Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלונסו לפרארי !?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות פגישה של מאסה עם טויוטה ישנה אפשרות שמאסה יעזוב לשם כבר בתום העונה ואז למקום הפנוי יש סיכוי שיוזמן מיסטר אלונסו :-o

איזה הזוי זה יהיה אם זה באמת יקרה, אה? :oops:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם קבוצת פרארי רוצה לרסק את הקבוצה מבפנים, הם מוזמנים להחתים את אולנסו.

הנ"ל לא מסוגל לתפקד כנראה עם נהג נוסף ברמה זהה \ גבוהה יותר ממנו.

העונה הנוכחית במקלארן חשפה פרצוף של אדם מכוער , המוכן לשלם כסף על מנת להכשיל את חברו לקבוצה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יממה לאחר סיום הגראנד פרי היפני, הבריטי הצעיר לואיס המילטון שובר שתיקה ואומר היום (שני) בגלוי: "הלוואי שפרננדו אלונסו לא יהיה במקלארן בעונה הבאה. היה לי ממנו מספיק העונה".

"אני מקווה שהוא לא ימשיך עם הקבוצה, חשבתי בהתחלה שזו תהיה חוויה מאתגרת אבל התבדיתי", הוסיף המילטון וענה חד וחלק לאחד העיתונאים, ששאל מה הוא יזכור מאלונסו מהעונה הנוכחית: "את חוסר היושר שלו".

מנהלי קבוצת מקלארן ובראשם רון דניס מאשרים כי בשנה הבאה יהיה זה לואיס המילטון שינהג בכס הנהג הראשון ושכנראה מדיניות השוויון בה דגל רון דניס, תהפוך כבר לזיכרון מר.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

אלונסו נמצא תחת חוזה במקלארן-מרצדס לשנה הבאה ולכן החלו מחשבות שהוא יהיה בשנת מנוחה, אותן פסל אלונסו על הסף.

פרננדו אלונסו לאחר הגראן-פרי היפאני בראיון לרדיו ספרדי אמר שבשנה הבאה בעקבות השינוי בחוקים, כלומר ביטול עזרי הנהיגה השונים תהיה שנת מפתח ולכן חשוב לו להיות על הגריד.

כרגע האופציה הכי רלבנטית מבחינתו היא רנו ופלביו בריאטורה הודיע רישמית כי הגיש הצעה לאלונסו ולמקלארן.

רנו עדיין לא הודיעו על צמד הנהגים של השנה הבאה וכנראה שהם מחכים להחלטה של אלונסו ומקלארן.

השאלה הגדולה היא אם אלונסו יצטרך לקנות את החוזה שלו או שרנו יעשו זאת עבורו, בכל מקרה רוב הסיכויים שבשנה הבאה הוא לא יהיה במקלראן, לפחות נכון לעכשיו.מבלבל משהו , אה ?

לגבי מאסה וטויוטה - צמד נהגי פרארי נמצא תחת חוזה לשנה הבאה והאמת היא שאין שום סיבה לפרארי לשנות משהו.

גם מאסה וכמובן רייקונן נתנו עונה טובה, לא מעולה אבל לא תמיד הבעיות היו באשמתם. בכל מקרה בפרארי אין שום סיבה להחלפות , מה גם שנראה למישהו שהצמד רייקונן-אלונסו או מאסה-אלונסו יסתדרו יותר טוב ממה שקורה השנה במקלארן ?

בחלום !

נהגי פורמולה-1 הם אולי הספורטאים עם האגו הכי גדול בעולם ולמעט מיקרים בודדים לא היה מצב שצמד נהגים שהיו בצמרת הסתדרו אחד עם השני, האמת, זה לגיטימי כי מי לא רוצה לנצח .

ברגע שיהיה נהג שיכנס למכונית ביום ראשון רק בכדי להגיד שהוא היה שם הוא לא צריך להיות שם.

אפילו ספייקר נמצאים שם בכדי לנצח, למרות שריאלית גם הם יודעים שזה לא אפשרי.

תזכרו איזה פסטיבל עשו בספייקר כאשר ווינקלהוק הוביל את הגראן-פרי האירופי השנה בגשם ואפילו לשנייה וחצי, ככה זה .

אבל וזה אבל גדול, כל זה הרבה יותר טוב מנהג דומיננטי אחד ש"מקלקל" את ההנאה מהתחרותיות .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום לכולם !

אז קודם כל אני רוצה להגיד שהיה לנו מרוץ נפלא ביום ראשון והלוואי וירבו כמוהוא !

