Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השגעון השתלם, כרגע נמצאו ארבעה צמיגים במצב מעולה, ואחרי תרדמת חורף מרעננת, נקווה להתחיל במבצע חזרה לכביש.

טיפול גדול ומקיף למנוע, על מנת למנוע נזק בתנועה, משם לאחר האישורים המתאימים לדר' אנטולי לקבלת אישור רכב מיושן בדיקה כללית מקיפה וטיפול שאינו יכול להתבצע בשום מקום פרט למוסך וטסט. ואז ביקור אצל אנשי הפח לקבלת הצעות לריענון פח החיפושית, לא הרבה עבודה לא רחוק היום והשמנמנה תהיה מוכנה לחיים חדשים!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהצלחה!:-D8):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היום ירדתי לטפל קצת בסופי, דברים פשוטים של תחזוקה...איתי ירדה גם ביתי בת החמש עשרה, שכבר זמן רב מתעניינת בשמנמנה...

אאאאבבבבאאא בוא נטפל גם בחיפושית אני רוצה אותה....פלללללללללליזזזז. מי לא ישבר, בתמורה לעוד זמן איכות עם הבת???

אז הג'ק של הג'ינג'י החל לעבוד חולץ הגלגל המפונצ'ר וביחד עם הצמיג שקיבלתי מיניר רצנו לפאנצ'רמאכר (איך אומרים זאת בערבית?) בכפר הסמוך...

הגלגל הוחלף הבאנו דלק, מילאנו את המיכל חיברנו לגישה המישפחתית ו...החשמל חזר לחיפושית הצופר עובד פיקס אפילו אור הדלת עבד אבל...יוק אין סימני חיים מכיוון הסטארטר המצבר חלש מדי!

כיוון שלא היה זמן להתעסק יותר עם החיפושית, קיפלנו הכל ועכשיו מחכים שהג'ינג'י יעמוד בדובורו ויהיא את מטען

המצברים שאצלו!

זהו לבנתיים-רן

פורסם
היום ירדתי לטפל קצת בסופי, דברים פשוטים של תחזוקה...איתי ירדה גם ביתי בת החמש עשרה, שכבר זמן רב מתעניינת בשמנמנה...

אאאאבבבבאאא בוא נטפל גם בחיפושית אני רוצה אותה....פלללללללללליזזזז. מי לא ישבר, בתמורה לעוד זמן איכות עם הבת???

אז הג'ק של הג'ינג'י החל לעבוד חולץ הגלגל המפונצ'ר וביחד עם הצמיג שקיבלתי מיניר רצנו לפאנצ'רמאכר (איך אומרים זאת בערבית?) בכפר הסמוך...

הגלגל הוחלף הבאנו דלק, מילאנו את המיכל חיברנו לגישה המישפחתית ו...החשמל חזר לחיפושית הצופר עובד פיקס אפילו אור הדלת עבד אבל...יוק אין סימני חיים מכיוון הסטארטר המצבר חלש מדי!

כיוון שלא היה זמן להתעסק יותר עם החיפושית, קיפלנו הכל ועכשיו מחכים שהג'ינג'י יעמוד בדובורו ויהיא את מטען

המצברים שאצלו!

זהו לבנתיים-רן

אם מדובר על הפאנצ'ארמאכר מהכפר ליד, אתה בהחלט יכול לכתוב באנצ'ארמאכר ;-).

ואם אתמול לא היית מאבד ריכוז מבחורה :yum:לא לך, היית זוכר לקחת את המטען.

(אני לא הייתי בפוקוס, אבל לי מותר).

פורסם
אם מדובר על הפאנצ'ארמאכר מהכפר ליד, אתה בהחלט יכול לכתוב באנצ'ארמאכר ;-).

ואם אתמול לא היית מאבד ריכוז מבחורה :yum:לא לך, היית זוכר לקחת את המטען.

(אני לא הייתי בפוקוס, אבל לי מותר).

יש לי מטען שלך ברנו לדעתי...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

כמה שהיא מדהימה...

לאחר שנכשל לאחרונה הנסיון להניע את השמנמנה, בעזרת אחותה היפאנית קיבלתי מיוני בתמורה לעזרה בעבודה על הלמברטה, מטען חשמלי למצבר, אבל גם לאחר הטענה של למעלה מ24 שעות לא השפיע המצבר על הסטרטר של הגרמניה, האח הג'ינג'י שהגיע מהשפלה שלף מעשה קסמים כבלי התנעה חיבר לגרמנייה היוקרתית שלו, לאחר חיבור קסם למצב התקול, מהמנוע עצמו,

(בחיפושית יש כפתור התנעה מכיוון המנוע...) בלחיצה הראשונה בסיוע צ'וק החיפושית התניעה לאחר שביתה של שנה!

ללא גימגומים ללא תקלות וללא שהיות...מדהימה כבר אמרתי?-בקיצור מצבר שני הועבר להטענה ונקווה שזה יהיה טוב מהקודם!

מקווה עד סוף החודש להעבירה טסט-רן

פורסם

בהצלחה!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כמה שהיא מדהימה...

לאחר שנכשל לאחרונה הנסיון להניע את השמנמנה, בעזרת אחותה היפאנית קיבלתי מיוני בתמורה לעזרה בעבודה על הלמברטה, מטען חשמלי למצבר, אבל גם לאחר הטענה של למעלה מ24 שעות לא השפיע המצבר על הסטרטר של הגרמניה, האח הג'ינג'י שהגיע מהשפלה שלף מעשה קסמים כבלי התנעה חיבר לגרמנייה היוקרתית שלו, לאחר חיבור קסם למצב התקול, מהמנוע עצמו,

(בחיפושית יש כפתור התנעה מכיוון המנוע...) בלחיצה הראשונה בסיוע צ'וק החיפושית התניעה לאחר שביתה של שנה!

ללא גימגומים ללא תקלות וללא שהיות...מדהימה כבר אמרתי?-בקיצור מצבר שני הועבר להטענה ונקווה שזה יהיה טוב מהקודם!

מקווה עד סוף החודש להעבירה טסט-רן

מה?

מה זה כפתור התנעה מכוון המנוע?

יש את הסוייץ' וזהו.

כנראה שיש לך רכב שהחשמל שלו עובד על קומבינות ,אני מאחל לך שלא תיהיה לך תקלה כי יהיה לך סיפור למצוא אותה.

אגב -גם אצלי היא אוכלת מצברים ,אין מה לעשות תקנה מצבר חדש או יד 2 ותניע אותה פעם בשבועיים ותעשה סיבוב.

אני מאוד ממליץ לך -מהרגע שכיבית את המנוע נתק את הקוטב+ במצבר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
יש כפתור מקורי מתחת למתנע בתוך המנוע על מנת שלנהג יהיה יותר קל לטפל ברכב!-רן

רק לא לשכוח שהרכב יהיה בהילוך "סרק"

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...