Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב חבר שלי רוצה לקנות אוטו והתקציב הוא כזה 17 אלף גג רק לאוטו, השאלה שלי איזה רכב יותר אמין ונוח וכיף לנהיגה , מי יותר חזק הוא לא מחפש משהוא חזק רק שיהיה לו תחושה של אותו שכייף לנהוג בו, אה ואיזה שנים נכנסים לתקציב שלו,

תודה לכולם והשמח לתגובות רציוניות.

פורסם

הפיג'ו 205 יותר קטנה והרבה יותר מיושנת

עדיף ללכת על הפונטו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני כבעלים של 205 1.4 קרבורטור יכול להגיד לך במפורש ה205 מקדימה מרובחת יותר מאשר הפונטו ומאחורה הפונטו יותר רחבה לעומת ה 2-5 אבל זה בא על חשבון התא מטען שאין לפונטו בכלל לעומת ה 205 שיש לו תא מטען יחסית גדול לעומת הפונטו . ה205 רכב זריז וגם מהנה לנהיגה טיפולים שלו וחלקים ממש זולים רכב חסכוני מאוד ובתקציב כמו שלך אתה יכול להביא 205 שנת 99 (השנה שהפסיקו ליצר את ה205) .

פורסם

תודה על התגובות אני רוצה לדעת למי יש איבזור יותר טוב, כמה כוח סוס יש לפיגו, ופונטו, ומיותר נוח לנהיגה מי יותר יציב (כי הוא נוסע הרבה מחוץ לעיר להבים באר שבע) הוא רוצה רכב שלא ירקוד במהירות שמעל 110 ולא ממש יתאמץ.

פורסם

הפונטו מודרנית יותר, ולכן הייתי הולך עליה.

לפונטו מספר גרסאות (55, 60, 75, 85 16 שסת', 90) - על איזה מהן אתה מדבר?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כבעליה של פונטו (דגם 90) עד לפני כחודש וכרגע בעליה של 205 מבחינת נוחות כסאות היגוי אין ספק שה 205 טובה יותר כך גם המנוע שלה לדעתי מרגיש קצת יותר חי וגמיש ביחס לפיאט אך בנסיע יומיומית זה לא מפריעה

מבחינת כל השאר ה 205 נחותה ממנה בהרבה הרכב נראה כמו רכב משנות ה-80 הפלסטיקה והעיצוב הפנימי בעצמו. וזה כן מפריעה ביומיום

אם נשווה את הדגם הנפוץ (75)

הפונטו הרבה יותר מודרנית יש לה הגה כוח חלונות חשמל נעילה מרכזית בחלק מהדגמים יש ABS וכרית אויר, מנוע יותר קטן אך בעל נתונים זהים בזכות מערכת הזרקה טובה יותר שזה די חשוב ומזגן מעולה בפזיו אני לא יודע מאיזה שנתון יש את כל זה אם בכלל. האמינות שלהפונטו לדעתי יותר טובה אם טופלה כמו שצריך וכך גם הטיפול עצמו בפונטו יותר קל מבחינת נגישות ומחירי עבודה ואני כבר לא אציין שאם תרצה חס וחלילה לקנות משהו מהיבואן תצתרך למשכן לפחות את הרכב עצמו לעומת מחירים אצל יבואן בפיאט שדי ממוצעים לשוק. כמו שאמרתי הרכב נראה ומרגיש הרבה יותר מודרני גם מרחב הפנים בפונטו גדול יותר לדעתי גם מקדימה וגם מאחורה התא מטעון בפונטו טיפה יותר צר אך הרבה יותר עמוק (גובה) לדעתי זה עדיף.

אני אישית עדיין לא מצליח להתרגל לעיצוב העתיק הזה ולאיכות כל כך זוועתית של תא הנוסעים (אולי זה פסיכולוגי אבל אני מרגיש כאילו לא ירדתי בשנה אחת משנת 95 ל 94 אלה באיזה עשור).

מצד שני אם לא היה לך משהו אחר אז זה לא יהיה נורא כל כך.

ה 205 תהיה זולה משמעותית (ואת שלי קניתי ממש במחיר מציאה).

אם הרכב יהיה לשימוש יומי אין ספק שהפונטו זו הבחירה.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

לאחר ניסיון עם פונטו ו 205 אני ללא ספק הייתי קונה שוב 205 ,יותר נכון לפונטו אני לא מקרב יותר.

ה 205 מרגישה מיושנת ועם תא נוסעים מיושן אך עם איכות, נוחות ואחיזה מעולים יחסית לפונטו, הרכב פשוט לטיפול דווקא והחלקים מאוד זולים לעומת זאת הפונטו הראתה בעיות אמינות עם תקלות קטנות ומעצבנות, וד"א הפונטו 90 נחשב כדגם הפחות טוב של הפונטו וכדגם עם מערכת הזרקה לא אמינה, הפונטו המוצלחות הם עם מנוע 1250 ו 1100 .

לסיכום אם אתה לא חייב הגה כוח קנה 205 אם אתה לא יכול לוותר על התוספות חפש סקסו, קליאו או 106

• תוכן חדש...