דבר שני ז'אן טוד הודיע שעם אלונסו בה הוא עוזב , כי הוא לא אוהב את אלונסו ואת שחצנותו.

עם אכן אלונסו עוזב את מקלארן ולא מגיע למקלארן, זה יהיה כנראה סופו של אלונסו כנהג בשורה הראשונה.

פורסם
... זה יהיה כנראה סופו של אלונסו כנהג בשורה הראשונה.

הייתי אומר שזו הצהרה מעט בובמבסטית .

סופו של אלונסו...להזכירך הוא אלוף עולם פעמיים ברציפות, בתקופתו של מיכאל שומאכר ולא הרבה עשו את זה בצורה כזו.

למען האמת אפשר להחשיב רק את האקינן כי האליפות של דיימון היל היתה יותר בזכות הווליאמס FW מאשר הנהג, אבל זה ויכוח לפעם אחרת.

פרננדו אלונסו נהג מעולה והיה כך עוד בימיו הראשונים במינרדי. יחסי אנוש גרועים או התנהגות שחצנית עדיין לא הופכים אותו לנהג גרוע או לאחד שיוצא ממשוואת הנהגים הטוענים לכתר.

בימיו ברנו אף אחד לא טען כנגדו שהוא לא בסדר וגם היום אני בטוח שהרבה קבוצות יקחו אותו בעיניים עצומות ויבליגו על ההתנהגות.

לרון דניס יש יהלום בטוח ביד בדמותו של המילטון ולכן הוא חושב לוותר על אלונסו, כשהוא החתים את אלונסו לשנתיים הוא עדיין לא היה בטוח שהמילטון בשל לאליפות וקיווה שהנהג הספרדי יוביל את הקבוצה.

המילטון הפתיע את כולם ולכן יש לדניס את הפרבילגיה להיפטר מאלונסו ולתת להמילטון את היחס המועדף (שאולי הוא זכאי לו..).

אולי אלונסו יעבור לטויוטה...?

מבחינתי זה נראה כרעיון מצויין. הקבוצה משופעת בכסף ושם הוא יוכל להיות שוב נהג בודד מוביל, טרולי לא יהווה יריב משמעותי כמו שהעבר לימד ברנו.

לאלונסו יש את הניסיון החסר לקבוצה היפאנית בכדי לפתח ולקדם את המכונית ולעשות אותה תחרותית מהשורה ראשונה.

תחשבו על זה

דובי

פורסם

אולנסו לא ילך לטויוטה מהסיבה הפשוטה שהוא מחפש רכב תחרותי על מנת לרוץ לאליפות שוב..

אני רואה את אולנסו עושה פרסה וחוזר לרנו, בריאטורה יביא מספר 2 צעיר או חלש, ויתן לאגו מנייק את ההובלה.

עם המשאבים ובעיקר הידע של רנו , אני רואה אותו שוב רץ חזק במאבק לבכורה בפורמולה.

פורסם

טויוטה בהחלט יכולים להיות תחרותיים עם הצוות הנכון ובעיקר הנהג הנכון שידע להעביר להם מהידע שלו ולבנות מכונית מנצחת.

בכל הכבוד שיש לי לרלף שומאכר ולטרולי הם לא מסוג הנהגים שמסוגלים להוביל קבוצה לאליפות, אלונסו כן וכבר הוכיח את זה.

הברירה הטיבעית של אלונסו היא כמובן רנו כי בריאטורה הוא האדם שמכיר אותו הכי טוב מכולם ונעזוב לרגע את היחסים המקצועיים בינהם.

בריאטורה כבר יצא בהצהרה שהוא שומר מקום לאלונסו ברגע שזה יהיה פנוי לכך, רמז אולי שהוא לא מתכוון לעשות מעל למינימום הנחוץ כרגע, הוצאת כספים בכדי להביא את הספרדי.

לגבי נהג מס'-2 חלש...אני ממש חושב שזה לא נכון.

הייקי קובליינן בהחלט נמצא במקום הנכון בכדי להיות שם יחד עם אלונסו, לתת לו את הפייט הנחוץ ולסייע לו להיות תחרותי יותר.

גם עם קובליינן, אלונסו מרגיש ברנו הרבה יותר בבית מאשר במקלארן ולכן ירגיש פחות מאויים, גם אם הפיני יזכה להביא תוצאות טובות והוא בהחלט מסוגל לכך.

נכון לעכשיו הכל עניין של כסף והרבה ולמי יש הרבה כסף...? לטויוטה .

דובי

פורסם

בוקר טוב חברי הפורם !

