Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוברת לי בראש כבר כמה חודשים מחשבה על החלפת רכב.

היעד אחרי הצבא היה ראלי, בסוף נקנה 206. עכשיו רק בגלל שהראלי צרפתיה, אני ממש לא רוצה להתקרב אליה, אז חשבתי על הונדה הצ'בק 1.4 אוט'. רכב שלא זולל הרבה, יושב מאוד נמוך יחסית לג'יפ שלי ( 206 ) וכמובן לא צרפתי.

מדובר על רכב שנת 2000.

היתי מעוניין לשמוע דעות, בעיות וכל הקישקושים על הרכב הנ"ל.

תודה 8)

פורסם

לי יש הונדה סיוויק הצ'בק ידנית שנת 98:

האוטו מצויין, מאוד אמין, לא עושה בעיות, חסכוני בדלק, טיםולים כמעט שאין לו בכלל אם בכלל... בהחלט אוטו מצויין ואני ממליץ עליו ביותר רק שאלה אחת יש לי אליך? למה להתעצל? למה אוטומטי ולא ידני, אני מכיר מישהו שיש לו בדיוק את אוטו הדגם אותה שנה והכל אבל אוטומטי, הוא אמר לי שהאוטו משמעותית יותר חלש מהידני וזה נכון תשמע המנוע של ההצ'בק קטן (1400 סמ"ק), בנפח מנוע כזה קטן ההבדלים בין אוטומט לידני גדולים (בייחוד זה משפיע בעליות ובמקומות קשים לנסיעה), מה גם שהשליטה בידני הרבה יותר גדולה. בקיצור אני ממליץ על האוטו חמות אבל בידני ידידי היקר, אל תתעצל, אתה תגלה שידני זה הרבה יותר כיפי לנהיגה, הרבה יותר שליטה והרבה יותר כוח ופחות כסף אין שום סיבה (אם האוטו הוא בשבילך כמובן) שתיקח אוטומטי.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

האוטו מצויין, מאוד אמין, לא עושה בעיות, חסכוני בדלק, טיםולים כמעט שאין לו בכלל אם בכלל... בהחלט אוטו מצויין ואני ממליץ עליו ביותר רק שאלה אחת יש לי אליך? למה להתעצל? למה אוטומטי ולא ידני, אני מכיר מישהו שיש לו בדיוק את אוטו הדגם אותה שנה והכל אבל אוטומטי, הוא אמר לי שהאוטו משמעותית יותר חלש מהידני וזה נכון תשמע המנוע של ההצ'בק קטן (1400 סמ"ק), בנפח מנוע כזה קטן ההבדלים בין אוטומט לידני גדולים (בייחוד זה משפיע בעליות ובמקומות קשים לנסיעה), מה גם שהשליטה בידני הרבה יותר גדולה. בקיצור אני ממליץ על האוטו חמות אבל בידני ידידי היקר, אל תתעצל, אתה תגלה שידני זה הרבה יותר כיפי לנהיגה, הרבה יותר שליטה והרבה יותר כוח ופחות כסף אין שום סיבה (אם האוטו הוא בשבילך כמובן) שתיקח אוטומטי.

בעקרון מסכים.

תומר , קשה לקרוא את התגובות שלך. קצת מרווחים ופסקאות יקלו מאד.

פורסם

האוטו די מהנה לנהיגה, מרווח פנים טוב,

תנוחת נהיגה לא טובה, נוחות לא טובה.

ההגה לוקה בחסר.

האוטו קם כל בוקר לעבודה, וחוזר לישון רק עם דימום המנוע.

סוחב בצורה נחמדה מאד, אני בדיוק הרגתי את שלי על 100 בשלישי, בעלייה.

רצועת כח לדעתי צרה.

אה, והוא לא נמוך, מאיפה הבאת את זה? :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
הישיבה נמוכה עקב כסא מאוד נמוך

הוא דיבר על גובה האוטו, ולא הישיבה באוטו... :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

יש לי כמה חבריה בשכונה שיש להם את האוטו, אבל הם קנו רק בשביל הפוזה. הם לא כל כך מבינים מה זה נהיגה ובכלל הם ילדים קטנים שאבא קנה להם צעצוע. אז אנחנו נפגשים מדי פעם עם כל המכוניות ( הונדות, 206 TIPO :) ועוד כמה מזדמנות ) בקיצר האוטו שלי נראה ג'יפ והונדה ממש נמוכה. אני מהאוטו שלי מסתכל עליו למטה כאשר רואה אותו ברמזור.

לגבי האוט'. אני ממש לא נהנה מהגיר העלוב של 206 ( ידני ) מאוווד גס! נהגתי בA4 2004 ידנית ( 6 הילוכים ) ושם... חלום... אפילו אם אני זורק את הקלאצ' האוטו לא קופץ, מקבל את זה בהבנה.

בקיצר אני לא ממש צריך את האוטו לנהיגה ספורטיבית, מנהלתית בלבד! גם ב206 שלי אני לא מגיע ל4000 סל"ד.

