Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד איזה רכב בלתי מזוהה וישן למדי, מישהו יודע מה זה ?

הרכב הישן הוא יגואר. מהזווית הזו קשה לדעת אם זו S-Type או 420, או 420G (או Mark X שכמעט זהה ל-420G).

בכל מקרה - רכב מעניין.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סובארו FF1 , GR ,GF נצפו בחיפה.

מישהו יודע משהו על הסובארו הללו???

פרטים וכדומה... או לפחות להשאיר פתק?

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

דימה האם האוטו בצבע אפור וניראה שלם לחלוטין עם המיסגרות של הברזנט על הארגז ?

האם הוא במיקרה אצל גרר צחיק ?

זו אותה אחת...

רק שהיא לא אצל צחי, אלא אצל גרר "חבושה", נראה לי שככה הוא קורא לעצמו...

והוא נמצא בתחילת הרחוב שלי.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
האלפא סוד האפורה והאומללה מלילנבלום בת"א עברה מקום- עכשיו היא עומדת בתחילת הרחוב, עדיין עם טונה של אבק, אבל עכשיו היא קיבלה גם "קישוט" נוסף- פתק מודבק על החלון של הפינוי העיריה!:? אגב, אני היום הסתכלתי עליה מקרוב- מצבה לא כ"כ גרוע- יחסית לאלפא: רק המכסה האחורי במצב סופני, אבל "הבודי" יחסית שלם, אני לא חושב, שאלפא של אלי, למשל, הייתה במצב הרבה יותר טוב! פשוט, הליכלוך והג'יפה עושים לה מראה מזעזע.... שמישהו כבר יציל אותה- כואב לי הלב לראות אוטו כזה נדיר כבר הולך ככה - עוד מעט בא השופל של העיריה...:cry:

שלום

האמת היא שאני מנסה ובאמת מנסה אבל פשוט לא מצליח ליצור קשר עם הבעלים

האם יש לך מידע/דרך/אפשרות לעזור בנושא

תודה וסליחה

רונן

פורסם

שלום

אני מאוד מעוניין בסוד אבל לא מצליח ליצור קשר עם הבעלים

האם מישהוא יכול לעזור?

תודה וסליחה

רונן

פורסם

לצערי, אין לי כל מידע על האוטו, מלבד שאני רואה אותו עומד כמה שנים...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זו אותה אחת...

רק שהיא לא אצל צחי, אלא אצל גרר "חבושה", נראה לי שככה הוא קורא לעצמו...

והוא נמצא בתחילת הרחוב שלי.

מעניין אותי כמה הוא ירצה על האוטו, הוא קנה אותו במחיר מצחיק, אם הייתי יודע שהוא ימכר במחיר כזה אני הייתי קונה אותו, הרכב הזה היה של שכן של חמתי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
חבל לנסות הוא לא ימכור לך בשום מצב ובטח לא ב7000 שח

האם זה אותו בחור שקנה ממני את הקסטום 79?

הרבה זמן אני כבר מנסה להשיג אותו על מנת לעשות העברת בעלות אך לשוא.

אם מישהו מכיר אותו ,אז בבקשה שימסור לו שהרכב יורד מהכביש החודש הזה אם ל יבצע את ההעברת בעלות.:-(

פשוט הבטיח,ולא חזר ,וחבל שאוטו כזה יירד מהכביש בגלל 500 שקל שרצה לחסוך. מרגיז!!!

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

שלי היתה בפירוש במצב יותר רקוב וגרוע.

הסוד בלילינבלום עם פנסים קדמיים שבורים וזו בעיה רצינית - קשה מאד להשיג (אבל אפשרי).

מבחינת בודי הוא לא נראה רקוב יותר מדי.

זה רכב שיכול לחזור לנסוע בהוצאה סבירה, ואפילו לחלקים הייתי שם עליו כסף טוב בהחלט (אפילו רק בשביל הגיר , קליפרים קדמיים וכו')

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
האם זה אותו בחור שקנה ממני את הקסטום 79?

הרבה זמן אני כבר מנסה להשיג אותו על מנת לעשות העברת בעלות אך לשוא.

אם מישהו מכיר אותו ,אז בבקשה שימסור לו שהרכב יורד מהכביש החודש הזה אם ל יבצע את ההעברת בעלות.:-(

פשוט הבטיח,ולא חזר ,וחבל שאוטו כזה יירד מהכביש בגלל 500 שקל שרצה לחסוך. מרגיז!!!

אני לא מכיר אותו אבל אם האוטו שנת 79 אז הוא עדיין לא אספנות אז יכול להיות בעייה להעביר בעלות בלי לשלם אגרות אחורה.אולי בגלל זה הוא מתחמק ממך

פורסם
סובארו FF1 , GR ,GF נצפו בחיפה.

:shock:

אני מחפש סובארו כמו הירוקה והאדומה(2 דלתות)עדיפות גבוהה לGSR!!:roll:

אם מישהו ראה/שמע על אחת כזאת למכירה,

אשמח לקבל דיווח בפרטי!

תודה,

יניב

:evil:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...