Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! :-D

זו ההודעה הראשונה שלי,ואני חדשה פה!

לאחרונה אני מתעניינת ברכבים מאחר ויש לי רישיון כבר חצי שנה ובוער לי לקנות רכב,

זה התחיל בפיאט פונטו וירד לי,אח"כ עברתי לרובר 216/214 שהי הניראה לי אוטו מציאה רצח,גם זול יחסית לשנה מתקדמת וגם מהמם מבחינה חיצונית-דומה להאצ'בק

אחרי זה הבנתי שהאוטו מאוד בעייתי חלפים נורא יקרים וכן האחזקה,ושמרבים לראותו תקוע בצידי הדרך בגלל בעיות מכניות-וכמו כל דבר עשיתי פה חיפוש ויש האומרים שהוא טוב ויש שלא וכניראה שצריך לקנות ולחוות על הבשר וכך לדעת את האמת,

אחרי כל ההקדמה הזו...ראיתי את הפולו ונורא אהבתי,היא קומפקטית,צורה יפה,חברה גרמנית--אמינות,חוזק,מנוע קטן-חסכונית

ועדיין ראיתי פה כל מיני תגובות על האוטו הזה

והייתי רוצה לפנות למבינים מבינכם ולאלו שבעלי הרכב הזה...פולקסווגן שנת 97/8, עדיף אוטומט למרות שניראה חסר סיכוי למצוא אחת כזו

ספרו לי מה דעתכם..איך האוטו,אילו תקלות ,

האם כדאי האם החלפים באמת יקרים,האם הוא נוטה להתקלקל?

איך המנוע 1400?....

ומה חשוב לבדוק כשקונים אוטו כזה....

בנוסף..על הדרך אם יש מישהו בפורום בעל אוטו כזה שמעוניין למכור צור איתי קשר..אני מחפשת...שאלה נוספת זה האם יש לאוטו שוק ושמירת ערך טובה כי נורא קשה למצוא אותו..האם זה מעיד על חוסר שוק?

מחכה לתגובות,יום טוב

אורטל.:wink:

פורסם

הפולו בכלליות היא אחלה אוטו -

מנוע ה 1400 דיי חסכוני ויראה אמינות טובה במידה ותמצאי אחת שטופלה כמו שצריך - חוץ ממחלת "החלונות הנופלים" (שאני לא זוכר אם זה גם בדור שאת מדברת עליו או רק בחדש יותר, מדובר על מנגנון הורדת החלונות שנהרס ואז החלון נופל במקום לרדת רגיל) לא ידוע לי על עוד מחלות כרוניות של הרכב.

עדיף לך לחפש אחת ידנית אלא אם את ממש לא מסוגלת לסבול את זה - עלויות האחזקה יהיו זולות יותר הן מבחינת דלק והן מבחינת תיקונים שאולי תצטרכי לבצע.

לרכב יש שוק דיי טוב, לא קשה למכור אותם והמחירון שומר בצורה טובה על ערכו.

מבחינת חלפים, אכן הם יהיו יותר יקרים בהשוואה למתחרות (פיאט פונטו, פיז'ו 106, סיטרואן סקסו וכו') אך לא בצורה שתשחט אותך.

כמו כן, יש לך את האפשרות לטפל במוסך לא מרכזי אם את מכירה אחד שעושה עבודה טובה ואת יכולה לסמוך עליו וכך לחסוך בעלויות התיקונים והטיפולים - כידוע שעת עבודה במוסך מורשה יקרה בהרבה משעה במוסך פרטי.

מבחינת הבדיקה - ככל רכב אחר, אני מניח שאין לך הבנה במכוניות ולכן יהיה עדיף אם תצרפי אלייך ידיד שכן מבין ע"מ שיסתכל על הרכב במפגש הראשון שלך איתו וינסה להעריך אם שווה בכלל לקחת אותו לבדיקה.

במידה ואת מחליטה שכן, את מוזמנת לפרסם הודעה בפורום ולציין באיזה איזור בארץ את מתכוונת לבצע את הבדיקה ולקבל המלצה למכון בדיקה איכותי.

אחרכך, פרסמי פה את תוצאות הבדיקה ע"מ שנוכל לומר לך מה בדיוק היא אומרת והאם שווה לך לרכוש במחיר שמוצע לך או לחפש אחת אחרת.

לאחר מכן, אם המחיר מתאים לך - תתחדשי! :)

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אחלה רכב,לי הייתה פולו שנת 96 ידנית קניתי אותה בשנת 2001 עם 55000 ק"מ

מנוע 1600 רכב מהיר ביותר,בכביש 6 הרבצתי 160 קמ"ש ועוד פחדתי ללחוץ על הדוושה,

לבסוף מכרתי אותה ב-3000 ש"ח מעל המחירון,עקב קניית דירה,היום אני ירדתי לרמת דייהו רייסר,

טיפולים די יקרים,אני זוכר שרציתי לעשות טיפול 10000 כולל הכל במוסך שכונתי,המחיר הגיע ל-800 ש"ח לערך

כי הפלאגים יקרים 2 מחטים,ופילטר דלק יקר,

כמו כן המאוורר נשרף,לא מצאתי בפירוקיות תחליפי,ובמוסך המרכזי רצו כ-1200 ש"ח לא כולל מע"מ והתקנה,

בסוף נסעתי לשטחים וב 300 ש"ח נגמר הסיפור,

והעסק הכי יקר הטיימינג,נקרעה הרצועה שדפקה ראש מנוע שדפק לי את הכיס ב-5000 ש"ח

אם היה לי כסף הייתי קונה פולו. נקודה.

• תוכן חדש...