Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מאזדה לאנטיס 99' 1.6 125K יד 2

עכשיו הרכב מסוכנות טרייד אין.

האם יש בעיה לרכוש רכב ממקומות כאלה?

או שאין בעייה וזה כמו יד פרטית?

תודה מראש ושבוע טוב.:-)

מחפש מאזדה לאנטיס 99'-00' 1600.

פורסם

באיזה מקום הסוכנות או אולי המגרש ?

1- כדאי מאוד לבדוק שהרכב לא היה בעבר ליסינג /השכרה- זה אמנם לא ימנע אולי את רכישת הרכב אבל בטח משחק תפקיד לגבי מחירו.

2- יש לוודא קיומו של ספר רכב ואם לא קיים - להתרחק !!.

3-כדאי לוודא שיש מסמך שמאשר ברשיון זמני את בעלות הסוכנות /הסוחר על הרכב כדי שחלילה לא תיפול עם מלכודת של רכב גנוב /משועבד.

4- סוחר ? כבדהו וחשדהו... אם לא מוכן להתחייב שהרכב לא עבר שאסי אל תקח אפילו לבדיקה !.

5- אם ה"סוכנות" או המגרש נמצאים באזור חיפה תדע ששם כולם מכירים את כולם ובמקרה אני מהאיזור ויודע.

אני יכול לספר לך גם על רכבים של חברות ליסינג מפורסמות שאין לך מושג מה עשו להן ...

אבל מכון הבדיקה,שנמצא סמוך לסוכנות או המגרש כמובן לא יספר לך את הכל..אחרי הכל הסוכן /סוחר יתן לו פרנסה רבה יותר ממה שתיתן לו אתה בעתיד.

יש שם שיטה מיוחדת שעובדת ברגע שהרכב יוצא מהמגרש /סוכנות לבדיקה.

אם אכן הרכב מאיזור חיפה צור קשר בה"פ ואני אזהיר אותך מכמה נוכלים...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה מאוד תלוי מה זה הסוכנות טרייד אין ועם מי אתה מתעסק . אם יש לך מזומנים ביד לך לאנשים פרטיים כי מזדה יש הרבה ולנטיס בכלל . אבל אם אתה מתעקש על המכונית או אם אתה עושה טרייד אין , חשוב שתקח אותה לבדיקה במכון מורשה שאתה מכיר ולא לזאת שבעל הסוכנות עובד איתם וסידר לך הנחה בבדיקה. כי היו הרבה מקרים שאנשים קנו רכב מטרייד אין וסידרו " פיברקו " בדיקה במכון מורשה ויצא שהרכב הוא 3 חלקים מחוברים ( היה מלא מקרים ) ואחרי נראה אותך הולך לסוכנות טרייד אין להחזיר את הרכב.

בכל מקרה תהיה זהיר , תבדוק את האוטו טוב טוב . אבל שוב זה תלוי עם מי אתה מתעסק , ומה הרכב שאתה קונה , בכל מקרה תתחדש.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם
ראיתי מאזדה לאנטיס 99' 1.6 125K יד 2

עכשיו הרכב מסוכנות טרייד אין.

האם יש בעיה לרכוש רכב ממקומות כאלה?

או שאין בעייה וזה כמו יד פרטית?

תודה מראש ושבוע טוב.:-)

תבדוק טוב מה זאת הסוכנות הזו ,יש הרבה שהם סתם סוחרים המסתתרים אחרי המילה טרייד אין ומנסים לייפות את פני הדברים .

אני מניח שתראה את ה"טרייד אין " ותפגש פרונטאלית עם אותו איש טרייד אין תדע עם מי יש לך עסק ,קצת אינטואיציה לא תזיק .

ישנם הרבה סוכנויות רכב המבצעות טרייד אין ועובדות תחת המיטריה של יבואן הרכב עצמו .

כמן כן קיימות בשוק הרכב מגרשי טרייד אין של היבואן עצמו ,תחת שמו של היבואן .

חשוב הוא לבדוק שהרכב לא היה בבעלות ליסינג ואו חברה ,ואם קנית שזה יצויין בחוזה (כולל מס' הקילומטרים שמופיע במד האוץ).

בהצלחה .

• תוכן חדש...