Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן רב שאני רואה את שני הרכבים הנטושים האלה חונים במגרש פתוח בת"א, כאבן שאין לה הופכין.

משך זמן רב הרכבים האלה עמדו בשלמותם והעלו אבק וליכלוך ביתמותם.

לפני מספר שבועות כשמזג האויר התקרר הבחנתי כי נרקומנים פרצו לרכבים והפכו אותם לפינת מנוחה.

מאז הרכבים האלה רק מתפרקים ונהרסים יותר ויותר.

הרשות המקומית הדביקה הודעות על חלונות הרכב. (כבר חלף חודש).

לענ"ד בקצב שהנרקומנים הורסים את הרכבים, עד לפינוי הגרוטאות, הנרקומנים יהרסו כל חלקה טובה שעוד שרדה ברכבים.

בפעם האחרונה שעברתי, ראיתי הומלס המנסה לפרק מכסה מנוע כדי למכור חתיכת ברזל. (לא הצליח).

יש עוד הרבה דברים טובים שניתנים להנצלה.

עדיין יש מספרי רישוי על הרכבים.

אני יודע שזה קצת בעייתי בשלב הזה לנצל חלקים מהרכבים האלה, אבל את השיקול יעשה כל אחד לעצמו.

מיקום כללי - אזור התחנה המרכזית בת"א.

מי שממש רוצה לדעת מיקום מדוייק ישלח ה"פ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה רכבים....? לא ממש הבנתי איזה רכבים..

עריכה - תסתכל בכותרת...

כבר זמן רב שאני רואה את שני הרכבים הנטושים האלה חונים במגרש פתוח בת"א, כאבן שאין לה הופכין.

משך זמן רב הרכבים האלה עמדו בשלמותם והעלו אבק וליכלוך ביתמותם.

לפני מספר שבועות כשמזג האויר התקרר הבחנתי כי נרקומנים פרצו לרכבים והפכו אותם לפינת מנוחה.

מאז הרכבים האלה רק מתפרקים ונהרסים יותר ויותר.

הרשות המקומית הדביקה הודעות על חלונות הרכב. (כבר חלף חודש).

לענ"ד בקצב שהנרקומנים הורסים את הרכבים, עד לפינוי הגרוטאות, הנרקומנים יהרסו כל חלקה טובה שעוד שרדה ברכבים.

בפעם האחרונה שעברתי, ראיתי הומלס המנסה לפרק מכסה מנוע כדי למכור חתיכת ברזל. (לא הצליח).

יש עוד הרבה דברים טובים שניתנים להנצלה.

עדיין יש מספרי רישוי על הרכבים.

אני יודע שזה קצת בעייתי בשלב הזה לנצל חלקים מהרכבים האלה, אבל את השיקול יעשה כל אחד לעצמו.

מיקום כללי - אזור התחנה המרכזית בת"א.

מי שממש רוצה לדעת מיקום מדוייק ישלח ה"פ.

.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אהלן.

האם מישהו יודע או שמע על סובארו הרדטופ ממושב אמץ ?

נמסר לי שיש אוטו כזה שם,הסתובבתי שם שאלתי,יש כאלה שכן זוכרים או יודעים אך לא יודעים למי שייך.

בכניסה לאמץ מצד ימין ראיתי ג'יב אספנות ישן שמשמש לצרכי נוי בחצר בית ומשאית ישנה בגנון סטודיבייקר במצב נסיעה יום יומי ועליה שלט פירסום של ריהוט ופרזול .

האם מישהו שמע או יודע איפה אני יכול כל סוג של סובארו שנות ה 70, ובנוסף סובארו האצ'בק 3 דלתות 80-84.

תודה.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

רוב המכונית מדגמי סובארו של שנות 70

עברו לאט לאיזור הכפרים בצפון טירה טיבה קרע

שואיקה שעוד היה אפשר להכנס

מידי פעם אני רואה בכפרים הערביים סובארו משנות ה 70

סובארו פשע

יש ברעננה אחת חונה מתחת לבנין מגורים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
אהלן.

האם מישהו יודע או שמע על סובארו הרדטופ ממושב אמץ ?

נמסר לי שיש אוטו כזה שם,הסתובבתי שם שאלתי,יש כאלה שכן זוכרים או יודעים אך לא יודעים למי שייך.

בכניסה לאמץ מצד ימין ראיתי ג'יב אספנות ישן שמשמש לצרכי נוי בחצר בית ומשאית ישנה בגנון סטודיבייקר במצב נסיעה יום יומי ועליה שלט פירסום של ריהוט ופרזול .

האם מישהו שמע או יודע איפה אני יכול כל סוג של סובארו שנות ה 70, ובנוסף סובארו האצ'בק 3 דלתות 80-84.

תודה.

מסתובבת אחת כתומה בחיפה, שלוש דלתות, מלאה חלודה, של שיפוצניק.

פורסם
תיקון-הרקס נהגו להגיע תחילה עם מנוע 500 סמ"ק,אח"כ 550 סמ"ק,והאחרונות 600 סמ"ק.

אלוני

תיקון נוסף המנועים של הסובארו הראשונות עם מנוע אחורי היו עם 360 (כן גם הצורה שנקראה אח"כ "500" ו-"600")

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וולוו 144 במצב לא מזהיר וגיפ וויליס מפורק אבל לא רקוב ניצפו במושב שדה ורבורג, בכביש הראשי באחד הבתים מצד שמאל.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
וולוו 144 במצב לא מזהיר וגיפ וויליס מפורק אבל לא רקוב ניצפו במושב שדה ורבורג, בכביש הראשי באחד הבתים מצד שמאל.

תמונה למתעניינים,

תמונה029.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
האם זה צולם בשדה ורבורג?

עדי גולדנברג 13399

פורסם

כבר פרסמתי בעבר ואני היום מרענן וזאת לאחר סיבוב

במושב עין ורד

פורד גרנדה עומדת מחכה להצלה למי שמעוניין אני מוכן לכוון למקום

אוטו מדליק חבל על הזמן

לו היתי רוטשילד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...