Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק ליעצוץ בקנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים רובוט לא יודע מה שמחק לי את הנושא הקודם קראתי חוקיםםםםםםם

באמת שלא יודע למה נחמק לי הנושא הקודם באמת מקווה שהכותרת הפעם טובהה

אם לא בבקשה תסבירו ליי

(590K זה במקום לרשום אלף ה-K?)

עד סכום 22 אלף שקל גג

איזה רכב ספורטיבי הכי כדאי לי כל עצה תתקבל בברכה

הציעו לי רנו RSI

הונדה האצ'בק אמרו לי בעייתית

אגב זה מכונית הראשונה שלי סומך עליכם

פורסם

מציע לך להתחיל את החיפוש אחרי הרכב שלך באופציית החיפוש מעלה.

לשאלות שלך יש שירשורים שלמים עם תשובות מפורטות להפליא..

דרך אגב, בתקציב שלך, כל RSI שתמצא כבר מזמן אינה דומה למקור ..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

טוב שיעור קצר בתורת הפורום:

תנסה לנסח כותרת בסגנון של: "מחפש רכב ספורט בתקציב 22K" ככה מהכותרת שלך אנשים ידעו מראש מה התקציב שלך ואיזה סוג רכב אתה מחפש.

כותרת כמו "יעוץ בקנייה" לא תתקבל בברכה בפורום מהסיבה הפשוטה של, כותרת ריקה מתוכן, כל מי שרושם בפורום הנ"ל מבקש עזרה בקניה.

דבר שני, תנסה להמנע משימוש במילים כמו "אחי, גבר וכו'.." מנהלי הפורום לא בדיוק מתים על הכינוים הנ"ל ומהר מאוד יענו לך משהו בסגנון של "אם הוא אח שלך תדבר איתו בבית.."

דבר שלישי, תנסה להמנע משימוש באותיות מיותרות הכונה היא ל"אחייייייייייי", "תעזררררררררררו לי וכו'" גם את זה לא יותר מדי אוהבים פה..

~~~~~

ועכשיו בקשר לשאלה שלך, אתה לא תצליח למצוא רכב ספורטיבי ששווה משהו בסכום שלך, או שתחפש סוג אחר של רכב או שתחכה קצת עד שהתקציב שלך יגדל.

מה אתה מחפש ברכב? אני מנחש שמהירות בקו ישר.. תנסה למצוא או איביזה GTI שנת94 (מנוע 2000). או איביזה GT שנת 96 (מנוע 1.8).

לא עולה לי משהו יותר טוב בשבילך כרגע לראש.

בהצלחה

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...