Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאדם מבוגר - 110-120 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבי רוצה לקנות רכב חדש ( 2008 ). רכבו הישן היה מזדה פרמסי 2002 והוא שימש אותו בנאמנה. במקור רצינו לקנות רכב סטיישן (אבי תמיד קונה רכבי סטיישן עקב עיסוקו שדורש הובלות) אך מכיוון שכעת הוא בפנסיה אין הוא זקוק לרכב עם תא מטען גדול. התחביב שלו כן דורש מידי פעם דורש הובלות של ציוד ולכן תא מטען קטנקטן אינו בא בחשבון, קרי היכולת לקפל את מושב הנוסעים האחוריים היא מאוד חשובה.

אבי לא צריך להוביל משפחה, הוא מסיע אותו ואת אשתו ומידי פעם נוסע לסופר השכונתי.

נושא הבטיחות חשוב לי הרבה יותר מהנוחות (זהו לא רכב שיעבוד שעות נוספות).

לאחר שביצענו סקירה עלו מספר רכבים:

1. Honda Jazz LS- עדין לא ביצענו נהיגת ניסיון אבל הרכב הזה מרגיש "בסדר" הדבר היחיד שלי מפריע הוא העובדה שממבט ראשון (וגם שני) היא לא נראית לי בטוחה בעיקר עקב גודלה אבל גם העובדה שהעמודה של בטיחות ומיגון בפרוספקט די ריקה.

2. Opel Corsa - הרכב הוא יותר ארוך מה- ג'ז בכ- 16 ס"מ (האם זה משמעותי?) אבל נורא אהבתי את העובדה שיש 4 כריות אוויר (2 קדמיות ו2 צידיות) וצמד כריות וילון (לא כל כך ברור לי האם אלו כריות שמגינות על הנוסעים מאחור?) כמו כן תא המטען מרווח במיוחד לאחר קיפול הכסאות. כמו כן בכל מה שקשור לבלימה והיגוי.

קראתי את ההסבר לכל המונחים שמוזכרים שם (CBC, ESP וכדומה) השאלה היא עד כמה זה גימיק פרסומי או משהו בעל משמעות? אהבתי את העובדה שהרכב זכה ב- 5 כוכבים של EuroNCap מודל 2006, האם פירוש הדבר שגם מודל 2008 בטוח ? או ששוב זה סתם גימיק שיווקי ?

3. ראיתי את השברולטים למיניהם (optra, vivant) נורא אהבתי את העובדה שהם גדולים יותר (מעל 4 מטר אורך) שזה על פי עניות דעתי יותר בטוח (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מההתרשמות שלי באינטרנט הרכב לא נראה טוב (לפי תגובות הקוראים).

הם יש לכם הצעות נוספות ? הסכום המדובר הוא בקירוב בין 110 ל120.

תודה,

אפי

פורסם

באמת היונדאי נראית מענינת.

לגבי השברולטים שומר נפשו ירחק, גודל אינו מתכון לבטיחות, ראה לינק מצרף:

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3386

וזו היתה שברולט אלרו (ולא איזו דייהו בתחפושת),

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

סליחה לא הבנתי על מפרט הבטיחות של הונדה... http://www.honda.co.il/Index.asp?CategoryID=132&ArticleID=59 אולי זה?

ואגב כבעל JAZZ במשפחתי זהו רכב מצויין ולא תמיד אוטו ארוך הוא רכב בטיחותי , בנוסף אם הרכב בשבילו עדיף שיזמין נסיעת מבחן בדגמים שמענינים אותכם , בהצלחה ותתחדשו.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

פותח השרשור.

תציץ בסרטון הבא:

http://youtube.com/watch?v=k3ygYUYia9I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתה עדיין חושב שרכב גדול זה רכב בטוח?

רכב לא גדול מדי עם תא מטען ענקי=קורדובה.

אם הדגש הוא יותר על בטיחות אז אני לא חושב שיש משהו טוב יותר מקליאו חדשה או 207.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שטויות

ההשוואה צריכה להיות בין רכבים בגדלים שונים מאותו דור.

וולוו 940 1992 מול רנו 5 / C5 2008 מול ג'אז 2008 וכו.

מה היציאה הבאה ? השואה בין יציבות הקטר של סטיבנסון ל- TGV / ICE / שינקאנסן ?!

פורסם

יש להוסיף גם שמדובר ברכבים שמחירם שונה.

940 92 יעלה לך 15,000 כשאר מודוס (סיניק) תעלה כ 50,000.

המקרה של התוכנית דובר על 700 מול 4,500 לירות שטרלינג (פי שש במחיר).

אני חושב ששיקול הקונה הישראלי במקרה כזה היא האם לקנות מאזדה\רנו שנת 99-2000 בכ 35 אלף מול וולוו 940 ישנה יותר

ב 15-20 אלף.

כאשר שיקול הבטיחות + האחזקה הגבוהה יותר של הוולוו משתווה לעלות הראשונית הגבוהה יותר והאחזקה הזולה יותר + בטיחות "עכשווית" יותר של המאזדה\רנו.

מינוס נוסף של הוולוו הוא בכך שהמנוע האורכי כמעט ולא היווה הגנה בהתנגשות פינתית כזו + המודוס הוא רכב גבוהה יותר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...