Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C2 VTS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שרכב עם הבסיס גלגלים קצר מאוד ומערך מתלים ספורטיבי ואיכותי, יהנה מאוד בנהיגה ספורטיבית.

השאלה איך הוא יספק אותך כרכב יומיומי , וכן האיביזה מנצחת בגדול.

שיהיה בהצלחה :)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסוף זה היה דרכי או שמצאת מישהו נוסף ?

בכל מקרה, שמח לשמוע שהסתדרת.

עכשיו נראה שיש לך את כל הכלים כדי להגיע להחלטה מושכלת.

בהצלחה

ניר

פורסם

תמיר, התלבטתי בין האיביזה קופרה לC2, מה אני אגיד לך, לדעתי, כחובב VAG וכמכור לשריקת הטורבו, וכמי שהתרגל ל30 קג"מ ב 2000 סל"ד, הבחירה די פשוטה .............. C2 8)

כרגע ההתלבטות היא ברורה: C2 ליסינג מול לאון-4 מושקעת בטירוף פרטית

ניר, נסעתי על רכב של בחור ירושלמי, משתתף גימקנות, חביב ורציני, אבל לא חבר שלך :-P, אם לא הייתי מסתדר היום, האמן לי שהייתי נוסע אליו בכל דקה ולכל מקום שהוא היה פנוי, בכל מקרה, המון המון תודה על העזרה, אתה בן אדם טוב !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אתה יודע למה שאלתי אותך אם אתה מוכר והייתי בהלם מזה? בלי קשר לזה שאני מעוניין או לא ברכב שלך (אני לא :wink:), פשוט הייתי בהלם. כי קראתי את מה שעשית לרכב הזה (לא בהודעת מכירה אלא בשיפור סיאט לאון) ופשוט כואב הלב לראות אותך מוכר את הרכב הזה שהוא פשוט שלך ,במלוא מובן המילה. אבל יש את המצב השני, העבודה והדלק שהיא אוכלת ממך, ככה שההחלטה שלך (ואני חשבתי שהחיים שלך דבש ואתה רוצה את שתיהם :roll:).

בהצלחה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם הכוונה להיפרד מהלאון ולחיות עם ה-VTS, אני אפילו יותר מדגיש את דעתי - לשקול שנית. ה-VTS היא בעלת חסרונות רבים כמכונית ספורטיבית, אבל הם מתגמדים ביחס לחסרונות היום-יום עבורך. אתה רגיל למכונית מרווחת, חזקה ומאובזרת יותר. כזו שבנויה יותר טוב וכזו שמתאימה לך מאוד לאחר השיפורים. במובן הזה הקופרה לא תהיה צעד גדול מדי אחורה - הבסיס מאוד דומה. אז אם אתה מחפש שינוי - נסה כיוון אחר. אבל למה דווקא ה-VTS? מצאתי אותה רכב ג'ימקאנות מצוין - וזהו. היא לא נוחה לנסיעה, איכות החומרים בינונית בלבד, ביצועי המנוע מאכזבים גם בלי הקנה מידה של הלאון, ידית ההילוכים איומה, הבלמים לא מרשימים, ההגה לא מתקשר (אבל הוא כן מהיר מאוד) ובמהירות גבוהה המכונית לא נוסכת מספיק ביטחון. היא מהנה רק במהירויות ביניים ורק אם באמת קורעים לה את הצורה. לצערי (באמת!) קשה לי למצוא לה הצדקה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין כאן התלבטות לדעתי.

אם בן אדם סופר לך סכום אסטרונומי של 20-25 אלף ש"ח מעל המחירון (75 אלף ש"ח) , רד מהאוטו וסע באוטובוסים עד שתחליט.

אני מתקשה להאמין שמישהו ישלם כזה סכום על הרכב( למרות שבנית לו אחלה שוק במשך החודשים האחרונים בפורום :wink: )

אבל אם כן ,מכור במהירות האפשרית.

ההתלבטות היחידה שאני הייתי נכנס אליה במצב כזה , היא מה לקנות במקום הלאון ,או האם לקחת ליסינג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...