Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[גולף 2002] סוויץ' הלך לעולמו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בגולף של מכר שלי נשבר מנגנון הסוויץ'.

המפתח מסתובב על ריק, קיים מעבר מתח (המערכת מגיבה לסוויץ), מלבד זאת אין שום הפעלה כלשהי.

אין גם זכר לקפיץ המחזיר את המפתח ממצב start.

הוא שאל ואמר לי שלאחר התייעצות עם בעלי מקצוע הם הורו לו להחליף את הסוויץ' אך ורק במקורי של VW בחברה משום שיתכן ותהיה בעיה עם המפתחות המקוריים (אימבולייזר פנימי).

דיברו אותו על מחיר החלפה לחלק מקורי סביב ה-2000 ש"ח. היתכן?

רעיונות והצעות נוספים יתקבלו בברכה.

אמיר.

פורסם

ברוב המקרים האלמנט החשמלי נשבר ואפשר להחליף רק אותו .רצוי להתקין מקורי כי התחליפי לא שווה כלום .ההחלפה כולל חלקים ועבודה - ...

****בעלי עסק יקרים, אין לפרסם הצעות מחיר מדוייקות או משוערות בפורום - ההנהלה***

פורסם

כול התשובות לא נכונות...הצילינדר החזיר את נשמתו לבורא !! גש לחשמלאי/מכונאי שמכיר את אופן הפירוק/הרכבה של הצילנדר ברכב הנ"ל בכדי שלא יגרמו לך נזק בזמן הפירוק (כבר ניתקלתי בנזקים של החלפה לא מקצועית).

קיימת פרוצדורה ברורה כיצד לשלוף את הצילנדר בצורה קלילה ואופן הרכבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, שאתה מדבר על צילנדר אתה מתכוון למנגון המכני הפנימי נכון? כלומר החלפה מלאה של חלק הסוויץ באחד חדש..?!?

פורסם

עדכון- הוחלף כל מנגנון הסוויץ' במוסך מורשה של VW.

על הדרך הוחלפה רצועת אביזרים, צינור נשם, ברקסים אחוריים ושאר ירקות....כ-3000 שקל נזק.

איפה בני ל. ? :-D

פורסם

:-D

מרק,

לא שאלתי איפה בני ל' כדי להביא לו את הרכב, הזכרתי את שמו בנושא הזה.

המלצתי לבעל הרכב לגשת למוסך רון, הוא התעקש ללכת למורשה הקרוב לסביבה (חייב רכב זמין).

• תוכן חדש...