Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף למגבר הקיים באוטו שלי הותקן היום מגבר נוסף

בלי לפרט יותר מדי, ההתקנה בוצעה אצל מתקין חדש בשבילי, ולכן לא זזתי מהאוטו.

לא ראיתי שהריצו לי כבלים נוספים למצבר, וההד יוניט לא הוצא.

אז הגעתי למסקנה ורציתי לדעת האם הדבר אפשרי, האם יתכן שהמתקין הצליב בין הכבלים מהמגבר הקיים, זאת אומרת שהמגברים נמצאים על אותו +? והצליב בין הכבלים שהולכים להד יוניט שזה אומר שאני בעצם שומע כביכול סטריאו/מונו? ולא סראונד?

פורסם

בעקרון - הכל ייתכן.

אם הוא לא הריץ לך עוד כבל RCA מה HU אז ככל הנראה הוא עשה לכבל הקיים פיצול..

או (ואני לא כל כך מאמין שזה המקרה בכלל..) שהיה מותקן כבר כבל RCA נוסף ברכב והוא לא היה מחובר לשום מגבר ורק חיכה למגבר.. - זה אתה צריך לדעת. (אצלי ברכב זה לדוגמא ככה - עשיתי הכנה. כבר פתחתי פעם אחת אז הרצתי כבר RCA שיהיו..)

לגבי המתח , לא אמור להפריע לחבר על אותו כבל + שני מגברים - אבל זה במידה והוא מספיק עבה כדי לספק את שניהם.

זה תלוי בהספק של המגברים והאורך של הכבל. אם יש לך כבל של 8AWG אז אני בספק אם זה מספיק לשניהם..

אם יש לך כבל של 4AWG זה כבר אמור לעבוד בסדר (במידה ואין לך מגבים מטורפים שמושכים הרבה זרם..)..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

מגבר ישן 300W

מגבר חדש 1200W

גם אם החיווט מתאים (בספק) הרי שהוא לא נגע בפיוז שהתאים למגבר הישן של 300W

הפיצול הזה שהוא עשה, בעצם מה אני ארוויח בהפרדה בין הסטים/מגברים?

פורסם

לא אמרתי שבטוח שהוא עשה פיצול.. אבל אם הוא אכן פיצל אז תהיה חסרה לך שליטה על FAD ..

אם רץ לדוגמא כבל RCA של REAR מה HU לבאגז' ואז מפוצל ל - אחוריים , קדמיים וסאב - לא תהיה לך שליטה על כל אחד מהם בנפרד.. בנוסף , האיכות יורדת עם כל הפיצולים האלו..

כמה יציאות RCA יש לך ב HU ? שווה להשתמש בכולן - הכי איכותי ומדויק..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

בעקרון עם תמשוך חוט מהמצבר עד למגבר השני זה אותו דבר עם תמשוך חוט אחד שיתפצל לשניים, לגבי הRCA אם הוא פיצל אתה מאבד שליטה דרך הHU על האלמנטים שלך, אבל ישנה אפשרות במגברים מסויימים לחבר RCA בין המגברים כלומר RCA אחד מהHU למגבר ראשון ומהמגבר הראשון יוצאים עוד RCA למגבר השני, תבדוק בדיוק מה הוא עשה ותגיד לנו.

בד"כ פיוז למערכת הוא 60A ומערכות פשוטות אינם צריכות פיוז יותר גדול.

• תוכן חדש...