Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה ברשותי ג'סטי 93 ידנית במצב מעולה{ טפו טםו טפו}

אני אוהב את הרכב מאד, שומר עליו ומטפל מתי שצריך.

אבל גם אני חובב רכב ולצערי לא יכול להרשות לעצמי רכב אחר{התחתנתי לא מזמן,וגר בדירה שכורה בת"א}

ואני לא יודע אם שווה לי להשקיע בבולמים ואם כן איזה?

{וסליחה ממוטי קראתי שלא לשאול על צמיגים לפני שמבברים,אבל זה לא אוטו רגיל עם מידות רגילות}:twisted:

יש איזשהם צמיגים שיש במידה שלי 175\60\12?

אמרו לי שאפשר לשים צמיג של לנסר אבל אני מפחד שהברקסים לא יבלמו כמו שצריך!!! ואז אותם גם אני יצטרך לשנות וכמו שרשמתי הרבה תקציב אין:cry:

ואם לא הבנתם אז אני מדבר על שיפור אחיזה{כאילו דהההה}

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

עד כמה שזכור לי, המידה המאושרת לג'סטי בגאנט של 12 אינץ' היא ברוחב 145 ולא 175 והמידה המירבית המותרת לג'אסטי לפי שרשור הצמיגים בפורום הטכני היא 165/65R13. מבחר הצמיגים האיכותיים במידה הזאת אינו גדול, אבל אפשר לשים יוקוהאמה A drive.

אם יש לך מנוע 1.0, תחליף אותו ב-1.2.

פורסם

ואני כבר חשבתי שמישהו רוצה לשפר סובארית ... זה יכול להיות פרוייקט אחד המגניבים !

ב pimp my ride שיפרו מיקרובוס של דייטסו שהוא דומה מאוד לסובארית , יצא מדליק !!!

לגבי השיפור של ג'אסטי , הבעיה בארץ המטומטמת הזאת שכל מי שרוצה לשפר משהו ולהוציא אקסטרה דינרו נחשב לפראייר ובמיוחד אם זה אוטו מהסוג הזה , אבל אם בכל זאת אתה מיתעקש ... :-Dלך על זה !

גם אני משוגע מדופלם , אני הייתי (אם כבר אז כבר) מנמיך את הרכב ע"י קפיצי הנמכה + בולמים , ג'אנטים עם החתך הכי נמוך שאפשר - בגבול ההגיון - 40-45, שם לו דוד אחורי ...

:onfire:

פורסם

הדרך היחידה שבה תוכל לשפר אחיזה, בלי לפגוע בנוחות (יותר מדי) היא הגדלת הג'אנט לגודל המרבי המותר בחוק וקניית הצמיגים הכי איכותיים שיש במידה הנ"ל.

השיפור יהיה הרבה יותר טוב מבולמים וצמיגים ישנים במידה קטנה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...