Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה עלתה לי מחשבה לצבוע את גג הt שלי לצבע הרכב (לבן) בעזרת ספריי/צבע מיוחד לזכוכית, מה דעתכם מבחינה אסתטית ,האם יתאים/יחמיא לרכב או עדיף להשאיר אותו בצבע שחור כפי שהוא במקור?

האם יש בכלל ספריי צבע לבן מיוחד לצביעת זכוכית שעמיד לחום, מים? איך הוא נקרא והיכן ניתן להשיגו באיזור המרכז?

מה התהליך לצביעת זכוכית, האם דומה לצביעת פח, פלסטיק?

הרכב הוא שברולט קמארו דור 3 ויש לציין שאף פעם לא ראיתי שמישהו עשה את הפרויקט הזה ולכן חשבתי שאוליי זה יכול להיות מאוד ייחודי לרכב שלי ,ולכן לפניי ביצוע העבודה אני רוצה לשמוע עוד דיעות בעניין חסרונות, יתרונות יפה או לא יפה אשמח מאוד לשמוע את דעתכם לטוב או לרע

תודה והמשך יום טוב לכולם

פורסם

לדעתי? גם לא יפה וגם מוריד לך משימושיות שבגג זכוכית.

אחרי הצבע הזכוכית כבר לא שקופה, אפילו אם תשתמש בשכבה אחת בלבד.

חוצמזה, מי שרצה גג רגיל בקאמרו הזמין כזה.

לדעתי זה גם לא יפה וגם לא פרקטי, בכלל הייתי יורד מזה.

פורסם

יש לך שברולט קמארו, הרכב יפה כמו שהוא, זה לא מסוג הרכבים שמשפרים אותם בפרוייקטים של צביעה.

הרכב יפה ומיוחד כמו שהוא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אוקיי ,כרגע אני כנראה ארד מהעניין אלה אם כן יהיו כאלה שבעד הפרויקט הזה

אתה עושה מה שאחרים חושבים לנכון - על האוטו שלך...? :|

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה דעתכם על הרעיון הזה, אני אצבע ללבן (צבע הרכב) רק את הפס שמעל החלון של הנהג וממבט מהצד זה ייתן מראה של גג שלם אך למעשה הגג ישאר זכוכית שחורה

הפס שאני מתכוון לצבוע בלבן זה הפס פלסטיק הדהוי/משופשף שרואים בתמונה של החלון בחלק העליון 62126867_tp.jpg

הנה עוד תמונה שמתמקדת בגג שמורכב על הרכב 60f2_3.JPG

פורסם

יש פה מישהו שמתמחה בתוכנת פוטושופ ויכול להעלות תמונה של קמארו רצוי לבנה בפרופיל ולבצע את השינוי בצבע הגג כפי שציינתי בתגובה הקודמת שלי בבקשה ע"מ לסדר את העין שכולם יבינו למה הכוונה שלי

פורסם
אוליי התמונה הזאת תעזור למומחיי הפוטושופ : norm_A6644537845848BCBD599212C88250DC.JPG

אם בכל זאת מישהו ממומחיי הפוטושופ יוכל לעזור כאן אני מאוד אודה לו

• תוכן חדש...