Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הישראלי המכוער שוב צץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב:פיאט בראבה 97' אשר יקר לליבי.

לאחר הצצה על הרכב מהחלון, שאותה אני עושה כל שעה בערך, גיליתי מכה חדשה על הרכב שמישהו עשה, ולא השאיר שום פרטים, נעלם כלא הייה.

להתרשמותכם 2 תמונות-הראשונה, מיד כשראיתי את המכה-ירדתי לצלם והשניה, לאחר פוליש גס+ווקס.

נ.ב

כמה יכול לעלות תיקון כזה?

CIMG5045.jpg

CIMG5050.jpg

פורסם

עד ליפני חודש עבדתי בגחלים בראשון (מיסעדה)

תוך כדי שאני מכין סלט במיטבח הביפר של העזעקה מצפצף.

אני מיסתכל בשלט ורואה את הפגש פתוח (כלומר פרצו את הרכב)

רץ כמו מטורף עם הסכין ביד, וואלה אין אף אחד ליד הרכב והרכב מצפצף.

אני תיתקרב ורואה את הפגש דפוק הפנס האחורי שבור והטמבון בפנים הייתי יכול להרוג את מי שעשה את זה.

מנסה ליפתוח את הפגש ולא ניפתח.

העניים מתחילות להיות אדומות עוד שניה הדמעות זולגות, עומד עצוב על המכה ובטח על זה שלא תפסתי את הזבל שדפק ועוד ברח.

אין הרכב זה כול החיים שלי, אם אני בעבודה ואני לא רואה אותו אני לא יכול לעבוד.

הקיצר אחרי וויכוחים (ועוד הפחח חבר של אבא ) שילמתי 1200 שח.

על הדרך צבעתי עוד כמה מקומות וכול העלות היתה 2000 שח.

רז...

פורסם
פומפה ללא ספק תעבוד פה מעולה ! מניסיון !

+1 נסיון מר בנושא, לנסות למשוך את זה החוצה עובד לא תהיה בעיה לסדר זאת עצמאית.

לדעתי לא כדאי לך ללכת למוסך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האיזור הכי מסוכן הוא ברחובות/מגרשי חניה באיזור הבורסה.פעמיים חזרתי לפגוש אוטו דפוק. אחת מהן באוטו בן יומיים שהכניסו לו את הפגוש האחורי מטר פנימה.

פורסם

איזה ישראלי מכוער?

חלק מהתופעה שלא להשאיר מספר טלפון על פגוש דפוק נובעת מכך שכבר קרו מקרים והאשימו את הנהג הפוגע גם בנזק לקרבורטור שנפל לרדיאטור.

חלאס עם הישראלי המכוער,הישראלי החתיך,השוטר שאוכל לאפה,והשוטר שסתם עושה דאווין....

שכל אחד יתחיל מלתקן את עצמו.

אם נפלת לתוך חרא בכוונה אתה חמור - אם החרא נפל עלייך? טעות של היונה.

קורה,יקרה,קרה,לכולנו!

פורסם

אני תיתקרב ורואה את הפגש דפוק הפנס האחורי שבור והטמבון בפנים הייתי יכול להרוג את מי שעשה את זה.

מנסה ליפתוח את הפגש ולא ניפתח.

העניים מתחילות להיות אדומות עוד שניה הדמעות זולגות, עומד עצוב על המכה ובטח על זה שלא תפסתי את הזבל שדפק ועוד ברח.

רז...

1. מה זה פגש? בגז' או פגוש? :?

2. תירגע - לך זה כואב יותר מלאוטו...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תודה על העיצות,אני אנסה בימים הקרובים ואעלה תמונות של הקימוט הזה, ועוד כמה קימוטים, שגם עשו לאוטו וברחו (עוד כ4 קימוטים).

פורסם

חיימי

ברחובות דווקא בסדר.. זאת אומרת, צריך לדעת איפה לחנות :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נראה לי שהוא התכוון לרחובות בעיר ת"א ליד הבורסה ולא לרחובות עיר מגוריך :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שאלתי את אבי, והוא אמר שזה לא יצליח, מכיוון שהקוטר של הקימוט יותר גדול מהקוטר של הפומפה,וכך לא יווצר ואקום.

יש אולי דרך אחרת?

פורסם

אולי זה בכלל ערבי יפיוף ? למה בחרת דווקא בישראלי ועוד לאמר שהוא מכוער ?

אתה גזען ואולי זו מכה משמיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איזה ישראלי מכוער?נו ההוא אתה לא זוכר...

חלק מהתופעה שלא להשאיר מספר טלפון על פגוש דפוק נובעת מכך שכבר קרו מקרים והאשימו את הנהג הפוגע גם בנזק לקרבורטור שנפל לרדיאטור.--כן אני בטוח שזאת הסיבה שלא השאירו מספר וכן אני ציני בכוונה

חלאס עם הישראלי המכוער,הישראלי החתיך,השוטר שאוכל לאפה,והשוטר שסתם עושה דאווין....

שכל אחד יתחיל מלתקן את עצמו.-לא, רק הישראלי המכוער והשוטר המניאק

אם נפלת לתוך חרא בכוונה אתה חמור - אם החרא נפל עלייך? טעות של היונה.

קורה,יקרה,קרה,לכולנו!

מה זה יקרה, יקרה קרה לכולנו?

אני לא יודע מה איתך אבל אני דואג לאוטו שלי ברמות הכי גבוהות, משקיע ממיטב כספי וזמני ואז בא איזה מישהו עושה משהו , אז נניח שעשה את זה בכוונה ניחא אז הוא פושע אבל בן אדם שפגע באוטו שלך בטעות? שיהיה ישר ויודה וישלם על מה שעשה ומה לעשות שזה כבר לא קיים.

אני יכול להעיד על עצמי שלפני 4 שנים דפקתי בטעות מישהו, קיללתי כל רגע אבל השארתי מס' טלפון והודעת התנצלות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...