Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזו שאלה קצת בעייתית, וככל הנראה תדרוש תשובה של בעל מקצוע, אבל אני זקוק למספר הסידורי/דגם של מיסב של רנו מגאן, שנת 97, מודל RT, 5 דלתות.

למיטב זכרוני מדובר במיסב כפול (אבל ייתכן שאני טועה).

הוסבר לי שלמיסב יש מספר סידורי בן 4-6 ספרות, וייתכן שיש גם שתי אותיות שמסמלות את הדגם/גודל/סוג שלו.

אם מישהו יודע פרטים אלו, אשמח אם תוכלו למסור לי אותם!

תודה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אינני יודע את דגם המיסב אבל: א. הוא רשום על המיסב כך שאם תגיע אליו / תחלוץ אותו תוכל לראות. ב. תוכל לברר בחברה. ג. מנסיון עבר לא הצלחתי למצוא בחנויות למיסבים - מיסבים כפולים או במידות חריגות מסוימות השיכים לרכב.

פורסם

אהלן

לא מזמן החלפתי באוטו שלי (מגאן 1.6 RT שנת 96) את שני המייסבים (לאגרים) האחוריים.

ניתן לקנות מיסהים איכותיים של SKF לדגם הזה במחיר של 120 - 130 שקל למייסב.

מקורי בחברה עולה בסביבות 180 שקל. לא ניראה לי כי תוכל להחליף לבד כי ההחלפה כרוכה בפירוק תופי הבלמים לצורך פירוק והחלפה.

בדוק בת"א ברח' יצחק שדה אצל צנטרל או הפרסי באותו הרחוב (20 מטר ממנו)

או במידה ואתה רוצה מקורי אז ברח' ריבל במוסך המרכזי תוכל לירכוש אותם ו/או לבדוק את המק"ט.

בברכה.

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הנה לך הדגם של SKF שאתה זקוק לו. אין צורך לקנות אצל קרסו.

אם בכל זאת תרצה את המק"ט של רנו, תצטרך להמתין עד הערב.

ליאור

SKF.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

אני לא מכיר את המגאן, אבל החלפתי כבר אי אילו פעמים מיסבים בעזרת פטיש ואזמל/בוקסות גדולות. שוב, אני לא מכיר את המגאן, אבל בד"כ, גם המוסך לא משתמש בחולץ בשביל מיסבי גלגלים. הוא כן משתמש בפרס-מכבש, אבל כאמור, אפשר בד"כ במקרה של מיסבי גלגלים להחליף את הפרס עם פטיש ואזמל/בוקסות גדולות.

פורסם
הנה לך הדגם של SKF שאתה זקוק לו. אין צורך לקנות אצל קרסו.

אם בכל זאת תרצה את המק"ט של רנו, תצטרך להמתין עד הערב.

ליאור

ליאור, תודה על האינפורמציה!

אני רק זקוק לעוד שתי פיסות מידע:

ברשימה יש 3 דגמים שונים של המיסב - BA0F, BA0S, BA1C. איזה משלושתם אני צריך למגאן? (אני מתאר לעצמי שהם לא יבדילו סתם בין 3 סוגים זהים של מיסב).

והבנתי שבלי קשר לאיזה חברה המיסב, לכל מיסב יש כאילו "תעודת זהות" שמתארת את המבנה שלו (יחיד/כפול/גלילי/קונוסים וכו') והגודל שלו. והתעודת זהות היא מספר בן 4-6 ספרות עם זוג אותיות. יש לך מושג מה המספר של מה שאני צריך?

למי שהציע לפרק - אני לא רוצה לפרק לפני שיש לי את המיסבים החדשים בידיים. אז זה לא בא בחשבון.

עריכה: עכשיו ראיתי את המספר אני חושב: VKBA 3525

זה המספר??

תודה על העזרה!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...