Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כבר כמה זמן שאני מחפש לעצמי רכב שישרת אותי ליומיום וכמו כן שיהיה מהנה לנהיגה.

התקציב הוא 55 אלף, נגיד 60 אחרי ביטוח וישור קו.

אני נוהג בממוצע 20 אלף ק"מ בשנה הרוב עירוני, לאישתי יש רכב שלה כך שאני נהג יחיד.

לאחר חיפוש בפורום ובדיקה יומיומית של מודעות מכירה אני די סגור על גולף gti מודל 99 או קליאו ספורט 01,02

אני חייב להודות שלא נהגתי על שתי המכוניות ואני יותר סומך בעניין הזה על ניסיון של אחרים והמלצות של חבר טוב,

הרכב הכי ספורטיבי שהיה לי זה פונטו hgt..

רגע לפני שאני מתחיל לקחת אקזמפלרים לבדיקה אני צריך חוות דעת שלכם לגבי הבחירה שלי על סמך משתני החיפוש שלי וכמו כן היה לי קשה למצוא עלויות אחזקה שונות לשני הרכבים וזה די חשוב לי לדעת כי זה יכול להשפיע על הבחירה שלי.

אני מדבר על עלות שנתית שכוללת את הק"מ הממוצע שלי בדלק, טיפולים , ביטוח (אני בן 27 ללא תאונות)... כל מה שאתם יכולים ובעיקר בעלי רכבים אלו לחשוב עליו (אתמול גיליתי שלעשות טיימינג לקליאו ספורט עולה יותר מהמשכורת שלי)

תודה רבה מראש.

פורסם

עלויות אחזקה של קליאו ספורט מניסיון אישי (כרטיס האשראי שלי אישית גוהץ ולא כל מיני שמועות):

1. טיימינג- כ-3000 ש"ח כולל הכל.

2. צריכת דלק- בערך 1 ל-12/10.

3. ביטוח (בן 28 ללא תאונות)- 2400 ש"ח כולל הכל (גרירה וכו'). חובה 1600 ש"ח.

4. טיפולים שטופים לא יקרים ודומים לעלויות של קליאו רגילה (אני מעריך שטיפול תקופתי עולה 400-600 ש"ח

5. יש דברים מסויימים שיקרים בקליאו אך החלפתם אינם תכופה. פולי מנוע עולה בערך 1000 ש"ח, פלגים שמחליפים כל 5 שנים או 120K ק"מ עולים 1200 ש"ח (יש אלטרנטיבה זולה יותר), תושבת מנוע רגישה עולה 900 ש"ח (יש אלטרנטיבה מקורית זולה יותר).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לגבי הפלאגים- בקרסו המחיר הוא סביב ה 800 ש"ח- תחלפיים זולים בהרבה (למדתי את זה על בשרי). כמו שקספר אמר האחזקה של הקליאו אינה יקרה כמו שאנשים חושבים מלבד החלקים שהוא ציין. אני גם עברתי לקליאו ספורט מפונטו hgt, המעבר לא כזה קיצוני מבחינת הסיכון שבנהיגה (הקליאו נוטה להיגוי יתר מהנה לעומת הפונטו שנוטה לתת היגוי בטוח) אבל אין מה להשוות - הקליאו בהחלט מהנה יותר.

בעניין עלויות האחזקה- השוותי עם חבר שהוא בעלים של gti 2002 וע"פ חישוב שערכנו יצא שאני שילמתי קצת פחות ממנו על אחזקת הרכב בחצי שנה האחרונה למרות שאני הכנסתי את הרכב לטיפול תקופתי מקיף "פלטינה" בשפה הקרסואית והוא לא היה זקוק לטיפול ועדיין הקליאו היתה יותר זולה לאחזקה אך לא בפער משמעותי.

פורסם

תודה רבה על התגובות עזרתם לי מאוד

כמו כן אני אשמח לשמוע תגובות מבעלי גולף להשוואה

• תוכן חדש...