Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל האסקורטים יש פרצוף עצוב... (ע"ע תמונה שצורפה)

גנאדי - עשית לי את הבוקר!

שיהיה לך בהצלחה, ותעמיד אותו על הרגלים כמה שיותר מהר. מי ייתן ולרכב הקבורה הזה תצטרף גם אסקורט קופה צהובה, אינשאללה!

PICT0193.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

תתחדש!

כל הכבוד על הנחישות להציל רכב נדיר מגריטה.

גם אם בזמן הקרוב הוא יעמוד אצלך, וגם אם תחליט למכור אותו, כמו שמכרת את הקאפרי, למישהו שיוכל להקדיש לו את מלוא תשומת הלב, עשית את שלך.

:mm_yeah:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
גנאדי אני ממש אוהב אותך אתה יודע,

כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה בהמשך דרכם ביחד,

האוטו ממש מדליק רק לא הבנתי דבר אחד, האם העברת בעלות בלי להעביר לאספנות ?

ותעשה לי שקט נפשי בכך תשכסה אותו מפגעי מזג האויר.

ניפגש בשוק עתיק.

לא היה לי צורך בהעברה ל"אספנות", מכוון שלא עברו עוד 3 חודשים, מאז שניגמר לו הטסט האחרון. כמובן- מכוון, שהוא יעמוד לדעתי לא פחות משנתיים- בכל מיקרה אצטרך מתיישהו להעבירו לאספנות- אבל עכשיו זה פשוט לא דחוף לי... לגבי לכסות- אני מתכוון להכניסו לסככה, פשוט כרגע משאית חוסמת הכניסה, והיא לא כ"כ רוצה להניע משום-מה... מקווה עוד כמה ימים.

ותודה לכל המברכים!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היא נראית הרבה יותר טוב מאיך שתיארת לי אותה.

תתחדש, יש לי סטרטר בשבילך , תבוא תיקח .

TNX! אשתדל לבוא בשישי, אני רוצה להחליף לו את הסטרטר ולנסות להניע- מעניין, האם יעבוד (בחניה של איילון "שחקו" בו- כנראה, ילדים ניסו להניע, אז חצי מהחוטים קרועים... אבל לא נראה לי, שזה מה שיפריע- כולה יש שם 3 חוטים, כל השאר- לוקסוס!:lol:

והוא באמת במצב גרוע- פשוט, לא רואים את זה בתמונות. הדלת של הנהג נופלת- צריך להרים, כדי לסגור- הלכו הקורות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי כל הכבוד ,אני מצדיע לך, לא מכיר הרבה חובבי רכבים שהיו עושים מהלך דומה ,וזה מראה כמה הנשמה שלך גדולה

באהבתה לתחביב.

אלוני

פורסם

גנאדי אתה איש יקר ואספן אמיתי!

כל הכבוד!

את הרכב הזה ראיתי כמה פעמים בתל אביב ואפילו כתבתי עליו בשרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות פעם, אני חושב שכבר אין בכלל מכוניות כאלה יותר (פעם הינו קוראים להם "פורד אינסטלטור")

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
משוגע, מי קונה רכב רק בשביל להציל אותו?

חוץ מהמנטה האחרונה שקניתי (מבני ברק) כל שלושת המנטות האחרות קניתי כדי להציל אותם (את הראשונה ממש רציתי וחפשתי, את ה-2 האחרות הצלתי מידיו של ירין שלצערי גרם להם נזק כמעט בלתי הפיך). גם את הירוקה בת"א הייתי קונה להצלה אבל היא רוצה עליה מחיר לא שפוי.

אוי גלוק, איך נפלו גיבורים ...

תתחדש ומקווה שלפחות אתה תהנה ממנה בניגוד אליי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תתיישן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כן, מקווה, שהיא תשרוד עד אז! ובעיניי היא כבר שווה הרבה- תמיד חלמתי על הדגם הזה! אבל מה- החלום שלי התגלה כחלוד עד מאד...:cry::? נו, מה לעשות- ננסה גם מזה להוציא משהו! אגב, האוטו הזה לדעתי בעל פוטנציאל לא מבוטל של "PIMP"- שיפורים חיצוניים-קאסטום, ואם יום אחד בכ"ז אתחיל לעבוד עליו- אז אולי זה גם יעשה (לא משהו קיצוני כמו שינויי צורה- בעיקר צביעה וכ"ד).

פורסם

אני לא יכול - משום-מה, אני כבר לא מצליח לשמור כלום, ברגע שאני משנה אותה!

• תוכן חדש...