Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכל המבינים בעניין.

מנוע של סיטוראן גמפ'י שנת 2000 1900 סמ"ק התפוצץ היום.

השאלות שלי הם כדלהלן:

1- האם ניתן לשפץ מחדש את המנוע?

2-כמה אמור לעלות שיפוץ מנוע?

3- וזה הדבר היותר חשוב:אני צריך המלצות על מוסכים אמינים ומקצועיים,שיכולים לשפץ את המנוע הנ"ל.פשוט אני מודה לכם אם תפנו אותי למתמחים בענף זה.כמו כולם אני מחפש מישהו עם מחירים שפויים ומקצועי.אני גר במודיעין אבל אשמח לקבל הצעות גם מאיזור גוש דן .

במידה וייתברר לי שלא ניתן יהיה לשפץ את המנוע:

1- מהיכן אפשר יהיה להשיג מנוע יד במצב טוב?אשמח לשמוע כמה וכמה המלצות בעניין.

בתודה מראש

שי

פורסם
המומלץ ביותר להחליף מנוע.

שבת שלום יצחק.

יש לך מושג כמה אמור לעלות מנוע כזה?

והיכן אפשר למצוא מנועים כאלה למכירה?יש המון חנויות חלקי חילוף,אבל אשמח לשמוע על מקומות ספציפיים.

• ספונסר פורום
פורסם

לא חסרים מקומות שאפשר להשיג מהם מנוע.

מה קרה למנוע שלך? ראש? בוכנות?

אם זה 1900 אני מניח שהמנוע עשה הרבה ק"מ מכייון ש1900 יש רק בדגמים הישנים,ככה שבאמת עדיף להחליף מנוע.

יש לך ברכב מנוע WJZ בדומה לברלינגו\קסרה.

אורן

פורסם
יש לך מושג כמה אמור לעלות מנוע כזה?

והיכן אפשר למצוא מנועים כאלה למכירה?יש המון חנויות חלקי חילוף,אבל אשמח לשמוע על מקומות ספציפיים.

לצערי אני לא מכונאי. תנסה את חבר הפורום בני ל. אבל אני חייב להדגיש פרט חשוב לגבי אחריות. באים המוסכניק קונה לך מנוע הוא גם אחראי למנוע ולעבודה, באים אתה קונה את המנוע באופן עצמאי אתה אחראי למנוע, וכול עבודה חוזרת היא על חשבונך. כלמר אתה ללא אחריות על העבודוה חוזרת במרקא של מנוע תקול.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...