פורסם
יש לי כמה חבריה בשחונה שיש להם את האוטו, אבל הם קנו רק בשביל הפוזה. הם לא כל כך מבינים מה זה נהיגה ובכלל הם ילדים קטנים שאבא קנה להם צעצוע. אז אנחנו נפגשים מדי פעם עם כל המכוניות ( הונדות, 206 TIPO :) ועוד כמה מזדמנות ) בקיצר האוטו שלי נראה ג'יפ והונדה ממש נמוכה. אני מהאוטו שלי מסתכל עליו למטה כאשר רואה אותו ברמזור.

לגבי האוט'. אני ממש לא נהנה מהגיר העלוב של 206 ( ידני ) מאוווד גס! נהגתי בA4 2004 ידנית ( 6 הילוכים ) ושם... חלום... אפילו עם אני זורק את הקלאצ' האוטו לא קופץ, מקבל את זה בהבנה.

בקיצר אני לא ממש צריך את האוטו לנהיגה ספורטיבית, מנהלתית בלבד! גם ב206 שלי אני לא מגיע ל4000 סל"ד.

הגיר הידני בהונדה מעולה ותפעולו טוב יותר מכל פיז'ו-סיטרואן.

מצד שני , אם לא תגיע ל4000 סל"ד האוטו לא יזוז - כי רק משם והלאה הוא מתחיל לחיות.

אם אתה מחפש פוזה אמינה זה האוטו.

פורסם
יש לי כמה חבריה בשחונה שיש להם את האוטו, אבל הם קנו רק בשביל הפוזה. הם לא כל כך מבינים מה זה נהיגה ובכלל הם ילדים קטנים שאבא קנה להם צעצוע. אז אנחנו נפגשים מדי פעם עם כל המכוניות ( הונדות, 206 TIPO :) ועוד כמה מזדמנות ) בקיצר האוטו שלי נראה ג'יפ והונדה ממש נמוכה. אני מהאוטו שלי מסתכל עליו למטה כאשר רואה אותו ברמזור.

לגבי האוט'. אני ממש לא נהנה מהגיר העלוב של 206 ( ידני ) מאוווד גס! נהגתי בA4 2004 ידנית ( 6 הילוכים ) ושם... חלום... אפילו עם אני זורק את הקלאצ' האוטו לא קופץ, מקבל את זה בהבנה.

מצד שני , אם לא תגיע ל4000 סל"ד האוטו לא יזוז - כי רק משם והלאה הוא מתחיל לחיות.

אני לא ממש מחפש פוזה... אני אוהב רכבים יפים, אני גם אוהב איך שה206 שלי ניראת ( אבל רק איך שהיא ניראת ). אני ממש מפחד מכל החרא שיש באשקלון והסביבה וכל רכב שהיה לי מושך צומי מכל כיוון ואת זה אני לא אוהב!

כמה שמועות היו על האוטו שלי כאשר קניתי אותו... חודש רצה שמועה בעיר שיש GTI בעיר, אחר-כך שיש לי טורבו ועוד מלא סיפורים שאני לא יודע מאיפה לקחו את זה. ( האוטו שלי חונה במקום מאוד פופולרי לצעירים וערסים כאשר אני בעבודה )

חשבתי על קופה, אבל אף פעם לא ראיתי אחת שמורה. והאצ'בקים ראיתי מלא שמורות ובמצב טוב. אז נראה לי שאחשוב עוד קצת... נראה פה ושם.

תודה לכולם

פורסם
יש לי כמה חבריה בשכונה שיש להם את האוטו, אבל הם קנו רק בשביל הפוזה. הם לא כל כך מבינים מה זה נהיגה ובכלל הם ילדים קטנים שאבא קנה להם צעצוע. אז אנחנו נפגשים מדי פעם עם כל המכוניות ( הונדות, 206 TIPO :) ועוד כמה מזדמנות ) בקיצר האוטו שלי נראה ג'יפ והונדה ממש נמוכה. אני מהאוטו שלי מסתכל עליו למטה כאשר רואה אותו ברמזור.

לגבי האוט'. אני ממש לא נהנה מהגיר העלוב של 206 ( ידני ) מאוווד גס! נהגתי בA4 2004 ידנית ( 6 הילוכים ) ושם... חלום... אפילו אם אני זורק את הקלאצ' האוטו לא קופץ, מקבל את זה בהבנה.

אל תקשיבו לו זה הכל פרסומת לפני מכירה שהוא לא קורע את אמא שלה :lol:

ורציני...באמת הבן אדם שומר על האוטו...והשרמוטה ממציאה שיש לה כאבי ראש ומחזור :roll:

פורסם

בעקרון מסכים.

תומר , קשה לקרוא את התגובות שלך. קצת מרווחים ופסקאות יקלו מאד.

בסדר אבא :D

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

נכון מאוד, מה אמרת לי אביעד?

90 כ"ס ב6300 סל"ד

ומומנט 12.2 קג"מ ב4600 נכון?

פורסם

האוטו קם כל בוקר לעבודה, וחוזר לישון רק עם דימום המנוע.

.

רצועת כח לדעתי צרה.

:roll:

למה הכוונה חוזר לישון עם דימום מנוע?? :?

ובקשר לרצועת כח גם לי יש האצ'בק כדאי לי להחליף ל:

AEM CIVIC TRU POWER PULLY KIT??

למי שמכיר :lol:

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...