Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ג'סטי החליפה את הרקס ,ולג'סטי היה מנוע יותר גדול 1000 סמ"ק 3 בוכנות,ו-1200 סמ"ק.

האם רקס קוראים לזה שהמנוע היה מאחורה? קטן ומרעיש?

פורסם
כך אני זוכר אותה...

בברכה

מוטי.

נידמה לי שזו לא רקס. שזו מיני לא?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
נידמה לי שזו לא רקס. שזו מיני לא?

קודמך שאל על "מנוע מאחורה קטן ומרעיש" :lol:.זה מה זכרתי על הרקס .אני כמעט בטוח שמדובר בזו שבתמונה.

בוא נחכה לעוד כמה "זקנים" בחבורה ,ונראה .אולי טעיתי .

בברכה

מוטי.

פורסם
כולכם צודקים... דור ראשון - מנוע אחורי. דור שני - מנוע קדמי.

הרכב הזה היה חביב ביותר. מנוע של 600-700 סמ"ק אשר ידע לעבוד יפה. רובם היו עם 4 דלתות והמראות צד היו רחוק על מכסה המנוע, מה שנתן לרכב מראה ייחודי.

פורסם
מרצדס SE מודל 79', במצב חיצוני - כמו שאפשר לראות - לא מלבב.

עומדת בכפר סבא.

נראה כאילו היא עברה תאונה והמשיכו להתעלל בה. כי לפי מצב הפח נראה שהיא שופצה לאחרונה. לא דגם שאני אוהב במיוחד, אבל נורא מבאס לראות מרצדס בכזה מצב... אפשר פרטים למיקום שלה בפרטי?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
הרכב הזה היה חביב ביותר. מנוע של 600-700 סמ"ק אשר ידע לעבוד יפה. רובם היו עם 4 דלתות והמראות צד היו רחוק על מכסה המנוע, מה שנתן לרכב מראה ייחודי.

תיקון-הרקס נהגו להגיע תחילה עם מנוע 500 סמ"ק,אח"כ 550 סמ"ק,והאחרונות 600 סמ"ק.

אלוני

פורסם
תיקון-הרקס נהגו להגיע תחילה עם מנוע 500 סמ"ק,אח"כ 550 סמ"ק,והאחרונות 600 סמ"ק.

אלוני

תיקון נוסף -הג'סטי ממש לא החליפה את הרקס היא ה"אחות הגדולה" -פשוט אחרי 84 לא הביאו את הרקס לארץ (אני מניח כדי שלא יתחרו אחת שניה),בחו"ל כמובן שהמשיכו לשווק דגמים חדשים לרקס ולקראת שנות ה90 החליפה שם מספר פעמים ומנועים

ה600 נפח מנוע 590 סמ"ק (אם אני לא טועה) וה"700" 665 סמ"ק בוודאות (שהיא הכחולה שלי שצולמה בתמונה ע"י ARIEBZ)

ונ.ב גם המנוע מקדימה מרעיש יותר משמאיץ...:-)

פורסם

הסוסיתא לא למכירה ממתינה לשיפוץ

בנווה עמל בהרצליה נצפתה הסוסיתא הזאת, משנת 68 או 69 (מנוע 12/50 של טריומף).

מיקום מדוייק: ברחוב בורוכוב מיד אחרי הפנייה שמאלה מרחוב הכניסה של נווה עמל, הוא רחוב כצנלסון. אבל יש בעייה כי יש שתי פניות של בורוכוב מכצנלסון. אז המדובר בפנייה השנייה (ליד חנות מגה). נוסעים כמה מטרים בבורוכוב ואי אפשר לפספס מתחת לעמודים של בית בצד שמאל.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אנשים, מי בא היום למפגש עם אסקורט MK1 שתי דלתות, והחנה אותה בכביש לפני הצומת??? מאיפה צצה עוד אסקורט, שאני לא מכיר?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...