אני לא אמרתי שאלונסו נהג לא טוב , אבל עם הוא לא יהיה בשני הקבוצות המובילות הו ילך וידעך.

חוץ מזה נהג שמכריז שלא אכפת לו להיות כל העונה במקום השני בפודיום , העיקר לקחת אליפות בסוף העונה ,

בשבילי הוא נהג עלוב ללא שאיפות !

אתם יכולים להתווכח אבל הוא לא נהג מהשורה הראשונה!

פורסם

לפי דעתי אלונוסו יכול להגיע להשגים גם אם קבוצות אחרות

כל הסיטואציה הלא נעימה במקלארן השפיעה על היכולות שלו

(אני בכלל חושב שחיבלו לו ברכב מתי שהוא החליק בגשם - זה לא מתאים לו המקרה הזה הוא נהג תותח בגשם )

והמילטון לא מגיע לו לזכות בגלל התחמנות שלו שיחק אותה צנוע .. ואז התחיל לפתוח את הפה שלו יותר מדי ..

בשנה הראשונה הוא היה צריך רק לנהוג כמו תותח ולסתום את הפה - זאת דעתי לפחות

פורסם

טוף, עבר שבוע והרבה מים זרמו מאז והיום די ברור שהסיכוי למעבר של אלונסו לפרארי הוא קלוש.

לדעתי בפרארי הוא היה הורס הרבה יותר ממה שהוא אולי היה תורם.

הוא כבר אמר שלא רוצה לצאת לשנת פגרה כי בשנה הקרובה מאוד חשוב להיות על הגריד כדי להתרגל למכוניות שיעברו שינוי גדול עקב שינוים בתקנות.

מהסיבה הזו אני גם לא חושב שהוא ירצה להיות בטויוטה. האגו שלו יתן לו ללכת לטויוטה?

i don't think so............

הזמן יגיד מה יקרה........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
...(אני בכלל חושב שחיבלו לו ברכב מתי שהוא החליק בגשם - זה לא מתאים לו המקרה הזה הוא נהג תותח בגשם )

נו באמת, שוב תיאוריות של קונספירציה...אתה לא מצפה שמישהו יתייחס לזה ברצינות...?

אלונסו "הוכיח" כשאר בני האדם שגם הוא אנושי ועשה טעות, קורה לו ולכל אחד אחר .

דובי

פורסם
...והמילטון לא מגיע לו לזכות בגלל התחמנות שלו שיחק אותה צנוע .. ואז התחיל לפתוח את הפה שלו יותר מדי ..

בשנה הראשונה הוא היה צריך רק לנהוג כמו תותח ולסתום את הפה - זאת דעתי לפחות

המילטון ממש לא תחמן אלא אחד שיודע טוב מאד לשחק את המשחק ובעיקר לנהוג, כי זה מה שהוא התרכז בו במהלך השנה .

לא היו הרבה נהגים במהלך ההיסטוריה שבילו על הפודיום כל כך הרבה בעונה אחת ועוד בעונה הראשונה שלהם.

לפתוח את הפה יותר מדי הוא בטח לא פתח אלא נהג בהתאם להתפתחויות ובעיקר למה שרון דניס ציפה ממנו.

ההבדל בין המילטון לאלונסו, בנוסף לכל דבר אחר הוא שאלונסו יותר טמפרמנטי ומגיב מהר יותר וחם יותר עם הפה.

בגיזרה הזו המילטון, שחונך על פי המסורת הבריטית השמרנית יותר משתדל לשמור על רוגע ובהחלט משדר את זה.

התגובות שלו בדרך כלל צנועות ורגועות יותר אבל הוא בהחלט מעביר את מה שהוא רוצה .

אין שום סיבה שבעולם שהמילטון "ינהג כמו תותח ויסתום את הפה" כדברייך.

זכותו ממש כמו כל אחד אחר להביע דעה, מה גם שהוא מגיע מעמדה של יתרון ויש לו קבלות .

הוא לא מוליך את אליפות העולם סתם כך, הוא ניצח גם פה ושם מרוצים והיה הרבה יותר עיקבי מכל נהג אחר השנה.

דובי

פורסם

אין כל ספק שהמילטון נהג מוכשר ! (אולי הכל בא לו יותר מדי בקלות ... )

בכל מקרה אני אישית מעדיף את אלונסו למרות הבכיינות שלו לפעמים (הוא נהג שכיף לי לראות נוהג )

ואני עדיין מאמין שאלונסו יקח אליפות גם השנה

רוסלן

• תוכן חדש...