Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שחצי מהמוצרים שמוכרים שם בתחנה המרכזית בת''א

זה מוצרים משוחזרים שהיו מקולקלים בעבר ועברו תיקון לכן הם נמכרים בזיל הזול

קניתי משם סאב של חברת LANZAR דגם MAX12 שמעתי אותו באוטו הוא עבד סבבה

אבל הוא על הפנים הסאב נשמע חנוק ולא פועל יפה בכלל קיצור זבל אין כמו לקנות בחנות עם אחריות

כי מה שזול בסוף עולה יקר.

פורסם
אמר לי 500 אחרי שנייה בלי שאמרתי כלום הוא אמר אם אני רציני 400 ואחרי זה הוא אמר לי תבוא עם מזומן 350

וכל זה הוא אמר כשאני בכלל לא אמרתי לו כלום תוריד תמחיר תעשה ככה תעשה ככה..

ואני מאמין של300 לא יהיה בעייה להוריד אותו

גם על ה 300 שקל שתוריד אותו הוא ירויח ולי זה מדליק נורות אדומות לגבי איכות המוצר.

לשיקולך.

פורסם

היי, יש בתחנה המרכזית ישנה את ציון ויעקב (הבסטה השניה, יותר למטה בירידה מהרמזורים), אני קונה מהם כבר כמה פעמים אין לי שום בעיות עם 5 רדיו דיסקים שקניתי 4 פיוניר 1 קנווד קניתי ממנו גם סט של מורל פולס/מלניום מה שזה לא יהיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שלום לכולם

אני חושב שיש לאנשים פה דעות קדומות

תגיעו למקום תראו אחר כך תתנו תגובה

אני קניתי משמה לא פעם ולא פעמיים ובחיים לא התאכזבתי

תמיד יצאתי עם חיוך + מתנה

אחלה של מחירים

מישהו חשב למה יש מחיר כזה?

כי אין לו על מה לשלם כמעט לא כמו כל חנות

חשמל ארנונה מיים וחרטות אחרות שלוקחות המדינה

אז מה אכפת לו להוריד במחיר ולהרוויח לקוח

אבל איך שאומרים: איש איש בדעתו יחייה

ודרך אגב אני מתכוון לציון מימנו אני קונה

חומר למחשבה

טל.

פורסם

לאיש הבראבו - רובנו היינו ומכירים טוב מאוד את האזור...

בוא אני אתן לך עוד חומר למחשבה - 300 ש"ח זה יותר נמוך ממחצית הסכום בו הרמקול נמכר ברוב החנויות בארץ.

לא מחשיד?!

או שהמוצרים גנובים או שמדובר בחיקויים מה גם שאם מוצרים עובדים זה לא ערובה לכלום - גם מוצר מדבקה סיני פשוט עובד.

ברמקולים יותר מהכל - האיכות מאוד משנה.

לפותח הת'רד - אני מניח שאתה יכול להסיק לבד מה דעת רב האנשים שהגיבו עד כה.

אם אתה בונה מערכת מאפס ורוכש את הכל כעת, עוד 300 שקל לא ישנו הרבה לכיס אך סביר מאוד שאיכות השמע תשתנה.

אם אתה רק רוצה להשתדרג - סביר שלא יהיה שיפור באיכות אלא אם כן מדובר במוצר אמיתי אך גנוב. וזה כבר עניין אישי שלך

אם לרכוש גנוב או לא.

בהצלחה.

פורסם

מצטער על ההתפרצות, אבל אני לא מבין בכלל מה יש פה להתלבט?!

נראה לך זול מידי, נראה לך זיוף, נראה לא לא אמין אל תיגע ותקנה במקום אמין.

הסט הזה אפילו לחנות הוא לא עולה 300 ש"ח, לא הפולס בזמנו, לא המילניום בזמנו ולא הטמפו הנוכחי.

אני לא מבין למה אנשים בשביל 100 ש"ח יכולים להפוך חצי עולם ואשתו ולקנות בחנויות לא מוכרות או מכל מיני "סוחרים" למינהם.

תשלמו טיפה יותר, אפילו בכרטיס אשראי עם כמה תשלומים ואיזה התקנה בחינם, וכל זה יחד עם חנות מוכרת ואמינה שתדאג לכם.

under construction..

פורסם

לפותח השרשור לדעתי לקנות רמקול כזה ב300 שקל למערכת ראשונה זה לא הפסד כזה גדול הכי הרבה לא ישמע לך טוב או יתקלקל אחרי כמה זמן תחליף

בקשר לזה שזה זיוף או לא לדעתי זה לא זיוף כי את כול הסחורה שיש לו שם לזנר פיוניר וכאלו הוא קונה מברוקס סטראו בבית פנורמה לגביי טיב הסחורה יכול להיות שזה ריפרביש או חדש זה כבר עיניין של מזל ועוד דבר יכול להיות שראית שם גם רוקפורד או קיקר זה לדעתי מצב שבו ספק פרללי נתקע אם סחורה וחייב כסף אז מורידים אצלו את הסחורה ומקבלים מזומן בלי הרבה שאלות

הכול יהיה בסדר

פורסם

כמו שניר אמר, 300 ש"ח זה אפילו לא מחיר חנות. אין שום סיבה בעולם שימכרו לך סט חדש במחיר הזה. משהו כאן מסריח.

אם אתה ממש מתעקש לקנות משהו מתחנה מרכזית - תעשה חיפוש ותמצא ת'רד על בחור מתוסכל שחשב שהוא עשה אחלה עסקה בתחנה מרכזית ומה היו תוצאותיה.

"זול וזוגלובק מתחילים בז' ובסוף בשניהם אוכלים נקנקייה".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...