Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עם רמת גימור EXC HDI.

על רישיון הרכב כתוב 90 כ"ס וזה נראה לי לא הגיוני.

מנוע HDI של סיטרואן, אמור לספק 110 כ"ס - לא כך ?! (דגם המנוע הוא RHY).

אמרו פה בעבר, שלעיתים נופלות טעויות ברישיון הרכב.

לכן, אשמח אם מישהו שמכיר את דגם הרכב (נרכש ב יולי 02) שיגיד לי אחת ולתמיד כמה כ"ס יש ברכב.

תודה ויום נעים, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם אני לא טועה, בידניות היה 90 כ"ס, וזה נכון גם לקסארה הרגילה. האוטומטיות (ואני לא יודע אם הייתה פיקאסו כזו) הגיעו עם 110.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי צודק.

פתחתי את המחירון של גיליון יולי 02 של אוטו.

קאסרה HDI, פיקאסו HDI ידניות- 90 כ"ס.

קסארה HDI ו-C5 HDI אוטומטיות- 110 כ"ס.

פורסם

השאלה היא לא כמה כ"ס יש למנוע

אלא כמה כ"ס מגיע לגלגים,

נהגתי לא מעט על פיסקו 07, חדשה 2.0 ליטר , יש לה אם אני לא טועה 130 כוח סוס,

והיונדאי אקסנט של אחותי מרגישה כמו פרארי לידה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בין תחושה למציאות יש לעיתים הבדל גדול. אבל גם אם אתה צודק - זה די הגיוני. הפיקאסו שוקלת בטח 200 ק"ג יותר מהאקסנט, והמשקל העודף פוגע בביצועים למרות יתרון ההספק "על הנייר".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הבנתי משהו... כשאומרים "כמה כח סוס?..." מתכוונים לכמה כח סוס יוצא מהמנוע לגלגלים, או כמה סוסים מופעלים כדי לעצור?? אמרו לי משהו בעבר הרחוק, וכנראה לא הבנתי נכון...

פורסם

המשמעות הרווחת היא להספק המוצהר היוצא מהמנוע. המונח המלא נקרא BRAKE HORSE POWER (כוחות סוס לבלימה) ומכאן הבלבול שלך. ניתן להעריך גם נתון של הספק המועבר לגלגלים, שהוא נמוך ב-15%-30% מנתון ההספק המוצהר, אבל בהעדר בסיס השוואתי לא מומלץ להשתמש בו (סתם מבלבל).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...