Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לתומי לסידורי צהריים קלילים (קונה דברים מיותרים לחלוטין) כאשר ללא שום אזהרה, מלבד נורית דלק שהייתה דלוקה במשך כל זמן הסידורים, נגמר לי הדלק. למזלי הייתי על ז'בוטינסקי בר"ג אז רכב תקוע לא יעשה יותר מדי בלאגן. דירדרתי את האוטו עד כמה שיכלתי ונעצרתי על נת"צ. ידעתי שתחנת הדלק נמצאת אי אילו מאות מטרים ממני ובחום הזה סביר שאמס בדרך אז הקפצתי חבר שעובד בפארק איזורים בפ"ת לבוא עם נוזלים. בזמן שאני מחכה החלטתי לגשת לשווראמיה הקרובה ולסתום את הקיבה המקרקרת בספק שווארמה ספק חולדה והמתנתי למושיע. הרכב כמובן עשה מהומה, אנשים עוצרים ומסתכלים - אפילו 4 שוטרים ברכב משטרתי האטו, בהו והמשיכו בנסיעתם כאילו רכב לא חוסם את הנת"צ באחד מהרחובות הכי ראשיים במדינה. אבל אני בשלי בצל, נהנה מהחוויה הקולינארית המיוחדת שכנראה תשנה רק בחיים הבאים.

כעבור עשרים דקות לערך החלטתי להסיט את הראש ימינה בחיפוש אחר משהו מעניין להסתכל עליו ואכן התגלה משהו מעניין - תחנת דלק, כעשרים מטר ממקום העצירה הסופי שלי. מה כבר נשאר לי מלבד לצלם ולספר לקארזפורום? לצורך אילוסטרציה, הוספתי אלמנטים לתמונה שממחישים כמה חם היה.

אני מניח שיש פה איזשהו מוסר השכל אבל פאק אם אני יודע מהו.

eran-mefager.jpg

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחת הבעיות הקשות של אנשים בשעות לחץ - הם פשוט לא יודעים לפתוח את העיניים ולהתסכל :?.

לפעמים דברים פשוטים יותר ממש שהם נראים. :lol:

אגב אני לא מאשים אותך, קשה מאוד להתפקסס כאשר אתה תקוע בחום איימים בכביש ראשי, מזיע וזועק לעזרה :idea:

פורסם
בזמן שאני מחכה החלטתי לגשת לשווראמיה הקרובה ולסתום את הקיבה המקרקרת בספק שווארמה ספק חולדה והמתנתי למושיע. אבל אני בשלי בצל, נהנה מהחוויה הקולינארית המיוחדת שכנראה תשנה רק בחיים הבאים..

איביטורבו - "אחת הבעיות הקשות של אנשים בשעות לחץ "

על איזה לחץ אתה מדבר?!

חיפש תירוץ בשביל לחנות באדום לבן, מה לא עושים בשביל לאפה מ"שמש".

פורסם

טוב האמת לאחר שהסתכלתי שוב בהודעה ע"פ התיאור נראה שהוא באמת לא ממש התרגש מהאירוע...

רק רציתי להוסיף את מוסר ההשכל: פעם הבאה אם אתה שם לב שנורת הדלק נדלקת כדאי שתגיע קודם לתחנת הדלק ולא לסידורים חסרי משמעות.

פורסם

כן, יש לי דייט עם המוסך ע"מ להחליף מסנן וכד'. אין מה להתרגש מאירועים כאלה, בשביל זה יש חברים שיבואו לחלץ (כלומר מי שמשלם על הפיגור שלי זה החברים).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

כי המיתוס מספר על טונות של בוצה השוכנות להן בתחתית מיכל הדלק ומתות לפרוץ אל הפילטר במקרה של שאיבת הטיפה הארונה מהמיכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פעם הבאה שאתה ניתקע בדיוק ממלו רק מהצד השני{שלך} יש לך עוד תחנת דלק של "דלק" ולידו יש את ברלין

יותר טוב מ"שמש" המבורגר 300ג' כבש משהו מהסרטים :)

פורסם

נת"צ = נתיב תחבורה ציבורית.

(מסומן בצהוב...).

ופאבי,

כמה זמן הושאר האוטו באמצע הכביש? השוטרים לא עשו כלום? הדלקת 4 וינקרים או מה?

לא יודע, אני הייתי מפחד להשאיר את האיבי' ככה באמצע הכביש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם הית מקבל דוח על חניה\עצירה במקום שבו עצרת, זה היה גורם לך להבא לא להגיע למצב של להיתקע בגלל חוסר דלק?

אני במקום חברים שלך משאיר אותך שם להתבשל כמה שעות בחום רק כדי ללמד אותך את הלקח של לא לנסוע בלי דלק, אתה לא קרמר ולא ג'רי סיינפלנד, האוטו שלך לא יסע גם שהמחוג ירד מתחת לקו האחרון במד דלק.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...