Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחודש האחרון קרו מספר מקרים בהם הרכב שלי הניע רק עם כבלים, מאחר ואני מניח שהבעיה היא במצבר אני מבקש את עזרתכם בקניית מצבר חדש.

קודם כל, הזהירו אותי שיש מקומות שמוכרים מצברים שלא הוטענו מספיק ולכן אורך חייהם יהיה קצר משמעותית. האם יש אמת בהפחדה ? ואם כן, מה עושים נגד זה ?

ושאלה שנייה, האם יש חשיבות לאיזה מצבר אני קונה או שלקנות את הכי זול שאני מוצא ? (אני די לחוץ בכסף, אבל אם מדובר בהבדלי איכות משמעותיים אני בהחלט מוכן להשקיע קצת יותר).

תודה :-)

פורסם

אני מציע לך לקנות אך ורק מצבר של שנפ" בחנות צנטרל בת"א ברחו' המסגר.יחס אנושי מעולה תבקש את אילן,אני לא קניתי אצלו מצבר והצטערתי חבל על הזמן אבל קניתי מוצרים אחרים ואני מרוצה כל יום מחדש.חשוב שתוודא שהמצבר "טרי" שהופק בזמן של מקסימום חודשים מיום הקניה וזה חרוט על המצבר ,לאחרונה פורסם שמחירי המצברים עלו עקב עליית מחירי העופרת וחבל.

אפשרות ב' לקנות ברשתות הגדולות ולשלם יותר הפרש של 200 ש"ח ולי זה קרה אבל האיכות בשניהם זהה ההפרש במחיר.

• תוכן חדש...