Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלתי סאב של קיקר מסדרת FREE AIR בגודל של 10 אינטש ועם התנגדות של 4 אוהם ורק עכשיו שמתי לב שהתיבה אטומה

ואין בה חור לאויר...האם זה בריא לסאב(בכל זאת הוא מסדרת FREE AIR)?

לא טוב

מוציאים אותו מהקופסה ושמים אותו (עם בניה מNDF ) בחלק האחורי פונה לתא המטען

בברכה יהודה

פורסם

כמו שששמים רמקולים על מגש אחורי, רק בגלל שזה סאב והוא כבד מרמקולים וגורם לרעידות, המגש צריך להיות חזק ומקובע.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

צריך לשים אותו על המדף האחורי כשהסאב הוא לכיוון הבגאז' . ולפני זה צריך לשים אותו על טבלת MDF עבה שתחצוץ בינו לבין הבגאז' .

יש גם דרך בניה (שאני לא מכיר רק שמעתי עליה) , שבה ניתן עם בניה מיוחדת , להשיג מסאב פרי אייר יותר עוצמה/רגישות וירידה לתדרים נמוכים , מאשר כך .

הבעיה היא שצריך בשביל זה איש סאונד שמבין היטב בבניה הזו , כי אני אפילו לא יודע איך קוראים לה .

אז או שדני (המנהל בפורום ), ידע ו/או אולי שמעון מסאונדסטורם , או שתצטרך למצוא מתקין שיתקין לך את זה ככה .

אין לי נסיון עם סאבים כאלו למרות שאולי אני אלך על זה במכונית

בברכה יהודה

פורסם

תביט בניסאן אלמרה בגלריה שבאתר של סאונדסטורם www.soundstorm.co.il

הוא עשה בניה מפיבר לכל המגש האחורי עבור שני סאבים פרי אייר של DLS.

זה סיפור לא פשוט לעשות התקנה כזאת כמו שצריך.

אלא אם כן יש לך רכב חמש דלתות ואז את יכול לעשות חיזוק למגש האחורי עם פלטת MDF די בקלות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

mclm אם תרשה לי אז בגדול זה די נכון כל מה שכתבו לך החברה בפורום

ברמה הספציפית של אתה והסאונד שיצרת לעצמך ברכב יש מצב שאתה סתם מסתבך בהוצאות

אם הסאב מנגן לך לשביעות רצונך אז למה לך להסתבך בעלויות בניה של מגש אחורי (בנית מגש איורי שיחזיק ויתמוך סאב וופר ושיראה טוב זה לא דבר זול)

בעיקרון לא אמור להגרם נזק לסאב גם אם הוא יושב בתיבה אטומה והוא יוצר כ-free air סאב וופר

earthquake sound frik

• תוכן חדש...