Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מכיוון שיש לי רישיון מעל ל3 שנים ולפני בערך חצי שנה מכרתי את האוטו ועד עכשיו אין לי בן דוד שלי רוצה להביא לי את האוטו שלו עכשיו אני צריך את העזרה של חברי הפורום בעניין הזה.

קודם כול האוטו הוא סובארו 1600 מה שקוראים לזה סובארו (פשע)

השנה של האוטו היא 94 עכשיו הבעיה שיש באוטו היא המנוע שהוא בעצם נהרס..

רציתי לדעת עם שווה להחליף מנוע ועם כן כמה יעלה לי הסיפור הזה בערך ?

תודה.

פורסם

קודם כול האוטו הוא סובארו 1600 מה שקוראים לזה סובארו (פשע)

השנה של האוטו היא 94 עכשיו הבעיה שיש באוטו היא המנוע שהוא בעצם נהרס..

סובארו 1600 או DL או כמו שקראת לה סבוארו פשע - יוצרה עד שנת 93;)

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם
ולפני העגולה, הדגם הקודם גם נקרא "פשע" עד שבאה הסיוויק וגנבה לסובארו את התואר. ואגב הדגם נקרא "ליאונה", לא "1600" ולא "DL".

אוךךך סופסוף צדיק!! למה אנשים מסרבים להאמין שלאוטו הזה יש שם?

רק בגלל שלא כתוב בתחת של האוטו השם שלו? מה עם הרשיונות?

פורסם

מנוע של ליאונה 1600 לא עולה הרבה כסף ,וכל הטיפול יכול להסתכם במקסימום 2700 ש"ח כולל עבודה במקום סבבה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אוךךך סופסוף צדיק!! למה אנשים מסרבים להאמין שלאוטו הזה יש שם?

רק בגלל שלא כתוב בתחת של האוטו השם שלו? מה עם הרשיונות?

לכל הצדיקים- אם קוראים לדגם הזה "ליאונה", אז למה ברשיון של ידידה שלי בעלת סובארו פשע רשום סובארו DL?

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

אם הבנתי נכון ,מדובר על מודל 94 שזהו רכב אחר . שונה מהליאונה( DL) בדגם זה מורכב

מנוע כמו בלגאסי עם הזרקה ולא קרב'.

קראו לדגם הזה גרנד ליאונה ,כדי שהציבור הישראלי שאז קנה את הסובארו כמו עדר ימשיך

לרכוש אותו.

פורסם

אם אינני טועה לאו דווקא בישראל קראו לו כך, הגרנד לאונה הוא הגירסא ראשונה של האימפרזה, לא קשה לראות את הדמיון ובמדינות אחרות הוא המשיך להיקרא גרנד לאונה.

פורסם

צריך לעשות קצת סדר בבלאגאן,

קודם כל סובארו משנת 80-84 כולל נקראו פשע וזוהי הצורה העגולה,אבל קוראים להן סובארו ליאונה במקור

סובארו לאונה שבאמת נקראת כך יוצרה משנת 85-93 ויש נדירות ביותר שנת 94 ורמות הגימור נקראות GL DL GL10

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
מנוע של ליאונה 1600 לא עולה הרבה כסף ,וכל הטיפול יכול להסתכם במקסימום 2700 ש"ח כולל עבודה במקום סבבה.

שלום.

היו ימים שהמנוע של הלאונה היה נפוץ מאוד.היום קשה מאוד לימצוא מנוע 1.6 איכותי מיבוא, וכשתמצא .המחיר שלו יהיה הרבה יותר גבוה מהמחיר שכתוב למעלה.אם תמצא מפירוק מקומי אולי זה יהיה המחיר.

פורסם
שלום.

היו ימים שהמנוע של הלאונה היה נפוץ מאוד.היום קשה מאוד לימצוא מנוע 1.6 איכותי מיבוא, וכשתמצא .המחיר שלו יהיה הרבה יותר גבוה מהמחיר שכתוב למעלה.אם תמצא מפירוק מקומי אולי זה יהיה המחיר.

מנועי יבוא הזולים ביותר מתחילים ב3000 ש"ח לפני עבודה,מפרוק מקומי קשה למצוא מנועים במצב תקין.

• תוכן חדש...