Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מבקש את עזרת חברת הפורום כי אין עליכם! במציאת חברת או סוכן ביטוח שיוכל לתת לי הצעת מחיר לביטוח, שפוייה , מהסיבה שאני מאוד רוצה לנהוג על האוטו של אבא שלי. 8)

הרכב וולוו S80 2006, 2.0T

המלכוד - אני בן 18 - נהג חדש וצעיר..

הצעות מחיר עד היום שקיבלתי נמצאות באזור ה15אלף שקל אצל סוכנים שלא הייתי אצלם עד היום ואילו אצל הסוכן הנוכחי קיבלתי משהו כמו תוספת עבור נהג חדש 8אלף שקל (16אלף סה"כ).

(אני חושב שהערכה שמרנית שלי למחיר שפוי תחוג איפשהו בין 10~12 אלף שקל)

(מודע לגורם ההשתתפות העצמית שחשוב לא פחות)

דרך אגב אני מודע היטב לשיטת הSMSים בפוניקס.

אני מודה למראש לכל מי שינסה לעזור לי.

תודה רבה,

עמרי.

פורסם

שאלה מצויינת, לא יודע..

דרך B2bit' הכי זול שמצאתי זה אצל סוכן בת"א, 11,400 רק מקיף, צד ג' 900, חובה עוד 2,500, וזה בלי "ירקות" של גרירה ושמשות וכו'.

הגענו לכמעט 15 וזה גם איכשהו..

תודה רבה על הניסיון אבל בכל זאת, הבעיה הגדולה זה הנהג החדש, אם מישהו מכיר חברה אמיצה דיו לאמץ נהג חדשה עם וולוו.. אני אשמח לשמוע.

למי שזה עוזר, הקוד רכב זה 361459.

בינתיים תודה רבה לכולם ויום טוב.

עמרי.

פורסם

אם אתה עושה מקיך זה כולל את ה צד ג' אז אל תחשיב את ה 900 שח

תרים טלפון חברת ביטוח תלמי השרון (רצוי לבקש את פרידה) תראה מה היא (או הם) יכולים לעשות למענך

מעבר לכך אין חשיבות למיקום הסוכן, בעיקרון אין שום סיבה להיות קרוב אליו כדי לתדפק על שולחנו.

אגב, מתוך סקרנות, האם פנית לביטוח ישיר, מה היתה ההצעה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...