Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איך מחברים את הקרוס של פוקאל אוטופיה אקטיבית (Bi-amp)

הקרוס מגיע עם 4 חיבורים:

Input

Low

Option

High

הייתי בטוח שהחיבור Option נועד למגבר השני אבל זה כנראה לא החיבור הנכון.

הדגם של בקרוס - FA165W - הסט שני חלקים.

תודה מראש.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

את האמת חיברתי כבר בלי הקרוס, אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת.

בקרוס אמורה להיות אופציה לחיבור אקטיבי, זה אומר להשתמש בנק' החיתוך וברכיבים של פוקאל.

פורסם

למה החיבור לא נראה לך (OPTION)? נראה לי הגיוני שהאות שיגיע אליו יעבור ל-high ואות ממגבר אחר שיגיע ל-input ילך ל-LOW

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

תגיד למה אתה רוצה לסבך את זה ? קיבלת סט שיש לו בעייתיות מסויימת (מידבאס מעולה אחד הטובים , וטוויטר בעייתי ), ובא לא נכנס שוב למריבות שהיו על הפוקאלים (אבל יש טוויטר מתכתי זול ומעולה עוד יותר מהפוקאל וקוראים לו סיז נאו )

הנקודה של לעבוד בביאמפ זה לקחת את הנקודות שהסטאפ שלך מתקשה בהן , הן מבחינת הדרייברים והן מבחינת עיוותים של הקבין גיין שיש בכול רכב ספציפי , ולמצוא את הנקודה הכי טובה לחתוך . זה גם חלק אדיר מכיוון של מערכת ,ברכבים מקצועיים (רק אחרי זה באה איקוליזציה אם צריך עדיין ). אז למה ללכת לחפש את הנקודות של פוקאל ? ולעבוד עם טוויטר פאסיבי כשיש לך אפשרות לעבוד אקטיבי ?

בברכה יהודה

פורסם

לא רוצה לסבך, רוצה תשובה.

אם יש למישהו את הסט/חוברת או מישהו שעבד עם סט כזה בעבר ומוכן לעזור.

יהודה, תאמין לי שאני יודע מה אני עושה, בוא לא נכנס לפרטים והסברים בשלב זה.

לגבי חיבור ה-Option, כשחיברתי היה רעש של קצר :) ברמקולים לשניה ומיד סגרתי, לא רוצה לשרוף מגבר בניסויים.

פורסם

קודם כל מדובר על אוטופיה ולא על האוטופיה בריליום.

דבר שני, אין הבדל בהתייחסות בין MT-22 או טוויטר סיני בדולר או טוויטרים של אוטופיה בריליום או מאטריקס של בראקס וכו'.

כל אלמנט מקבל את אותו היחס בדיוק כאשר עובדים אקטיבית.

שום התאבדות ושום נעליים, אפשר לעבוד אקטיבית עם כל סט ועם כל אלמנטים, וברוב המקרים, בידיים מנוסות ומיומנות אפשר גם להגיע לתוצאה טובה יותר מאשר עם הקרוס המקורי.

כמובן במערכת שבנויה לכך.

דבר שלישי ואחרון, בכל מקרה אין אחריות על רמקולים שנשרפו וזה כולל את את פוקל וגם את פיוניר ובליטז ואוריון וכו', זה רלוונטי המחיר ולא רלוונטי המותג.

ככה שאם מדובר על נתק בסליל או איזושהיא בעיה אחרת זה כלל לא רלוונטי אם זה אקטיבי או פסיבי.

under construction..

פורסם

אף אחד לא מתלהם, אבל אני הגבתי להודעה המקורית שלך מבלי לראות שערכת אותה.

כלומר, קראתי את ההודעה ולכן הגבתי עליה, זה שערכת אותה זה לא אומר שהיא הפכה להיות נכונה עכשיו.

פרט לכך, עדיין מה שכתבת הוא לא נכון, אין פה שום התאבדות עם הטוויטר של האוטופיה או אוטופיה בריליום זה כלל לא משנה איזה רכיב זה.

ועדיין ברוב המקרים כפי שכבר כתבתי אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר משהיצרן תכנן, מכיוון שהוא בוחר לתת חיתוכים על מנת לשמור על האלמנטים ובפועל דוחקים אותם לקצה גבול היכולת ויכולים להפיק מהם את המקסימום ולא רק איזה 70% מיכולתם.

תסכול?

מה הבעיה, קשה לך לקבל קצת ביקורת אולי מישהו ביקום חושב מעט אחרת ממך? שונה ממך? אולי גם מבין בנושא מסויים יותר ממך?

אני לאו דווקא מדבר על עצמי אלא באופן כללי.

תלמד גם לקבל דיעה של אחרים,ברוב המקרים אתה דווקא כותב דברים נכונים, אבל קצת בגרות, זה לא מזיק.

under construction..

פורסם

זה ממש לא נכון.

אין בפורום הזה הערכה למהנדסים ופיזיקאים.

מה אתם חושבים שהם לא יודעים מה הם עושים ? וואלה אנשים יושבים שנים ולומדים איםה חותכים.

מישהו פה מכיר העקומות ? את המשוואות? ולא אלו שמופיעות בתוכנות?

פורסם

hananel תודה, אבל אין ג'מפר כזה לצערי, אני לפחות לא מוצא.

לכל השאר,

בבקשה, מי שיודע שיענה, לא מדובר בחוות דעת על הסט או על היתוך שאני עושה.

שאלתי שאלה פשוטה, איך לחבר bi-amp בסט הזה.

אנשים שראו פעם את הסט/היה להם/מכירים מישהו שיש לו/התקינו כזה סט בעבור מישהו אחר/התקינו סט דומה ויכולים לעזור זה הזמן והמקום, מי שלא פשוט שיעבור לת'רד הבא, כנראה שמונה ההודעות עושה משהו לאנשים וחבל.

פורסם

hananel שוב תודה,

שבתי וחיפשתי אולי בכל זאת יש משהו בקרוס שאני לא רואה ו...בינגו :)

יש שני קליפסים אדומים (סוג של ג'אמפרים) שמחברים בין הקרוסים של המיד והטוויטר.

שלפתי אותם בעזרת פינצטה (יש לי ידיים גדולות) מחברים מגבר אחד ל-Input מגבר שני ל-option וזה עובד!

הבעיה שצריך לשמור עליהם טוב למקרה שנרצה לחבר אחרת (נדביק אותם לתקרה של הקרוס).

צירפתי תמונה כדי לעזור לאחרים שיתקלו בבעיה דומה.

שולפים את שני הפלסטיקים האדומים שמסומנים בעיגול כחול.

שוב תודה לכולם.

IMAGE_001.jpg

• תוכן חדש...