Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שמי שיוצא לכזה טיול לוקח בחשבון הוצאות כספיות נלוות של חס וחלילה תאונה.

טוב שנתתם את המידע לגבי כרטיסי האשראי,כנראה שאצטרך להשתמש באשראי של הבוס שלי (פשוט אני לא מחזיק כרגע שום כרטיס אשראי........הכי טוב מזומן).

מבחינת ביטוח רפואי אני מכוסה, יש לי ביטוח רפואי בינלאומי שמכסה הכל (הטסות,ניתוחים,השתלות וכדומה....) אז לפחות מהבחינה הזאת אני בסדר.

כרטיס האשראי (שניהם) אמורים להיות של בעל הרכב - או יותר נכון האדם ששוכר את הרכב.

ולכן לא ממש בטוח שיתנו לך.

ועוד תיקון קטן - למיטב ידיעתי צריך להיות מעל 30 על מנת להשכיר ולא מעל 25 - אבל זה כבר ממש לא בעיה לבדוק.

בכל מקרה - אכן זהו מסלול מסוכן, אבל מדהים ואין כמוהו בשום מקום בעולם.

מומלץ בחום לכל אחד שיכול - אחנו נהנינו :twisted:

וב- RS4 לא נגמרו הרפידות כמו ב- 911 אבל אולי בגלל שקיבלתי רכב עם 74 ק"מ עליו ?

איזה כיף של הרצה :-P

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בטוח שאת עניין כרטיסי האשראי אפשר לפתור בקלות,מקסימום ההזמנה של הרכב תיהיה על שם הבוס שלי,לא ביג דיל.

גם ככה אם חס וחלילה נצטרך לשלם על נזק כלשהו החיוב יהיה על הבוס שלי..........:lol:

לגבי הגיל,אני יודע שלפחות פה בהונג קונג רק מגיל 30+ אפשר לשכור פורשה (קיימן S),וגם פה אפשר לשכור אותה רק ל-Weekend ומעלה..........

אבל המחיר גבוה בטירוף........איזור ה-9000 שקל, מקבלים את האוטו בשישי בשעה 12:00 ומחזירים בשני בשעה 10:00.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם לא אמרתי אז מדהים מדהים מדהים !!!

וכמובן שגם אני רוצה אבל הנושא שבדיוק עלה עכשיו זה גם מה שקצת עוצר אותי.

אולי באמת כל הנושא וההתלהבות יכולים לעוור קצת קוראים שמתעניינים אבל אם אני מבין נכון, וערן/ג'ון מוזמנים להבהיר את הנקודה, אם מישהו מכם היה חס וחלילה עושה תאונה (ולא שריטה קטנה או משהו שאפשר אחרי זה לספר לחברת ההשכרה שקרה בכלל במקום אחר), העלויות שג'ון ציין כלפי הרינג זה עוד הכסף הקטן כי הביטוח על הרכב לא תופס והייתם יכולים למשכן את החיים שלכם בערך (אולי לא שלכם, בוא נדבר על האדם הממוצע שקורא פה :wink:) כדי להחזיר לחברת ההשכרה את הסכום המלא של הנזק שיכול כמובן להגיע למחיר של פורש חדשה :!:

אני לא יודע, לנסוע עם רכב בלי ביטוח בחו"ל, ועוד במסלול מסוכן כמו הרינג ובכלל בסוג של נהיגת אטרף נשמע לי לא הגיוני.

זה בלי בכלל לדבר על כך שהרכב המושכר (שוב, ללא ביטוח ברינג) בעל תג מחיר (למקרה של תאונה) בלתי אפשרי (גם בלי קשר לפורשה. זה עניין יחסי כי הרי כל אחד מאיתנו היה דואג לקחת רכב מספיק מעניין וכנראה קצת מעל הרכב שלו פה).

ניר

פורסם
ועוד תיקון קטן - למיטב ידיעתי צריך להיות מעל 30 על מנת להשכיר ולא מעל 25 - אבל זה כבר ממש לא בעיה לבדוק.

זה משתנה מחברה לחברה ובין רכב לרכב.

למי שחושב על פורשה,

צריך להיות מעל 25 ובעל 2 כרטיסי אשראי אחד מהם AMEX זהב וכרטיס פלטינום בנוסף. מינימום השכרה של 3 ימים.

אני מאוד ממליץ למי שלא יכול להרשות לעצמו את ה 950 יורו על השתתפות עצמית על כל סריטה קטנה שיקח רכב אחר.

450 יורו זה מה שרצו מאיתנו על מה שנראה כמו אבן קטנה שעשתה נקודה על בגז'.

מה זה AMEX?

היו כמה וכמה רכבים מעניינים שהשכרנו בגרמניה וצרפת וכל מה שביקשו היה 2 כרטיסי אשראי עם מסגרת כוללת של מעל 10,000 דולר (או שמה זה היה יורו?).

