Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה ביטרון אצלי, אסקורט 96, שאני נוסע עם מזגן בקיץ בפקקים המחוג בסקאלה מעל החצי. ואני רוצה לדעת האם יש יוניט שמכניס את המאווררים מוקדם יותרף או על מהירות גבוהה יותר, משהו שיוריד את החום. למרות שאמרו לי שזה תקין בכמה מוסכי פורד, עדיין יש דאגה בליבי והייתי מעדיף שזה לא יהיה כך, בלילות המחוג אפילו לא קרוב לחצי. חבר פורום, סיפר לי שאצלו ברכב היה כך, הרכיב יוניט של פיאט שמכניס את המאווררים מוקדם יותר.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיכה - צהריים טובים .

בד"כ יש אפשרות .להחליף יוניט. ליוניט שנפתחת דרגה אחת קודם .

נסה להסיג יוניט משומשת מתאימה. מאחד המוסכים של פורד .

הוצא את היוניט שלך - ושים את היוניט המשומשת.

רשום את הנתונים המופיעים ביוניט שהוצאה מהרדיאטור שלך - ואז החזר אותה

לרדיאטור - עכשיו יש ברשותך את נתוני הפתיחה והסגירה של היוניט.

כגון 97 - 92 . ודגם היוניט .

נסה כעת למצוא יוניט תואמת . שתפתח מדרגה אחת לפני. כגון 92 - 87 .

אפשרי שכמו שאמרו לך יוניט של פיאט גם מתאימה.

אני עשיתי זאת בשני רכבים . אופל ופיאט - וההחלפה הצליחה.

החום מנוע ירד . לא היתה צריכת דלק יותר גבוהה.והביערה היתה טובה.

בהצלחה ושנה טובה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נסה לשלוח הודעה פרטית ל - צביקה - הוא מומחה לקרבורטורים - ויש לו ידע רב

אולי גם הוא נתקל בבעיה דומה בעבר. ויוכל לעזור .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

פניתי לצביקה וקיבלתי תשובה מקצועית. מעבר לזה גם הייתי אצל אורן מאורן שירותי רכב, ועכשיו אני רגוע ואני מבין שלא צריך להחליף שום דבר, שני הדוקטורים נתנו את חוות דעתם שהסירה כל ספק מליבי, לא משנה שחברה שלי אמרה שאני פרנואיד מהתחלה, מכיוון שביררה בשני מוסכי פורד:-). בכל מקרה מזל שלא החלפתי את היוניט או הוספתי נגד, צריך לדעת שהכי חשוב זה לא להרוס, אם אתה יוצא מנקודת מוצא כזאת, רק טוב יהיה. תודה לאורן, צביקה ואיך לא לרפי לין היקר.

פורסם

ג'ימי הוצאת לי את המילים מהפה! 0_o

חח, אני מעדכן ומספר כי אתמול הייתי אצל אורן (אורן שירותי רכב),

בקשר ל"חשד" התחממות, מסתבר כי אין שום בעיה במערכת שלי, המערכת תוכננה לעבוד על קו ה 3/4 בשונה מרוב הרכבים בארץ.

המאווררים נכנסים לפעולה בזמן והרכב לא מתחמם מעבר ל 3/4.

תודה רבה לאורן,

ממליץ בחום ללכת אליו לכל בעיה!

פורסם

מה החסרונות בהתקנת נגד?

האם הוא גורם איזה נזק מעבר ל"בלאי למאווררים"?

והיכן בידיוק אמורים לחבר נגד?

האם זה על החוט שמחובר ליוניט חום? (היוניט שצבעו חום)?

בפיג'ו 106 דור שני.

תודה!

פורסם
בקשר ל"חשד" התחממות, מסתבר כי אין שום בעיה במערכת שלי, המערכת תוכננה לעבוד על קו ה 3/4 בשונה מרוב הרכבים בארץ.

המאווררים נכנסים לפעולה בזמן והרכב לא מתחמם מעבר ל 3/4.

תודה רבה לאורן,

ממליץ בחום ללכת אליו לכל בעיה!

אני מבין שנבדק הנושא עם סורק לאימות הטמפ' האמיתית של המנוע. אם כך כל השרשור רק" יער וללא דובים"?

פורסם

אני לא בא לערער על אורן, אבל המערכת הזאת לא תוכננה לעבוד יותר מהחצי בסקלה של המד חום מים.

אם המחשב מראה טמפרטורה של 90 מעלות, אבל המחוג מצביע על 3/4, אז השעון לא מכוייל\מאופס כנראה, אז החום אולי תקין אבל השעון שלך לא מאופס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עופר מה זה 3/4?

דבר איתי בטמפרטורה ולא לפי השעון.

כמו שאתה יודע אפשר לכוון את השעון שיצביע על הקו האדום כשהמנוע קר, אצלי לצורך העניין בגלל שהחזרתי את המחט של החום מים לא נכון אז כשהמנוע על 90 מעלות השעון אצלי נמצא על הקו האדום כבר, זה רק בגלל שהשעון אצלי לא מכוייל ואני יודע את זה כי אני זה שהוציא אותו מהכיול שלו בטעות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אותו הדבר גם אצלי.

ניסיתי למדוד את הטמפ' מהראש מנוע עם מדחום אלחוטי, והוא קרא 80-100C (מאזורים שונים, הטמפ' לא אחידה לאורך כל ראש המנוע) כשהמחוג היה על חצי.

פורסם

היוניט מאווררים של פיאט אונו היא היוניט עם החום הנמוך ביותר שיש, אם משהו מעוניין,שהמאווררים אצלו יעבדו מוקדם - יש את היוניט של פיאט.

אצלי בסובארו בניתי ותיכננתי את מערכת הקירור בין השאר אם יוניט כזו,מכניס את המאווררים לפעולה בשליש סקאלה.

• תוכן חדש...