Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלד עולה בזיוף {205 GTI).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טוב וחג שמח לכולם!

ברשותי פג'ו 205 1900 ויש לי תופעה נורא מוזרה ומעצבנת.

כשאני מעלה את סיבובי המנוע, המנוע "נתקע" ממש למאית השניה ואז ממשיך לעלות. זה קורה ממש מסלד נמוך והלאה, וזה לא תקיעות רציפות. גם בסרק הוא משחק ללמטה משחקים ממש קטנים.

נורית הstop דולקת בלוח השעונים. לפעמים האור 50% דולק(דולק אך לא בעוצמה)

כשהפן נכנס לפעולה, הוא כמעט נכבה ואז מייצב את עצמו אבל בסלד טיפה יותר נמוך מסרק.

לדעתי זה משהו במערכת ההצתה {לא בפלאגים מכיוון שהם חדשים) או קצר במערכת החשמל איפהשהו.

מישהו שמע על תופעה כזאת? האם אפשר לעשות דיאגנוזה למחשב של הGTI במוסך(חיישנים)? מה מומלץ לבדוק(מחלות ברכב הזה)? ובכלל מה הייתם ממליצים לעשות?

אם מישהו מכיר חשמלי רכב שמכיר את הרכב הזה ומחלות שלו, אני אשמח לקבל טלפון.

מקווה שפירטתי את הבעיה כמו שצריך.

תודה מראש.

יוני

פורסם

נסה בשלב ראשון להשיג AIR FLOW METER של 205 1.9 אחרת.

סביר ששם הבעיה.

אם עדיין קיימת - נסה להחליף מחשב, או מודול הצתה.

נסה ליצור קשר עם בעל רכב אחר, החלף איתו לבדיקה, ובנסיעת מבחן קצרה תגלה מייד איזה משלושת הרכיבים שציינתי הוא התקול אצלך.

ייתכן גם ויש לבצע ניקוי לכבל המצערת (המחובר לחיישן סרק), ובמקביל ניקוי לפרפר המצערת. יתכן ובהבעיה נובעת מפרפר מצערת שנתפס, ולכן יש "גמגום" בעליית הסל"ד. במקרה כזה אין קשר לסל"ד הסרק הלא יציב, ויש לכוון אותו בנפרד.

אפשרות נוספת היא לחץ דלק שאינו תקין, וזאת ניתן לבדוק בקלות ע"י חיבור מד לחץ במשאבה, ובהזרקה (ביציאה מהוסת).

אם הבעיה עדיין קיימת, גם לאחר החלפת הרכיבים עם רכב אחר, כנראה ומדובר בקצר חשמלי.

במקרה כזה האדם המומלץ ביותר לדעתי לדיאגנוסטיקה הוא אדי ממוסך פיג'ו סיטרואן הדקל הירוק בהרצליה. (מצא ב-205 שלי בעיה דומה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...