Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלונסו לפרארי !?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים אני ממש לא מבין את פרננדו אלונסו.

באחד מהראיונות האחרונים שנערכו עימו לאחרונה הוא נשאל באם נראה לו שיש העדפה מבחינת המכונית בקבוצה או במילים אחרות האם מקלארן-מרצדס מעדיפים בהכנת המכונית את המילטון על פניו...

ומה אלונסו ענה לעיתונאי ?

הוא אמר שזו שאלה קשה ואין לו דרך לענות עליה...

רון דניס ששמע את תגובתו של אלונסו זעם מאד על התגובה ואמר כי מאז ומתמיד מקלארן-מרצדס נתנו מכוניות זהות לנהגים שלהם והעדיפו לא להתערב בקרבות שבין הנהגים, כל עוד זה לא פוגע בקבוצה.

במילים אחרות , רון דניס ציפה שאלונסו ישמור קצת על לויאליות למקלארן, לפחות רישמית גם אם הוא לא בדיוק חושב על זה.

יקומו עכשיו כל אוהדי אלונסו ויגידו שזה בהחלט נכון ואלונסו לא מקבל יחס זהה לזה של המילטון.

יכול להיות שמבחינה אנושית הוא לא מקבל את אותו היחס כי הוא גם לא נתן אותו אבל מבחינה מקצועית אין ספק שהוא מקבל רכב זהה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ברחבת הטיפולים הצוות מתאמץ תמיד יותר בשביל להוציא את המילטון יותר מהר (לפחות בחצי שנייה )

אז זה אפשרי גם בשאר הדברים אולי קטנים ולא ניתנים להוכחה

אני בטוח שהגאונים של מקלארן מסוגלים לזה :-D

בכל מקרה בגדול : המילטון מקבל יחס מועדף

ואלונסו כנראה חייב להיות המועדף וזה משפיע עליו :-)

פורסם

אני חושב שיש לנטרל רגשות אישיים האם אלונסו נחמד או בן ז**ה שחצן

לפחות עבורנו, מה שחשוב הוא האם הוא נוהג טוב - ואת זה איש לא יכול לקחת לו.

הוא כבר הוכיח פעמים רבות שנהג מצוין, מזנק הכי טוב מכל הנהגים העונה, מהיר מאד ונוהג טוב בגשם (למרות הטעות לפני שבוע) לדעתי אם הוא יהיה בפרארי אז זה רק ע"ח ריקונן כי שניהם יחד זה לא יתאים

אלונסו צריך נהג שני שידע הוא מספר 2 ולא כזה שיתחרה בו. כך זה אמור היה להיות העונה במקלארן כשקידמו את המילטון ופתאום הצעיר הלא מנוסה הופך למוביל

במצב שבו אלונסו הוא בברור הנהג הראשון, הוא יוכל לתרום לקבוצה את יכולותיו גם בהכנות וגם במרוצים וזאת ללא משחקי אגו ומלחמות עם הנהג השני

פורסם

כי אלונסו ומאסה פשוט מתים אחד על השני?

אם הם יהיו באותה קבוצה אז מה שהיה העונה בינו ובין המילטון זה כלום לעומת מה שיהיה בינו ובין מאסה

הם פשוט שונאים אחד את השני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מדווחים על כך שאלונזו חתם על הסכם כוונות עם רנו לשנה הבאה.

זה יתממש בתנאי שהוא ישוחרר מהחוזה של מקלארן - מה שכנראה לא יהווה בעיה (אולי מישהו יצטרך לשלם למישהו על זה).

מעניין מי יהיה במושב השניה ברנו בתור נהג עוזר/שותק/סובל את התעללות של סניור אלונזו.

קווליינן נראה לי לא מתאים לתפקיד של פוסי-קאט.

יהיה "שמח" ברנו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...