Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בנעילה מרכזית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שהשלט של האוטו אצלי לפעמים לא נועל את הדלתות.

זה קורה תמיד אחרי שאני שוטף את האוטו, פתאום השלט רק מפעיל את האזעקה אבל לא נועל את הדלתות ואז אני משחק קצת עם הנעילה מפנים, זאת אומרת נועל ופותח את הדלת מספר פעמים ואז זה מסתדר.

לפני כמה ימים שטפתי שוב את האוטו ושוב פעם השלט לא נעל, אז נכנסתי לאוטו והתחלתי לשחק עם המנעול וזה לא עזר, ניסיתי כל היום לבדוק איך לתקן את זה, שיחקתי עם זה, נעלתי ופתחתי עם השלט ומבפנים אלף פעם וכלום לא עוזר, זה לא מסתדר ואז מה שאני צריך לעשות זה כל פעם לנעול את האוטו עם המפתח מבחוץ ואז להפעיל את האזעקה.

חשבתי בגלל שזה קורה תמיד אחרי שאני שוטף שאולי המים מגיעים למערכת החשמלית ולמגעים של הנעילה של הדלתות ובגלל זה זה לא עובד, זאת אומרת המנעול הפך להיות לגמרי מכני ולא חשמלי, בגלל זה גם השלט לא משפיע...

אם אתם יודעים ממה יכול להיות שזה עוד נובע, או איך אני יכול לבדוק/לטפל בזה בעצמי ואם אי אפשר לטפל לבד אז איפה אני יכול לשלוח שיבדקו/יטפלו בזה בשבילי אז תנו לי הצעות כי אני נואש, זה יותר מעצבן ממה שזה נשמע.

תודה מראש.

תומר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

סביר להניח שהבעיה נובעת מתיבת הפיקוד של האזעקה דווקא (הקופסה שמייללת בתוך תא המנוע ועליה בד"כ מנעול לכיבוי או איפוס).

תיבות אלא מותקנות לרוב מתחת למכסה המנוע ונרטבות לעיתים בעת רחיצה או גשם חזק.

מה שמומלץ לעשות הוא לכבות את האזעקה עם המפתח, להשיג ספרי מגעים חשמליים (יש בחנויות מחשבים בד"כ) ולרסס טוב את כל החיבורים החשמליים באזור (רצוי להוציא תקעים אם ישנם ולרסס אותם ואת השקע לפני חיבור מחדש.

אח"כ, וכצעד מונע לעתיד, רצוי להלביש כיסוי ניילון או גומי (או סתם שקית) על הקופסא לפני רחיצה או באופן קבוע אם מדובר בחומר עמיד.

בכל מקרה, אם הבעיה לא נפתרת ומדובר באזעקה מבית טוב (שזה קוברה ופירנאה לטעמי...) תמיד אפשר לפנות ליבואן והוא ישמח לעזור.

בהצלחה.

HFturbo

• תוכן חדש...