבל זה כבר ממש בדיחה.

פורסם

ההבדל בין הגירסאות הרגילות והספורטיביות ב306 הוא עצום , ככה שגם אם תגרום למנוע הזה לסוע (מה שבספק) הוא עדיין לא יעשה שום דבר אחר.

בקשר למה אפשר לעשות?

להביא מנוע , גיר , וחצי פרונט של הגירסאות הבכירות ולקבל כ"ס נורמאלי.

במסגרת הסביר?

החלפת מנוע ל1.6 לפחות (מה שיצריך פחות שינויים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נא להמנע מהשימוש המרובה ב "...".

נא לתת תשומת לב של שניה אחת בקריאת מה שכתבת לפני שרצים לכפתור ה"פרסם תגובה" ולבדוק שההודעה שלך תקינה וקריאה.

ההודעה שפירסמת אינה כזאת ולהבא הודעה כזאת תימחק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקרה הספציפי שלך, הייתי מחליף את הרכב. יש המון רכבים מסוג זה שהם בעלי נפחים גדולים יותר. אמנם אין הרבה XSI ו-GTI, אבל XT תוכל למצוא בכמויות.

רק הבירוקרטיה תעשה לך צרות, שלא לדבר על כל התהליך של החלפת מנוע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אחי..חפש לך גירסה חזקה יותר של האוטו..לפחות 1600 ואם יש 1800 מה טוב...אפילו מצויין..

מבחינתי זאת העצה הראשנה שאני יכול לתת לך..

מאוד דומה לעיצה שנתנו לך החברים בקשר ל206...:wink:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני שבוע

אני בועז מור..מבאר יעקב..אסע בקרוב על פיגו 206 5 דלתות...ידנית שנת 2003 בצבע כחול מטאלי..

אתמול

צודק אבויה,

וכשנתנו לי את העיצה הזאת הסברתי שהאוטו הזה חשוב לי מבחינה אישית, מה שידידינו היקר לא העלה..

או שאתה נקשר מאוד מהר או שאתה שוכח לספר לנו משהו חשוב.:roll:

ירון.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

בעיקרון יש פג'ו 306 עם מנוע 2.0 ולדעתי זה יצא יותר זול להחליף אותה לזאת עם המנוע החזק יותר.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...