Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט 127 (דור שני ככול הנראה, שש ספרות) דגם 900L במצב חיצוני ופנימי טוב שכנראה ננטשה ע"י בעליה תופסת שני חניות בסוף רחוב קאפח בחולון. למהר לפני שהעירייה תדאג "למחזר".

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים צילמו בשבילי את הרום כרמל השמורה הזו, נראית לי בין האחרונות שעלו על הכביש (נראה לי שפנסים אחוריים לא מקוריים) - שכחתי איפה צילמו:

האם לעוד מישהוא היא נראית קצת שונה ??:shock:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בקליות בפנסים האחוריים לא מקוריות (לי יש כאלה המקוריות, אבל הפנסים עצמם התפוררו:?), הפגושים לא מקוריים, ממשהו חדש, ידית מכוערת על המכסה מנוע, כדי שיהיה יותר נח לפתוח, גלגלי מגנזיום, מן הסתם שלא מקוריים- אבל האוטו יפה מאד, הלוואי, ששלי תגיע למצב כזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נצפתה פונטיאק במפרץ חיפה, לוחית רגילה, הרכב בשימוש, משופץ ונקי.

אם הריפוד הפנימי אדום הרי שהיא זכורה לי היטב מילדותי. הייתה שייכת לאדם מבוגר, לבוש בהידור ובלבן בד"כ נמחק שהיה מגיע איתה מדי סוף שבוע לאזור כיכר המדינה (כנראה לבקר את הילדים/נכדים).

הייתה יפה - ונראה שנשארה כזו. טוב להיזכר..:wink:

HFturbo

פורסם

בכפר קסם ניצפו 3 קפריסים משלוש דורות ( 70,80,90)שעומדות וכנראה מחכות לפרוק.

2222222222.jpg

2222222222 (1).jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בוא נגיד שמנסיון עם רכבים בכפר קאסם (התנדבות במשטרת פתח תקוה ובכלל כתושב העיר) לא אפול מהרגליים אם יתגלה שאחד מהם גנוב ....רוב הרכבים שנגנבים בעיר מוצאים את הדרך לכפר קסם ברוב המקרים.

אם יש לך את המספרים שלהם אתה יכול לבדוק באתר משטרת ישראל אם הם גנובים

בכפר קסם ניצפו 3 קפריסים משלוש דורות ( 70,80,90)שעומדות וכנראה מחכות לפרוק.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ברחובות וולוו 245 (?) שלמה ודי שמורה, עומדת למכירה

באחד המושבים בסביבה דלתא סטיישן

כמו-כן, מגרש שלם מלא ברכבים ישנים באיזור של צומת בילו, שיחקר יותר לעומק בשבוע הבא.

תמונה003.jpg

תמונה005.jpg

תמונה007.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
רנו 5 דור ראשון משנות השבעים, גיר אוטומטי, מחלידה לאיטה במושב גאולים.

הרנו הזאת עומדת לפחות 5 שנים.

יש לה המון! חלודה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש מגרש נטוש אך מגודר בין גדרה לבין צומת כנות. עוברים את גדרה לכיוון דרום ורמזור אחד לפני צומת כנות בצד ימין מגרש עם -6 רכבים נדירים שאחד מינהם ניראה דומה מאד ללמבורגיני שנמצאת באשדוד אבל ייתכן ואני טועה. יש שם גם מרצדס קופה כלשהי . הרכבים על פי הערכה שלי במצב סופני ולא נראה לי שיש מה לשקם.

לגבי צומת בילו אכן עוברים את צומת בילו לכיוון דרום ולפני גבעת ברבר יש מגרש שאני אוהב לקרוא לו "גן עדן לחובבי עתיקות" במקום יש עשרות רכבים משנות ה 60-70 . אם מישהו קופץ לשם אשמח מאד לראות תמונות. אך בכל אופן יש שם עשרות רכבים מיוחדים ונדירים . לא ברור לי של מי האוסף המדהים הזה .

ברחובות וולוו 245 (?) שלמה ודי שמורה, עומדת למכירה

באחד המושבים בסביבה דלתא סטיישן

כמו-כן, מגרש שלם מלא ברכבים ישנים באיזור של צומת בילו, שיחקר יותר לעומק בשבוע הבא.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

המון זמן שם, לדעתי מין "גימיק" שלהם, וגם כנראה רכב לתחרויות, לפי הזיוודים. כנראה ללא רישוי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברחוב מיקוניס בתל אביב נראתה אתמול דודג' דארט כחולה החונה בצד. אני משער שהמכונית די מוכרת, יפיפייה לא קטנה.

בנוסף, בכניסה לבית עי"ש יש מכונית שלא הצלחתי לזהות אותה (הפרונט שלה קבור בשיחים). רכב כלשהו בצבע ירוק. מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...