Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 605, כדאי?

manxral
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה צריך ??

בשביל מה אתה צריך את האוטו....

מה חשוב בשבילך ??

פרטים !!!!!!!!!! :evil:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

כמובן כמו שאתה בטח יודע יש אותה רק באוטומטי... (אני לא אוהב).

עכשיו תפרט קצת יותר על הסוג והשנה (SRI שהיא 2000 סמ"ק או SV3 שהיא 3000 סמ"ק וכמובן שנת 2000 או 92? זה משפיע הרבה אני חושב).

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

השימוש הוא פרטי, אני מחפש רכב גדול , נוח,.. זהו.. לא צריך לשבור את הראש יותר מידי

אז שוב , מי שמכיר .. מתבקש לפרט..

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

מניסיון של חבר שנהג עליה הרבה מאוד - אחד הרכבים הנוחים ביותר. א-ב-ל יש לצפות לבעיות צרפתיות ידועות... כך שהאמינות איננה מושלמת כלל. ובכל זאת תרוויח רכב מפואר ונוח בצורה בלתי רגילה, במחיר מצחיק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מנהיגה של 3000 ק"מ בדגם הספציפי (שני ליטר טורבו לחץ נמוך).

רכב מאד מרווח מאד, נוח, נעים לנסיעה, ומגיב טוב למשקלו המכובד.

נתוני יצרן סביב 10 שניות 0-100 קמ"ש ומביא מחט ל- 200 קמ"ש על השעון.

תחזוקה יקרה עקב מיצובו כרכב שרד.

במהלך 100,000 ק"מ ראשונים של הרכב בעיקר טיפולים רגילים, מגדש טורבו סיים את חייו בסביבות 70,000 ק"מ.

לידיעתך השוק של הנ"ל כמשומש הוא על הקרשים קרי פלוס מינוס חתונה קתולית.

בהצלחה,

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
מניסיון של חבר שנהג עליה הרבה מאוד - אחד הרכבים הנוחים ביותר. א-ב-ל יש לצפות לבעיות צרפתיות ידועות... כך שהאמינות איננה מושלמת כלל. ובכל זאת תרוויח רכב מפואר ונוח בצורה בלתי רגילה, במחיר מצחיק.

רוני

אני גם מצטרף לכל השאר, אכן מדובר ברכב מאוד משתלם ...

אבל צפה בעיות צרפתיות נפוצות (בעיקר בעיות חשמל מכיוון שהכל ברכב חשמלי) ...

אופציה נוספת מצויינת שעולה לי לראש זה אופל אומגה, מאוד מאוד דומה במאפיינים שלה לפיז'ו (שוק בקרשים, מחיר קניה מאוד נמוך בשנתונים הראשונים, נוחה מאוד, מרווחת מאוד, מאובזרת מאוד) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...