Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות ממנו morel pulse 6.5 אבל לאדע למה זה נראה לי מזוייף...

מה אתם אומרים ?? איך הוא אמין?

הוא הראה לי את זה בקופסה לא מקורית.. וגם על הרשת לא היה רשום מורל...יענו רק ברזל עם חורים ולפי תמונות שראיתי אמור להיות רשום שם מורל עם הלוגו שלהם...

זה אמיתי או מזוייף?? (הוא גם אמר שאין על זה אחריות ועל דברים אחרים הוא אמר לי שיש...)

פורסם
אני רוצה לקנות ממנו morel pulse 6.5 אבל לאדע למה זה נראה לי מזוייף...

מה אתם אומרים ?? איך הוא אמין?

הוא הראה לי את זה בקופסה לא מקורית.. וגם על הרשת לא היה רשום מורל...יענו רק ברזל עם חורים ולפי תמונות שראיתי אמור להיות רשום שם מורל עם הלוגו שלהם...

זה אמיתי או מזוייף?? (הוא גם אמר שאין על זה אחריות ועל דברים אחרים הוא אמר לי שיש...)

בכמה הוא מוכר שעדיף לך לקחת סיכון אם זה מזויף או לא ?

פורסם

אם היית שם לב, על הגריל של הרמקול אמור להיות מקום למדבקה של מורל, שמדביקים בסוף ההתקנה בד"כ.

בנוגע לאמינות , לא נראה לי שמשתלם למכור זיוף של מורל בארץ, במיוחד של הפולס.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אבל למה לקנות "בבסטה" ?

זה לא כמו לקנות אוטו במגרש? אתה יודע מה לימדו אותנו שהיינו בצבא ... יש ספק? אין ספק !!

בקיצור עדיף שתקנה במקום קצת יותר אמין לא? בשביל השקט הנפשי שלך

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

קניתי שם רמקולים של אינפיניטי פעם - רפרנס שלוש וחצי אינטש - זה היה עם תעודת אחריות של יצרן, היו קבלים ליצירת קרוס אובר לרמקולים - המוצר היה אמיתי לגמרי.

לגבי מה שהם מוחרים בקופסאות לרוב זה נראה שזה לא זיוף אבל חלק מהסאבוופרים שהם מוכרים הרבה פעמים ניתן להבחין דיי בקלות בזיופים (כמו סרווין וגה למשל - רמקול עם הסמל שלהם אבל זה די ברור שזאת סדרה שהם מעולם לא יצרו כמו למשל חיקוי של סדרת ווגה שלהם - הסראונד אמור להיות אדום - לא שחור...).

לגבי מורל - איתמר כבר פרסם פעמיים את הת'רד שמסביר איך לזהות זיוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומה אתם אומרים בקשר לקופסא???זה ממש לא נראה מקורי....הקופסא זה כאילו קלקר שמה שעוטף אותו רק מ 4 צדדים זה כאילו קרטון שרשום מורל וכל זה....השתי הצדדים זה היה פתוח וכאילו כשהוא פתח את זה הוא הוציא את הקלקר מאחד הצדדים...זאת לא קופסא שנפתחת כלפי מעלה

פורסם
לפי איך שאתה מסביר את האריזה אני יכול להגיד לך שזה מורל מילניום

אין חשש לדעתי .

אתה יכולל להביא לי אולי תמונה??

עריכה:

לפי מה שראיתי הקופסה המקורית היא כזאת-

http://www.audiocar.pl/galeria/m-pulse/fotka01.JPG

ועכשיו ראיתי את זה-

http://www.mc5d5.com/prdimg/millenium6.jpg

זה היה בדיוק כזה....בלי סמל הגריל וכל מה שאמרתי וגם הקרוסים נראים כמו שהם נראו... (מאוד קטנים...)

אני ביקשתי pulse 6 והוא הביא לי את המילניום הזה כנראה....

מה יותר טוב מה פחות טוב?מה אתם אומרים על זה??

פורסם

לא אין לי תמונה ,

האריזה היא שחורה רשום מורל ואז אתה יכול להוציא ממנה (מהצדדים) את קופסת הקרטון הלבנה שבא נמצא הסט נכון

?

אם כן אז זה מורל מילניום אם לא זה מורל עזה :]

פורסם

כן רק שעל הקרטון הזה ההדפס על הפנים....נראה גרוע ביותר, ואם אני לא טועה רשום על זה morel pulse

עדין לא עברתי לציון כי הוא היה סגור באותו זמן...כנראה השבוע אני יעבור יראה אם יש לו את המורל פולס ואם זה נראה יותר אמיןו אני יקנה אצלו....

פורסם

אמר לי 500 אחרי שנייה בלי שאמרתי כלום הוא אמר אם אני רציני 400 ואחרי זה הוא אמר לי תבוא עם מזומן 350

וכל זה הוא אמר כשאני בכלל לא אמרתי לו כלום תוריד תמחיר תעשה ככה תעשה ככה..

ואני מאמין של300 לא יהיה בעייה להוריד אותו

פורסם

למה לקנות במקומות מפוקפקים? חסרות חנויות בארץ שמוכרות מורל?

כמו שידידנו שמר היה אומר: "זול וזוגלובק מתחילים בז' ובשניהם בסוף אוכלים נקנקייה".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...