בסופו של דבר כשבאנו לקחת את הרכב, הספיק רק כרטיס אשראי אחד של אמריקן אקספרס בעל מסגרת גדולה יותר.

לגבי כל השאר - מסכים. מפחיד לעלות עם רכב שכור לרינג ורק בגלל המחשבה שאולי איזה אופנוע/רכב אחר יכנס בך באחד הסיבובים ואתה תאלץ לשאת בעלות התשלום עבור הנזק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מי שמחפש אלטרנטיבה עם קצת פחות מקום לסיכון כספי שלא במודע יכול להשכיר רכבים המותאמים לנסיעה ברינג בסוכניות קרובות למסלול כדוגמת זו:

http://www.rent-racecar.de/gb/

הרכבים המושכרים מגיעים עם שילדת צינורות כסאות מירוץ חגורות עם 6 עוגנים מערכות כיבוי וכו' כך שהם גם מופשטים מהרבה משקל ולפחות הרושם שלי היה שהם מהירים מהרבה מדגמי הפורש הנוסעים על המסלול.

השכרת רכב לחצי יום מספיקה לביצוע 6 הקפות על המסלול שנראות לי כמספיקות לספק את חווית הרינג.

ההשכרה כוללת ביטוח לנהיגה ברינג עד כיסוי מסוים בניגוד לחברות ההשכרה שבעיקרון אוסרות עליה על הרינג.

אני אגב בחרתי בעיקר מקוצר זמן לא לבחור באלטרנטיבה זו אבל היא בהחלט מושכת אם כבר משקיעים בטיסה מלונות ועוד.

פורסם

המחירים של החברות האלו מופרכים בעליל.

מה גם שאם אני זוכר נכון, הן גם לא נותנות ביטוח מלא מפני תאונות על הרינג, והם לא מבטיחים להסכים להשכיר לך את הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש עוד חברה שמשכירה רכבים ברינג:

http://www.ringhaus.com/hotel_en/public/cars.php

הרכבים גם בנויים למירוצים עם כלוב התהפכות ולפי מה שרשום יש ביטוח מלא

בכל מקרה מניסיון של במסלול עם BMW 535 ניתן להגיע למצבים דיי מפחידים שלא אתה יצרתה

כמו כן אתה תמיד יודע שטעות קטנה תעלה מחיר גדול כך שאתה לא ממש נותן את כולך

בכל מקרה בביקור הבא כנראה שאשכיר מאחת החברות האלה

כי 150 יורו ל4 שעות בהם ניתן לעשות 8 סיבובים ב BMW 325 שוות את השקט הנפשי שלי

מה גם שההנאה תהיה גדולה יותר ללא פחד לנזק

פורסם

אני לא יודע אם לקרוא למחירים מופרכים. זה נכון שהם פי כמה מהמחיר הרגיל להשכרה ובאופן רגיל זה היה מזכה אותם בכינוי הזה אבל בכל זאת מדובר פה בכיסוי ביטוחי מאוד רציני ושקט נפשי משמעותי.

לגבי ביטוח מלא או לא:

The amount insured is 100 million euros, whereas the benefits for bodily injury are limited to 8 million euros per injured person.

זה נראה לי מספק.

ולגבי זה שהם לא מבטיחים להשכיר לך את הרכב, יכול להיות שזה סתם כסת"ח שלהם, מעין "האותיות הקטנות" למקרים מיוחדים בלבד.

אגב, נראה שהשניים שצויינו כאן די ממצים את האופציות להשכרה מבוטחת (יש עוד אחד לא ברור).

לפחות לפי זה:

http://www.nurburgring.org.uk/carhire.html

שימו לב לעונשים האפשריים ולשיטות המעקב שלהם (קראתי על כך בעוד כמה מקומות).

ככל שמתעמקים זה מבאס יותר, כנראה שאת הרינג צריך לעשות או מתוך בורות או מתוך הדחקה קשה :-(.

ניר

פורסם

הדחקה קשה כנראה זאת התשובה

בכל מקרה לאלה שרוצים להמשיך להדחיק יש עוד מגוון אפשרויות :-)

ד"א תאונה מאוד קרובה הייתה כאשר נסעתי באחת הפניות נתתי לאופל VRX

לעקוף בתוך הפנייה נצמדתי לימין כאשר הרכב עקף הוא נכנס לתת היגוי וכמעט נכנס בחלק הקידמי של הרכב שלי

בכל מקרה לאחר מכן התברר שהנהג הוא נהג ניסוי של אופל והרכב הוא גם רכב ניסוי

ממש עוזר לי אם הוא היה נכנס בי

פורסם
זה משתנה מחברה לחברה ובין רכב לרכב.

מה זה AMEX?

בסופו של דבר כשבאנו לקחת את הרכב, הספיק רק כרטיס אשראי אחד של אמריקן אקספרס בעל מסגרת גדולה יותר.

.

שאלת וענית לעצמך ? :-)

AMEX = אמריקן אקספרס :wink:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תוכן חדש...