Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב כמעט בין 20 והבד של רצפת הרכב ממש מטונפת מכתמים של שמן/גריז, האם יש איזה חומר חזק שיוריד את הכתמים והליכלוך ללא הרבה מאמץ?

אם איזה חומרים אתם מנקים את רצפת הרכב ואיך תהליך הניקוי מתבצע?

פורסם

אני יכול לנסות להמליץ לך על קאליה לשטיחים..

למען האמת לא נסיתי עדין בעצמי.. אבל שמעתי שהוא מצויין.. עושה גם רושם כזה..

שווה ניסוי.. (תבדוק קודם על פינה נסתרת..)

בהצלחה!

תעדכן! :)

פורסם

קח אבקת כביסה ותמיס אותה ברבע דלי מים חמים.

שפשף היטב עם מברשת, נקה עם סמרטוט ומים נקיים.

יש לנסות בפינה נסתרת בטרם ביצוע יישום מלא.

פורסם

כמו ש - dorki אמר בתוספת קטנה :

ניקוי כתמים משטיחים – ליטר מים עם כף אבקת סודה לשתייה וכף נוזל כביסה. לטבול מברשת ולהבריש את הכתמים.

בהצלחה ,ונא עדכן .

בברכה

מוטי.

פורסם

אחריי שטיפה כזאת יש צורך בשאיבה או רק ייבוש טוב בשמש?

אני אנסה את זה אבל במידה והתוצאות לא ייצאו מספקות היכן ניתן לקנות שטיח חדש לפי מטר ? אגב איך נקרא הבד שממנו עשוי רצפת הרכב בדר"כ?

יש איזה צבע/ספריי מיוחד שניתן לצבוע את השטיח הזה במקום להחליף בחדש? במידה ויש היכן משיגים?

פורסם

השתמש במברשת בעלת שערות קשות (כמו מברשת לציפורניים רק גדולה יותר). לגבי חומר הניקוי או הקוקטיל שהמליצו לך עליו או סינטבון- עושה את העבודה יופי.

לאחר מכן לעבור עם סמרטוט לח ולנגב כמה שיותר מהסבון. אם יש ברשותך שואב אבק ששואב גם מים תוכל להעזר גם בו.

פורסם

הייתי מציע לפרק את השטיח מהרכב, להעלות אותו הביתה \ לגינה ולבצע שטיפה וקרצוף יסודיים עם סינטבון או אבקת כביסה.

אם כבר לא ניתן להציל את השטיח - כל רפד רכב יוכל לייצר רצפה חדשה או שפשוט תיגש לחנויות הבדים באזור נחלת בנימין ותבקש "לבד" (LEVED). זה החומר אשר ממנו עשויים מרבית השטיחים של הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...