Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין לאשתי עד 15K שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה לחברי הפורום

מחפש רכב לאשתי אוטומט בטיחותיאמין וחסכוני,רצוי גם קטן שישמש אותה לנסיעות עירוניות ולפעמים בינעירוניות קצרות.

התקציב סביבות ה-15 אלף וחשוב לנו שיהיה הגה כח ומזגן

חשבתי על כמה אפשרויות

1-אפלאוז שנת 92-94

2-סוויפט

3-קליאו-משתלב עם התקציב אך אני די בספק לגבי אמינותו במיוחד אוט'

4-שרייד

אשמח לחוות דעת והמלצות עם דגש על הקליאו.

תודה מראש

פורסם

את הקליאו תוריד.......

שרייד וסוויפט קטנות....

אפלאוז רק משנת 94 כיוון שמשנה זו מגיעה עם מערכת הזרקה ,יותר כ"ס ,ויותר חסכוני בדלק.

פורסם

זה לא פשוט !

ברשותי אפלאוז 97- בדיוק כמו 94 הזרקה,רכב זהה פרט לשנתון

האוטו מצויין פרט לרגישות בלוק המנוע למי ברז (חובה לבדוק שיש נוזל קירור,אם מים- שמור מרחק מהרכב) אבל למען ההגינות הרכב אינו בטיחותי (כבר ראיתי כמה כאלו שאחרי תאונה מאחור הפכו לאקורדיון).

כנ"ל סוויפט - חבר שלי מהעבודה עשה איתה תאונה במהירות של 70 קמ"ש והשבית את הרכב- אמין אבל לא בטיחותי.

צר לי לאכזב אותך ידידי,הקליאו בטיחותית מכולן באפשרויות שהעלית.

אבל ויש כאן אבל גדול אוטומטית לא הייתי קונה מסיבה מאוד פשוטה- היו כאן כל כך הרבה שרשורים על קליאו כאלו שהגיר שלהן קרס טרם עת.

אופציה טובה אך נדירה היא טויוטה סטארלט ובתקציב שלך תוכל להשיג 96-97- קטן,מעולה,חסכוני ובטיחותי יותר מכל שאר המכוניות שהעלית פרט לקליאו אבל את החסרון של הקליאו אני מקווה שהבנת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הי,

בשנתונים אלה , לדעתי אין עדיפות לדגם כזה או אחר.

חפש את כל הדגמים שציינתה וחפש את האקזמפלר הכי טוב מתוכם.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם כל הכבוד לאירופאי אך במחירים הנ"ל בשנים האלו ובתצורה של גיר אוטומט הרבה יותר עדיף רכב יפני .

אין בטיחותי בכסף הזה!

הגיר האוטומט של האפלאוז בשנים האלו לא ממש מין

נשארת אם שרייד או סויפט.

אופצייה נוספת שקצת קשה להשגה אך טובה יותר מהאחרות זה מאזדה 121 (בימבה).

בדגם האוטומט אני חושב שאין לה הגה כוח אך ההגה לא קשה מדי גם כך (וגם פחות תקלות) .מזגן טוב סחיבה טובה ויש תא מטען נורמאלי יחסית. ונראת הרבה יותר מודרנית מהאחרות.

אם יש סבלנות ואתם מוכנים לוותר על הגה כוח אז זה הרכב בשבילכם.

פורסם
אופציה טובה אך נדירה היא טויוטה סטארלט ובתקציב שלך תוכל להשיג 96-97- מקווה ש

בתקציב שלו זה לא אופציה - סטארלט אוטמטית מהשנים האלו עולה בערך 10000 יותר.

אופצייה נוספת שקצת קשה להשגה אך טובה יותר מהאחרות זה מאזדה 121 (בימבה).

בדגם האוטומט אני חושב שאין לה הגה כוח אך ההגה לא קשה מדי גם כך (וגם פחות תקלות) .מזגן טוב סחיבה טובה ויש תא מטען נורמאלי יחסית. ונראת הרבה יותר מודרנית מהאחרות.

גם מאזדה 121 אוטומטית טובה קצת קשה למצוא ב 15000. סכום זה מוריד אותך לאיזור שנת 94 או אפילו 93. לפני כמה זמן נמכרה מכונית כזאות, שאני רציתי לקנות, ב 18000 (מודל 94) והרכב היה במצב רחוק ממצויין.

באוטומטיות אכן אין הגה כוח, אבל זו היפנית הקטנה היחידה בתקציב הזה עם גיר 4 הילוכים.

בנוסף, רובן בצבעים מטאליים כהים ונראות היום פשוט רע.

פורסם

מצטרף להמלצות על הסטארלט, תוכל למצוא במחיר הנ"ל את שנתונים '92-'93.

בהצלחה בחיפושים, הן לא כ"כ נפוצות, אבל כשיוצאת אחת למכירה, הן נחטפות במהירות.

פורסם

כמו שכתבתי בשביל רכב טוב צריך המון סבלנות, אם הבן אדם מוכן לקנות אפלאוז 92 אז 121 94-93 עדיפה בהרבה.

רק צריך לחכות.

בעניין הסטארלט רכב באמת מעולה אבל יעלה עשריה מעל התקציב הנתון ואם 121 קשה למצא סטארלט כמעט בלתי אפשרי רוב האנשים אפילו לא מפרסמים כי היא נחטפת בתוך המשפחה או הסביבה הקרובה למוכר.

פורסם
אין לי בעיה עם הגודל של הסוויפט והשרייד

האם יש להם הגה כח או הגה רך?

הגה כח לא קיבל את שמו בגלל שצריך הרבה כח כדי לסובב אותו אלא להיפך - הוא מתוגבר הידראולית או חשמלית ומכאן שמו כמו גם שהוא יהיה הרבה יותר קל (=רך) מהגה לא מתוגבר. או במילים אחרות - אם אתה מחפש הגה רך/קל אזי שאתה רוצה הגה כח...

• תוכן חדש...